Apua ja tukea on aina saatavilla. Meidän on osattava pyytää sitä.

Me suomalaiset tuppaamme olemaan tunnollista väkeä. Liiallisen tunnollisuuden puuskassa ja selviytymisen halussa tahdomme näyttää muille kuinka tehokkaita, aikaansaavia ja osaavia olemme. Haluamme pärjätä ja selviytyä kaikesta yksin. Yksin, vaikka oman hyvinvoinnin ja jaksamisen kustannuksella.

Olemme liian ylpeitä pyytääksemme apua tai ottaaksemme tarjottua apua vastaan?

Kukaan meistä ei jaksa yksin tehdä kaikkea.

Yksin puurtaessa voi helposti tulla voimaton olo, kun hommat ja asiat kasautuvat yksin omille harteille. Ei kaikkea tarvitse itse osata. Apua on saatavilla, kun vain pyydämme.

Meidän ihmisten aika ei riitä kaiken tarvittavan tiedon ja taidon opettelemiseen.

Ellei meiltä löydy intohimoa ja mielenkiitoa tehtävään ja taidon opetteluun, on suotavampaa antaa asia hoidettavaksi sellaiselle, jolta sitä löytyy.

On fiksua delegoida osa tehtävistä ihmisille, jotka osaavat tehdä ne meitä paremmin ja nopeammin. Voimme itse hyvillä mielin keskittyä siihen, minkä parhaiten osaamme.

Meidän ei tosiaankaan tarvitse kaikkea tehdä itse. Osaavia ihmisiä ja apua löytyy aina kun sitä osaa pyytää.

Meidän on tunnistettava itsessämme ne asiat ja puutteet taidoissa, jotka on hyvä ulkoistaa toisaalle.

Meillä kaikilla on omat apu- ja tukijoukkomme niin Valossa kuin tällä maallisuudessa. Valonauttajamme voivat auttaa meitä hyvinkin monenlaisissa asioissa ja tehtävissä.

Kuitenkaan he eivät voi auttaa meitä, ennen kuin pyydämme apua.

Meidän on myös tiedostettava, että pyytämme apua ei tule aina siinä muodossa kuin itse pienessä mielessämme oletamme sen tulevan.

Kaikenlainen lopputulokseen tähtäävä spekulointi voidaan jättää pois ja yksinkertaisesti luottaa siihen, että Korkein tahto tapahtuu jokaisena hetkenä. Ja se tapahtuu.

Tukijoukkomme, sieluperheemme saattaa koostua ihmisistä ympäriltämme. Oikeat ihmiset löytävät toisensa ja lyöttäytyvät yhteen. Näin me kaikki voimme auttaa toinen toisiamme tuomalla osaamisemme, viisautemme ja valomme toistemme tueksi.

Maallinen tukijoukkomme voi koostua eri alan osaajista, taitajista, jotka omalla toiminnallaan voivat tukea ja vahvistaa tehtäväämme. Sieluperheenjäsenet ovat auttamassa ja tukemassa toisiaan.

Kukaan meistä ei osaa kaikkea. Siksi on sieluperheen jäsenet, jotka löytävät toisensa.

Yhteistyössä on voimaa. Tukemalla ja auttamalla toisiamme, vaikutamme positiivisella tavalla toistemme työhömme ja kutsumukseemme ihmisyydessä, olkoonpa oma osaamisalamme ja tehtävämme mikä tahansa.

Tuomme oman osaamisen, panostuksen ja viisauden sieluperheemme yhteiseksi hyväksi ja voimavaraksi.

Myöskään valomaailman tukijoukkoamme emme voi vähätellä, sillä he ovat meille suurena apuna. On itsestämme kiinni, kuinka vahvasti sallimme ottaa heidän apunsa arjen toimintoihimme mukaan.

Yhtälailla voimme rakentaa toimivan yhteistyöverkoston samanhenkisten, samoilla arvoilla ja ideoilla varustetuilla ihmisillä. Ihmisillä, jotka jakavat ajatusmaailmamme, ja jotka resonoivat energia- ja tietoisuustasolla kanssamme.

Kun oivallamme yhteistyön Korkeamman merkityksen, tulemme oivaltaneeksi miten voimaannuttavaa ja rikastuttavaa se on.

Me puurramme usein yksin tahoillamme, vaikka apua ja tukea on kaiken aikaa saatavilla.

Voisimme tehdä enemmän yhteistyötä. Jokaisella meillä on työ ja tehtävä, johon me tunnemme vetoa ja intohimoa. Kutsumuksemme on meidän vahvinta osaamisalaamme.

Meille kaikille tulee vastaan tilanteita, jossa omat taidot ja osaaminen eivät riitä. Mitä teemme siinä tilanteessa?

Onko meillä siinä hetkessä tarpeeksi aikaa alkaa perehtymään ja oppimaan uutta, meille täysin vierasta alaa?

Voisiko olla niin, että joskus on viisaampaa antaa tehtävä osaavamman ihmisen käsiin?

Varmuudella voimme todeta, että hän suoriutuisi tehtävästä vikkelämmin kuin mitä meillä samaan asian tekemiseen menisi. Meillä saattaisi kulua päiviä taikka viikkoja asian perehtymiseen.

Hiusten halkomiseksihan se homma lopulta menee, kun huomaamme ettei koko asia resonoi kanssamme eikä hommasta tahdo tulla oikein mitään. Lopulta oivallamme, että yritimme tehdä jotain missä sydämemme ei ole täysin mukana.

Ihmiset löytävät luoksemme. Ne oikeat, jotka ovat valmiitta auttamaan toinen toisiaan. Tämä palvelee jokaisen etua ja Korkeampaa pyrkimystä jokaisen omassa työssään. Voimme oppia toisiltamme niin paljon.

Sieluperheemme tuki työllemme on arvokasta ja meidän tulisikin ottaa tämän kaltainen voimavara vahvemmin käyttöömme, osaksi työkalupakkimme välineistöä.

Vaikka oma osaamisalamme, tehtäväämme ihmisyydessä olisi aivan tyystin erilainen kuin sieluperheemme muiden jäsenten, valomme, intohimomme työtämme ja asiamme kohtaan, tuovat nämä jäsenet yhteen.

Meidän tulee olla avoimia ja avarakatseisia, jotta voimme tunnistaa lähellämme olevan tai eteemme tuodut ihmiset sieluperheemme jäseniksi.

Sieluperheemme jäsenet näkevät valomme, rakkautemme ja tehtävämme mission. Heidät tuodaan lähellämme, jotta voisimme vahvistaa, voimaannuttaa ja tukea toisiamme siinä työssämme, jota tulimme tänne tekemään.

Ollaan avoimia, jotta näemme Korkeimmat mahdollisuudet aina kaikessa. Pyydetään apua, ja sen me saamme.

Yhteistyönvoimalla eteenpäin kohti Valoa ja rakkautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Taviksia vai outolintuja?

Kuka haluaa olla tavallinen, kun voi olla omanlaisensa? Suurempana todennäköisyytenä pitäisin sitä, että aina on joku joka pitää meitä outona tai erilaisena. Näemme kyllä outouden

Lue lisää »
Luova Valo

On vain Yksi

Sisältäsi löydät ikuisen valon lähteen. Valon, joka on suunnattoman kirkas. Rajoittunut mielesi ei kykene näkemään loistoasi. Lopeta yrittäminen, sillä se ei toimi. Mitä tulet löytämään

Lue lisää »