Mikäli energiasi ovat seisahtuneet tai jämähtäneet paikoilleen, liikkuminen tekee hyvää.

Sopivasti liikuntaa keholle laittaa energiat virtaamaan. Keho virkistyy ja elävöityy. Keho voi suorastaan huutaa hallelujaa, ” On tätä odotettukin. Nytkö tämä ihminen sen tajusi! ”

Olipa kyseessä kehon liikkumattomuus tai mielentasolla jumiutuneet ja pinttyneet ajatuskuviot, on hyvä välillä tarkistaa, onko sittenkin jämähdetty ikiajoiksi vanhaan, tuttuun ja turvalliseen.

Pieni päivitys energioihin on paikallaan. Tarvitseeko enää vetää kivirekeä perässä ja niitä iänikuisia asioita, jotka eivät vain enää toimi.

Luontainen elämänrytmi, elämätanssi on heittäytymistä totutusta kaavasta tuntemattomille vesille, jossa intuitio vahvistuu ja ohjaa jokaista juuri oikeaan suuntaa.

Mitäpä jos heittäytyisimme vahvemmin elämäntanssin pyörteisiin mukaan?

Kohdataan elämä sellaisena kuin se eteemme tuodaan.

Muutos on jatkuvaa. Vanha ei koskaan palaa eikä tulevaisuudestakaan ole vielä tietoa. Tärkein hetki on tässä ja nyt – Nyt hetki, josta voimme luoda parhaan sekä itsellemme että toisillemme.

Liikkukaa ja puhdistakaa mielenne. Tällä alustuksella viikkoviestiin:

Kehonne on luotu liikkumaan.

Nostaaksenne energiaanne teidän tulee tehdä jotain mikä saa energianne jälleen virtaamaan. Jämähtäneen ja paikoilleen seisahtuneen energian saa parhaiten liikkeelle liikuttamalla kehoanne.

Tanssi on erinomaista liikuntaa. Tanssi kohottaa ja nostaa värähtelyänne. Sinun ei tarvitse olla ammattitanssija osataksesi tanssia.

Jokaisella keholla on oma luontainen tapa liikkua. Jokaisella teillä on oma elämänrytminne.

Kuuletko ja tunnetko tuon elämänrytmin sisälläsi?

Mitä vahvemmin kykenet rytmisi tunnistamaan, sitä vahvemmin myös intuitiosi toimii.

Elämä on jatkuvaa rytmiä. Elämän kevyt henkäys, liike ja rytmitys pitävät elämänvoimaasi yllä. Jos tämä elämää ylläpitävä eliksiiri elämässäsi on seisahtunut, huomaathan, miten vesi tulee tunkkaiseksi ja pilaantuu seisoessaan pitkään?

Sama on kehonne luontaisen elämänrytmin laita. Pysyäkseen kirkkaana ja alati seesteisenä virtauksena, elämänrytminne, tanssinne elämässä tulee päivittää aika-ajoin.

Pitäkää huolta elämän liikkeestä. Rytmi on alati liikkeessä rytmittäen tanssianne.

Väljähtyneen ja seisahtuneen rytmin saa taas virtaamaan, kun teette jotain uutta, mikä puhuttelee teitä.

Ellei tanssiminen ole sinun juttusi, tee jotain muuta, joka saa kehosi liikkumaan ja elävöitymään. Harrasta vaikka joogaa tai kävele luonnossa, mitä vain missä tunnet kehosi virtauksen, elämänrytmisi suonissasi.

Liike tekee hyvää kehollenne. Se saa kehonne elämään. Tunnette olevanne elossa. Pieni hetki arjen keskellä virkistää mieltänne ja kehoanne.

Luontaisen elämäntyrmin tunnistaminen on tärkeää, koska se on sinun rytmisi. Kukaan toinen ei värähtele sinun rytmiisi.

Tunnetko sen sykkeen, elämän keskeisen rytmin, joka elävöittää kehosi jokaisen solun? Tunnetko miten rytmi ja liike soljuu kehossasi?

Anna kehollesi lupa tanssia iloisen kepeänä, riemukasta elämänrytmiä. Elämänsävel soi sinussa.

Elämäntanssi asuu sinussa. Löydät sen sisältäsi. Elämä virtaa ja soljuu kuin joki. Näethän, että sinä Olet Itse Elämä? Elämä, joka asuu sinussa.

Sinussa on monta puolta, vain Yksi on totta – Korkein Itsesi. Sinä Olet Se, joka ON.

Nauti kehostasi rakas ja kehosi liikkeistä. Nauti ja ota ilolla vastaan kaikki mitä elämä eteesi tuo.

Sinut luotiin kohtaamaan Itsesi. Sen, joka Olet.

Ihanaa liikkumisen riemua teille rakkaat. Tutustukaa kehoihinne ja elämänrytmiinne. Elämäntanssi kuljettaa, kun annatte sen ohjata sinne, mihin se kulloinkin teidät kuljettaa.

Tätä ei voi mielentasolla ja järjellä oivaltaa, vaan tunnistatte sen sydämessänne.

Korttipakka: Rebecca Champbell: Work your light. Kortti: Dance with life: Do something to change your energy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Huovutusta oppimassa

Hei rakas lukijani. Mitä sinulle kuuluu? Mitä olet oppinut? Olin viime viikonloppuna huovutusta oppimassa ihan mukavasti kotoa käsin. Elenan webbinaari huovuttamisesta sai aikaan sen, että

Lue lisää »
Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 35

Olemme monessa suhteessa mielemme tuotoksia, jos uskomme siihen. Valheellinen uskomusjärjestelmämme saa meidät pienentämään itseämme, näkemään itsemme puutteellisina ja epätäydellisinä. Uskomusjärjestelmämme on opittua. Olemme omineet sen

Lue lisää »