Avaudu tehtävällesi tähtisiemen

Kannatko sinä tähtisiementä? Oletko sinä tähtien alkuperää? Avaudu tehtävällesi tähtisiemen.

Tässä yhteydessä tähtisiemenellä tarkoitetaan, että olet vanha sielu. Olet ollut maan inkarnaatiokierteessä jo pitemmän aikaa. Ihmisyyden kokemukset ja tunteet ovat tulleet sinulle tutuiksi.

Alkuperäsi on kaukana tähdissä. Tulit palvelemaan ja auttamaan tässä ajassa monia.

Tähti-ihmiset nimistä käytetään myös paljon. Tähti-ihmisillä voi olla Maakokemusta paljon tai sitten vähän.

Kukaan ei ole toista ylempänä eikä parempi taikka huonompi. Olipa sinulla tähtialkuperä tai ei, olemme kaikki yhtä arvokkaita ja tärkeitä kokonaisuuden kannalta.

Tässä muutoksen ajassa, meillä jokaisella on annettavaa toisillemme. Valoamme, viisauttamme ja rakkauttamme tarvitaan. Jokainen voi jakaa ja tarjoa apua omista lähtökohdistaan siellä missä olet.

Turha vinkuminen siitä, ettei osaa taikka koe olevansa riittävä tai tarpeeksi hyvä, on vain egomielen selittelyä. Aina voi lähettää rakkautta ja rauhaa, pyrkimyksenään katsoa maailmaa ja sen ihmisiä myötätuntoisella ja armollisella asenteella.

Uskon, että valonauttajamme tarkoittavat tähtisiemenellä juurikin tätä vanhaa tähtisiemen alkuperää, jota moni valotyöntekijä kantaa sisällään. Tähteläisiksikin heitä voidaan kutsua.

Tähtisiemenet, joiden alkuperä on tähdissä, ovat tulleet Maahan usein tiettyä tehtävää varten. Usein heillä on kaksoistehtävä; elää tavallista ihmiselämää arjen haasteissa sekä tehtävä auttaa jollakin tavalla planeetan ja ihmiskunnan kasvussa.

Tähtisiemenet tai tähti-ihmiset tiedostavat tulleensa tähdistä. Tähti-ihmisen koti, alkuperä on tähdissä. He tulevat ja käväisevät Maa planeetalla auttaakseen muita, sen ihmisiä ja planeettaa.

Tähtisiemenet ovat yleensä vanhoja sieluja. He ovat nähneet ja kokeneet monia aikakausia niin ihmisyydessä kuin muillakin tähtijärjestelmissä ja tietoisuuden tasoilla.

Tähtisiemenet saapuvat Maa planeetalle tiettyä tehtävää varten. Tehtävä aktivoituu jokaiselle sopivalla hetkellä.

Rauhattomuus, tietynlainen levottomuus, tunne ja samalla varmuus siitä, että elämällä on tarjottavana jotain muutakin, jotain parempaa, on tunnusomaista tähti-ihmiselle, -siemenelle.

Tämä saa tähti-ihmiset tutkimaan muita mahdollisuuksia, mitä elämällä on heille tarjottavana tai annettavana, jotta heidän sisimpänsä saisi rauhan. Rauhan tehtävälleen, johon he syntyivät.

Tehtävä ei välttämättä heti ole tietoisuudessasi ja näyttäydy koko laajuudessaan. Sinulla on tunne ja varmuus siitä, että on jotain muutakin, jotain syvällisempää ja merkityksellisempää, mitä elämä voi sinulle tähti-ihmisenä tarjota.

Tehtävä aktivoituu sinussa ja tulet yhä vahvemmin tietoisiksi siitä, mitä tulit tänne tekemään.

Jos sinä luet tätä tekstiä, kannat tähtisiementä, tähti-ihmisen alkuperää sisälläsi. Saatat hyvinkin jo olla tai hakeutumassa tehtäväsi, missiosi pariin, jota niin innokkaasti olit aikoinaan laatimassa yhdessä auttajiesi kanssa.

Maa ja sen ihmiset tarvitsevat apuasi. On tullut aika antaa valosi loistaa, niin kuin on tarkoitettu.

Mikä sinua kutsuu? Mitä Korkein sinussa tekisi?

Tunnetko sydämesi kutsun, jota Korkein sinussa tahtoisi ilmentää?

Ethän enää piilota valoasi? Tulit tänne tuomaan valosi ja äänesi totuudelle, joka sydämesi syvyyksiin on kirjoitettu.

Sinä rakas tähtisiemen, tähti-sisar ja – veli, olet valontuoja ja suunnannäyttäjä niin monelle tässä ajassa. Anna valosi loistaa vapaasti. Puhu totuuttasi äänellä, joka on sinun korkein totuutesi.

Sinä olet esimerkki muille. Näytä valollasi ja viisaudellasi, mitä rakkauden ja ykseyden avulla voidaan saavuttaa. Rakkaudenvalo ja totuus muuttavat maailmaa.

Olet tiennäyttäjä, joka luo uutta, uusia näkemyksiä ja tapoja yhteiskuntanne eri sektoreille. Tähti-ihminen voi siten työskennellä hyvinkin erilaisilla sektoreilla yhteiskunnassanne, tuoden uusia menetelmiä, ideoita ja keksintöjä.

Tähtisiemeniltä löytyy viisautta jaettavaksi. Nämä taidot ja osaamiset sinun tulee tuoda esiin ihmisten ulottuville.

Käpertymisen ja piiloutumisen yksinäisyyteen ja erakoitumiseen kulutetut ajat ovat ohitse. Valosi himmentäminen ei tule kyseeseen. Sinä tulit tehtäväsi kanssa, ja sen sinä olet tekevä.

Tähtisiemenet, tähti.-ihmiset aktivoituvat palvelemaan. Sinäkin joka luet tätä, on aika nostaa isompaa vaihdetta silmään tehtäväsi parissa. Rohkeasti esiin omalla valolla ja viisaudella.

Sinä et ole yksin. Matkasi on suojattu ja turvattu. Apujoukkosi toimivat rinnallasi, rinta rinnan auttaen sinua toteuttamaan sydämesi, Henkesi kutsumusta.

Kerran lähdit vapaaehtoisena maailmaan, paikkaan nimeltä Maa. Monet elämät lipuivat ihmetellessä, eksyen ja haparoiden. Tuli aika, jolloin oivalsit alkuperäsi ja tehtäväsi. Askel askeleelta olet ottanut askeleita, jotka johdattivat sinut tähän, muistamaan alkuperäsi ja tehtäväsi Maassa.

Muistojen kätköistä avautuu sinulle tietoa. Oivallat ja muistat yhä enemmän kuka Olet.

Olet valmis astumaan tehtävääsi, voimaasi ja viisauteesi, jonka olet useiden inkarnaatioidesi aikana saavuttanut. Välillä kävit tähdissä, palataksesi jälleen Maahan.

Rakas tähtisiemen, olet saapunut tasanteelle. Sinulla on tarvittava tieto ja viisaus, jota tarvitset tehtävässäsi.

Ihmismieli usein määrittää tehtävän suuruuden tai pienuuden. Mikään tehtävä ei ole niin vähäpätöinen, etteikö sillä kokonaisuuden kannalta olisi merkitystä.

Olkoonpa tehtäväsi ihmismielen käsityksestä pieni, kokonaisuuden kannalta se voi olla suuri. Juuri se voi olla ratkaiseva tehtävä, joka muuttaa maailmaa ja ihmiskuntaanne pysyvästi.

Jokainen on osa suurempaa kokonaisuutta. Jokaisen valoa ja viisautta tarvitaan. Ethän sorru mielen kuvitelmiin pienuudesta taikka suuruudesta?

Pyrkimys yhteiseen hyvää kokonaisuuden kannalta, on aina suotuisampaa kuin yksilön eduntavoittelu.

Tehtäväsi aktivoituu vielä lisää. Suunnista kohti uutta aikaa. Valosi, rakkautesi ja viisautesi esimerkillä toimit juuri siellä missä nyt olet.

Anna rakas tähtisiemen-valosi loistaa. Rakkaus sulattaa jähmeimmänkin sydämen. Salli armon ja lempeyden olla matkatavarasi, kun vaellat ihmisyydessä.

Tähti-ihmisiä tuodaan yhteen. Yhdessä olette voittamattomia. Yhteistyössä on voimaa. Luokaa rakkauteen perustuvia yhteisöjä. Tukekaa ja kannustakaa toisianne.

Valosi loistaa ja rakkaus virtaa kauttasi sinne, minne sen kuuluukin. Tavoitat juuri heidät, ketkä kuuluukin.

Valosi koskettaa ja nostaa pintaan kaiken, mikä on tarkoitettu muuntuvan rakkaudeksi.

Tähtisiemenet, ette voi enää piiloutua. Sallikaa valo-olemuksenne tulla nähdyksi, sillä sitähän sinä Olet.

Rakkaudella kannustamme sinua ryhtymään töihin, tuomalla osaamisesi ja viisautesi yhteiseen hyvään. Olet esimerkilläsi muuttava maailmaa, ja jo se, on paljon. Kukaan ei voisi koskaan pyytää sinulta enempää.

Loistakaa rakkaat tähtisiemenet. Tähdistä saavuitte. Olette kaikin puolin valmiita tehtäviinne. Kääntäkää uusi lehti elämänne kirjassa.

Tunnetko kutsun, joka selittämättömällä tavalla kutsuu sinua?

Ota askel ja katso mihin se sinut vie. Jokainen askel vie eteenpäin. Ensimmäinen askel on ratkaiseva, loput hoituvat kevyemmin.

Seuraa kutsumustasi, jonka avulla olet palveleva. Tiedät, ettet voi olla tekemättä, sillä kutsu on niin vahva. Jokainen osa sinussa tietää, mikä on oikein.

Tiedät jo tehtäväsi. Kulje sitä kohti. Olet varma. Askeleesi ovat oikeat.

Rakkautta ja valoa.

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Kohti elämänmuutosta

Olen joutunut katsomaan syvälle itseeni, katsomaan totuutta silmiin, pysähtymään ja kuuntelemaan sydämen ääntä. Olen ollut viime aikoina isojen asioiden äärellä. Hakannut päätä seinään ja tarponut

Lue lisää »
Luova Valo

Haloilmiö ja muuttopuuhia

Halo, halo – haloimiö ja muuttopuuhia. Tulin naapurikunnasta asioilta eräänä viikonloppuna. Katselin taivaalle nousseita kumpupilviä. Minulla on aina ollut tapana lukea valonauttajien viestejä pilvistä. Nytkin

Lue lisää »