Ihanaa uutta vuotta 2021 meille kaikille.

Eturintamassa kulkevat toimivat esimerkkinä muille. Esimerkin voima, voi olla näkymätöntä ja hiljaista, mutta se on tehokasta.

Esimerkkinä oleminen ei kysy aina suuria ja äänekkäitä urotekoja. Yhtälailla esimerkki voi olla hiljaista ja lähes näkymätöntä, pieniä arjen tekoja.  

Mennyt vuosi toi muutoksia ja uskon, että olemme jollain tapaa muutoksen tiellä vielä tulevinakin vuosina. Tästä kaikki alkaa.

Muutos tuo muutosta. Kaiken vanhan ja aikansa palvelleen on aika sortua.

Tämä uni, jota mennyt vuosi meille tarjosi pelkoineen ja muine egomielen käänteineen, on vasta alkua. Olemmeko valmiita seuraavaan koitokseen?

Muutos lähtee aina ihmisyksilöstä itsestään, tahdosta muuttua ja tehdä sisäinen puhdistustyönsä. Siksi esimerkin voima on voimallista.

Eturintamassa kulkevat ovat luomassa uutta, tuomassa uudistusta.

Niin mielellään kuin tahtoisimme muuttaa toista, emme voi. Voimme vain sivusta seurata toisen rimpuilua ja vastaanhangoittelua. Se, mitä voimme tehdä, voimme muuttaa itsemme eli sisäisen maailmamme.

Helposti ihmisinä kartamme lajitovereita, jotka valinnoillaan erottuvat joukosta. Turhaan pelossamme ja epävarmuudessamme kartamme ja mulkoilemme heitä.

He ovat rohkeita suunnannäyttäjiä, edellä kulkijoita, jotka raivaavat tietä muille, jotta ne ns. ” muut ” jonain päivänä rohkenisivat tehdä suunnanmuutoksen.

Muutoksen kynnyksellä kysytään aina rohkeutta.

Onko rohkeutta luottaa omaan totuuteen ja viisauteen? Onko rohkeutta kulkea eturintamassa?

Rohkeutta tarvitaan, eturintamassa oleminen, kun ei ole aina mukavaa.

Tiedätkö…

on helppo kulkea suuren massan mukana.

Oman sydämensä johtotähtensä seuraaminen kysyvät rohkeutta ja lujuutta, uskoa omaan asiaansa silloin, kun muut eivät ota sinua todesta.

Silloin, kun saat paskamyrskyn eteesi ja kamppailet tuulimyllyjä vastaan tai kun, sinut jätetään tylysti kaiken ulkopuolelle eikä kukaan tahdo olla ystäväsi.

Kaiken keskellä seisot rohkeana sanomasi ja tekemisesi kanssa lujasti ja järkähtämättömästi. Uskot ja luotat Korkeimpaan.

Vuosi on vaihtunut ja niin olet uuden kynnyksellä. Mieti, kuinka voisit parhaiten auttaa muita, rohkaista heitä ottamaan uusia suuntia ja askeleita elämänsä polulla.

Sinähän tiedät jo vastauksen. Sinä olet esimerkki muille. Olet eturintamassa kohottamassa ja nostamassa planeettanne tietoisuutta ja värähtelyä.

Otat askeleita, jotka ovat sinulle merkityksellisiä. Olet valo, joka säteilee.

Tiedäthän, sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä, jonka egomielesi tulkitsisi tärkeäksi. Olet tässä ajassa toteuttamassa itseäsi ja ilmaisten viisauttasi. Tämä on tarpeeksi. Kukaan ei vaadi sinulta enempää.

Rakas, sinun on hyvä muistaa, ettei yksikään valontuoja ole erehtymätön. Tällä tarkoitamme sitä, että ihmisluontoonne kuuluu virheiden tekeminen ja erehtyminen. Jokainen on joskus erehtynyt, tehnyt virheitä ja epäonnistunut.

Epäonnistumiset ja erheet kuuluvat elämään. Vaipuminen epätoivoon, riittämättömyyden tunteeseen tai osaamattomuuteen saat heittää saman tien menemään.

Ei virheet ja epäonnistumiset himmennä valoasi tai arvoasi. Ne kertovat sitä, että ihmisyydessä on omat haasteensa joiden kautta oppia ja kasvaa.

Jokainen, joka rohkenee kulkea polkuaan omassa voimassa ja valossa, tuo esimerkin kautta oppia muille kanssakulkijoille.

Valontuojat kulkevat eturintamassa, askel askeleelta he näyttävät tietä ja opettavat läsnäolollaan muita. Suuria tekoja ei tarvita. Kaikki alkaa ensimmäisestä askeleesta.

Vala uskoa ja toivoa. Jaa rohkeasti viisauttasi. Sinulla on kyky opettaa ja johdattaa muita kohti valoa ja rakkautta.

Sinussa on voima ja valo. Luota johdatukseesi, joka kulkee rinnallasi jokaisen ottamasi askeleen myötä.

Uusi vuosi tuo mukanaan uusia alkuja, mutta myös muutoksia. Olethan valmis?

Pidä itsesi valmiina, kun hetki toiminnan koittaa. Pidä valotasosi korkeana ja salli auringon sisälläsi loistaa.

Suuntaa katseesi kaukaisuuteen, kirkkaana ja selkeänä eteesi levittäytyy uusi uljas maailma. Levitä rohkeasti valosiipesi ja kulje sydämesi tietä.

Uudet alut avautuvat ja uusi astuu esiin. Ole valmis. Ole rohkea.

Muutoksia tulee ja ne ovat hyvästä. Vähemmällä rimpuilulla ja vastustuksella uudet alut tulevat elämääsi kivuttomammin.

Antaudu rakkaudelle. Kylve rakkaudessa.

Rohkeat askeleesi käyvät uuteen vuoteen ja matka ikuistetaan elämäsi kirjaan. Olkoon askeleesi valaistuja ja rakkaudellisia. Nauti matkasta.

Pienillä teoilla on suuri vaikutus. Elämäsi toimii kaikin tavoin esimerkkinä muille.

Katso, että elät näköistäsi elämää, etkä jonkun toisen.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Kristallimalja – valomeditaatio

 

 

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Taviksia vai outolintuja?

Kuka haluaa olla tavallinen, kun voi olla omanlaisensa? Suurempana todennäköisyytenä pitäisin sitä, että aina on joku joka pitää meitä outona tai erilaisena. Näemme kyllä outouden

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Makramee seinävaate

Makramee seinävaate valmistui yhteisprojektina. Meillä molemmat solmeilee. Mies on myös koukuttunut solmeilusta ja huovutuksesta. Meillä hommat menevät sillä tavalla ristiin, että mies tekee lähes samoja

Lue lisää »