Elämme aikaa, kun meille tarjottimella tarjotaan mahdollisuutta puhdistaa sisimpäämme.

Se on taas itse kustakin kiinni, haluammeko tämän ajan hyödyntää itsemme kehittämiseen ja puhdistamiseen vai emme.

Jos jatkuvasti haraamme vastaan ja taomme päätämme seinään, saamme sitä kyllä tehdä monen monta kertaa ennen kuin oivalluksen lamppu syttyy.

Ihmisinä me emme halua kääntää katsettamme sisimpäämme ja käsitellä asioita, jotka olemme sisuksiimme haudanneet. Ennen pitkää ne on kuitenkin kohdattava. Jokaisen, joka mielii vapautua kantamaastaan taakasta.

Ei ole olemassa tuomitsevaa Jumalaa. Minun Jumalani ei ainakaan ole sellainen. Me ihmiset itse tuomitsemme itsemme. Emme ole valmiita auliisti vastaanottamaan rakkautta, armoa ja puhdistumista vastaan.

Voimme jokainen hetki valita, toteutammeko elämässämme rakkautta vai pelkoa.

Meille on annettu lukemattomia eri keinoja, joilla voimme puhdistaa sisimpäämme ja keventää reppumme taakkaa.

Kaikkea sitä turhaa mielen roskaa ei todellakaan tarvitse kantaa mukaan, vaan sen eteen voi alkaa tekemään töitä. Jotta olomme keventyy, valo ja rakkaus pääsevät kunnolla loistamaan sydämistämme.

Kohtaamamme haasteet tarjoavat meille mahdollisuuden vapautumiseen ja rakkauden kasvattamiseen itsessämme ja toisiamme kohtaan. Tarjotin on tuotu eteemme. Mitä teemme?

Jatkammeko niin kuin aina ennenkin eli emme tee itsemme kehittämisen ja kasvun hyväksi mitään vai otammeko tarjottimelta armon ja rakkauden vastaan?

Pitkään ihmiskunnan huomio on kiinnittynyt itsensä ulkopuolelle, sen sijaan kun huomion tulisi olla sisäänpäin. Nyt meille on tarjottu mahdollisuutta. Mahdollisuutta ottaa itseämme niskasta kiinni ja tehdä rakkaudellinen muutos kohti parempaa.

Ajan henkeen nostin lisäkortin tälle viikolle:

Haasteiden avulla opitte. Mitäpä ihmisyys olisi ilman haasteita?

Kasvamalla opitte ja kehitytte. Haasteet tarjoavat aina mahdollisuuden kasvuun.

Käytte läpi tänä aikana puhdistumisen jaksoa. Henkilökohtaisella tasolla se tarkoittaa oman pimeytensä kohtaamista. Tällä tarkoitamme pelkojanne, elämän haasteita, puhdistuksia ja keskeneräisiä tunne- ja ajatustason haasteitanne.

Mitä ne opit ovatkaan itse kullekin, teille on tarjottu siunaus vapautua sisäisistä möröistänne.

Vapautuaksenne teidän on rohjettava kurkistaa syvälle itseenne. Sinne syvimpään itseenne, joka on antava teille tarvittavan tiedon ja ymmärryksen läpikäymienne haasteidenne kanssa.

Valo auttaa teitä näkemään keskeneräisyydet, haasteet, ongelmat ja pelot, jotka teidän on kohdattava.

Tämä ajanjakso tuotiin eteenne, jotta kääntyisitte sisimpäänne, todellisen itsenne äärelle. Miksi niin kovin pelkäätte viettää aikaa itsenne kanssa?

Tämä on siunaus, jota teille tarjotaan. Kuinka vastaatte saamanne siunaukseen?

Puhdistuminen tuo vapautuksen, ja työ on jokaisen tehtävä. Olkaa valmiita karistamaan kaikki, mikä ei palvele korkeinta parastanne.

Haasteet tuovat kasvun ja muutoksen, siten maailmanne muuttuu ja ihmiskuntana nousette.

Kannustamme jokaista viettämään aikaa itsensä kanssa. Rehellinen, avoin ja salliva itsensä tutkistelu on suotavaa. Viettäkää aikaa hiljaisuudessa itsenne äärellä. Hiljentyminen tarjoaa teille monia oivalluksia ja vapautumisia.

Vastaan hankaaminen luo lisää sisäistä kitkaa, hidastaa kasvuanne ja nousuanne korkeuksiin.

Miksi täytätte aikanne turhuuksiin pitäen itsenne kiireisinä?

Pelko ajaa teidät täyttämään kalenterinne ja aikanne turhuuksien metsästämisellä. Se on egomielellenne tehokas tapa vaientaa todellisen itsenne löytäminen ja sisäisen sydämenne viisauksien kuuntelu.

Ego tekee sen hanakasti. Olkaa tietoisia egonne luonteesta.

Sallikaa itsenne löytää uusia olemuspuolia, jotka ovat rehellisintä, aidointa ja tosinta korkeinta itseänne.

Olkaa rohkeita ja hiljentykää itsenne äärelle. Se on hyväksi, ja avaa sydäntänne vastaanottamaan enemmän rakkautta.

Hiljaisuus on avain kaikkeen. Löytäkää tuo olemuspuolenne itsestänne, joka ei pelkää katsoa haasteitaan ja pelkojaan silmiin.

Haasteiden kautta voittoon. Rohkaistukaa ja kääntäkää huomionne sisimpäänne.

Rakentakaa uusi todellinen itsenne ja uusi uljas maailma.

Käyttäkää aika viisaasti. Pysykää rakkaudentilassa ja hoitakaa itseänne hiljentymällä ja tutkimalla sielunne syvyyksiä. Teitä rakastetaan.

 

Korttipakka: Lightstar: Magical dimensions. Kortti: Challenges: Blocks, fears & negativity, betrayal.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 39

Kiitollisuus avaa sydäntä juuri sen verran kuin sallimme.   Mitä enemmän löydämme kiitollisuuden aiheita elämästämme ja arjestamme, sitä enemmän kiitollisuuden energia meissä kasvaa.  Kiitollisuus kasvaa kiitollisuudessa.

Lue lisää »