En ole unohtanut tärkeintä

Ihanat ja rakkaat valot, henkisen blogini lukijat. En ole unohtanut tärkeintä, joka on rakkaus.

En ole unohtanut teitä, vaikka täällä on ollut hiljaisempaa. Ymmärtänette, että huomioni on ollut toisaalla perhepiirissä tapahtuneen poismenon johdosta.

Sinä, joka olet kaivannut maanantaista viikkoviestiä, jouduin tekemään päätöksen olla julkaisematta niitä nyt vähän aikaan. Nyt en vain pysty tekemään niitä. Eikä se näissä olosuhteissa olisi suotavaakaan.

Palaan viesteihin viimeistään tammikuun aikana, mikäli katson sen sopivaksi.

Nyt on jaksettava vielä hoitaa opiskelut alta pois. Jaksaminen on tosiaan ollut nyt kortilla. Hetki aikaa keskittyä ja repäistä näytöt kasaan…

Tällaisessa tilanteessa, kukaan ei jaksa loputtomiin… eikä tarvitsekaan. 

Jaksamisen äärirajoilla mennään. Stressitasot ovat jo korkealla. Sydän tekee omiaan, ja painajaisunet laittavat huutamaan ja puhumaan unissaan.  

Meditaatioista ja muista henkisistä harjoituksista on toki apua. Aina voi jutella enkeleille ja suoraan Jumalalle.

Palasin takaisin kriya joogan pariin tauon jälkeen. Kundaliinit ja merkabat säännöllisessä käytössä. Kiittäminen on näitä harjoituksia, ja taivaallista tukea.

En tiedä olisiko näinkään tolpillani ilman säännöllisiä harjoituksia. Meistä jokaisesta todella pidetään huolta. Jumala on aina kanssamme. Se on varmaa.

Henkinen mestarini, guru on jälleen elämässäni vahvemmin mukana.

Kummasti ne suomut karisevat silmiltä pois. Tällaisten elämää pysäyttävien hetkien aikana, sitä oikeasti alkaa funtsimaan, mikä elämässä lopulta on tärkeintä.

Ego juoksuttaa ja harhauttaa, ellemme ole tarkkana.  Ego vie ja elämä lipuu ohitse egon houkutuksia jahdatessa. Tärkeintä ei ole kasvattaa pankkitiliä ja maallista omaisuutta, juosten ja keräten egon statuksia.

Tärkeintä on aina RAKKAUS. Se, mitä OLET sydämestäsi.

Rahalla meistä ei kukaan voi ostaa todellisen Itsen arvoa. Jumala tietää meidän jokaisen arvon.

Me ihmiset tietämättömyyden unessamme, egossamme arvotamme toisemme. Kuka on egomme silmissä arvokas, tärkeä ja rakastettu – ns. hyvä ihminen.

Kuulkaas, ei se niin mene.

Pienessä mielessämme, egossamme emme tiedä ihmisen suuruudesta ja mahtavuudesta oikeastaan yhtään mitään. Egon mielipiteet ja näkemykset ovat kaukana totuudesta. Tämä meidän on hyvä muistaa nyt ja aina.

Meidän arvomme piilee sydämemme hyvyydessä ja pyhyydessä. Korkein Itse tietää sen. Voimme luotaa jokaisessa hetkessä Korkeimpaan Voimaan. Hän on aina kanssamme.

Meidän ei tarvitse todistaa pätevyyttämme, osaamistamme ja arvoamme kenellekään.

Itse asiassa…

meidän ei tarvitse olla ja tehdä mitään erityistä, ollaksemme Jumalamme silmissä arvokkaita.

Täällä kaksinaisuudessa ego pitää tekemisestä. Se pitää meidät jatkuvassa liikkeessä ja siinä oletusarvossa, että jos emme tee mitään, emme ole yhteiskunnan ja muiden silmissä arvokkaita.

Ego pitää meidät kiireisinä, ettei meillä jäisi aikaa pysähtyä ja kuunnella Jumalaa. Mitä kanavaa sinä kuuntelet?

Rakkautta vai pelkoa?

Ketä kuuntelet? Jumalaasi vai egoasi?

Rakkauden merkitys maailman unessa nousee yhä vain suurempaan arvoon. Ole rakkaus, ja rakkaus on vastaus kaikkiin unesi ilmiöihin.

Annaetaan rakkauden virrata ja ollaan armollisia niin itsellemme kuin myös toisillemme. 

Love and peace.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 11

Maallisen vaelluksemme aikana usein kadotamme yhteyden syvimpään osaan Itsestämme. Häneen, joka on puhtain, Korkeimman Valon ja Rakkauden ilmentymä meissä. Hän on rakastettumme. Aina ja ikuisesti.

Lue lisää »
Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 8

Sydämen pyhyydessä voimme kokea täydellisen rakkauden. Rakkauden, joka on, elävä ja käsin kosketeltava. Voimme vain antautua sen voimalle, tulla kokonaiseksi. Yhdeksi.        

Lue lisää »