Heräämisiä – Tietoisuusaalto pyyhkii pois vanhan

Lemurian aika ja tietämys ovat palaamassa takaisin planeetallenne. Ikiaikainen viisaus on kulkenut viisaiden tietoisuudessa ihmiskunnan historian aikana.

Tuo ikiaikainen viisaus ei koskaan kuollut. Eri aikakausina se on ollut uinuvassa tilassa, odottaen hetkeä, jolloin se pääsee nousemaan jälleen tietoisuuteenne.

Monet teistä kantavat tuota ikiaikaista tietoa sisällään.

Kun ihminen on avautumassa, hänessä aktivoituu tuo tietämys. Hän alkaa heräämään, havainnoimaan, näkemään ja kokemaan maailmaa eri tavalla. Ikään kuin verhoja vedettäisiin ihmisen silmien edestä pois.

Vanha ihmistietoisuus pyyhkiytyy vähitellen pois, tehden tilaa uudelle ajattelutavalle ja uusille mahdollisuuksille.

Monet Lemuria -viisauden kantajista ovat nyt aktivoitumassa, heräämässä tehtäväänsä. Teitä on pikku hiljaa ohjattu ja opastettu, kunnes olette täysin valmiita astumaan esiin tietonne kanssa.

Kaikki tähänastiset ponnistelut ovat olleet tärkeitä, arvokkaita ja merkityksellisiä. Te olette olleet niitä edelläkävijöitä, jotka ovat omalla esimerkillään näyttäneet muille tietä. Omalla läsnäolollanne olette kasvattaneet valollanne ihmiskunnan tietoisuuden tasoa.

Työnne on kantanut hedelmää. Olette saavuttaneet sen rajapyykin, jolloin ihmiskunnasta yhä useampi alkaa havahtumaan toisenlaiseen ja merkitykselliseen tapaan elää.

Egon perässä juoksentelu, tavaroiden haaliminen ja omanedun tavoittelu eivät tunnu enää tärkeiltä. Verhot silmienne edessä laskeutuvat pois kuin esirippu.

Vanha tapanne elää, tyydyttää mielenne tarpeita, tuntuvat teistä vähintäänkin omituisilta jopa kauhistuttavilta. Uusi minänne saattaa kummastella vanhaa elämäntapaanne; ” Miten ihmeessä koskaan sorruin tällaiseen ajatteluun ja elämäntapaan? ”

Olkaa armollisia. Ihmisitsenne tuli kokemaan elämää ja sen monikerroksellisuutta. Ihmiselämä on suuri matka, suuri seikkailu kohti tuntematonta. Kaikki kokemanne on kasvattanut ja kehittänyt todellista Itseänne.

Sielun syvimmät osat ovat varmistaneet ihmiskehityksenne askeleet. Kaikki läpikäymänne on ollut ponnahduslauta, mahdollisuus kasvaa ja nousta korkeampaan kukoistukseen ja korkeampaan tietoisuudentasolle.

Monet teistä heräävät. Heräämisenaika voi olla joskus raskastakin, riippuen sielun kehityksestä ja sen tarpeiden kokemuksista.

Olkaa armollisia ja lempeitä, jos koette heräämiseen liittyviä kipuja ja oireita. Olkaa läsnä. Kuunnelkaa kehoanne ja sen tarpeita. Sallikaan itsenne olla täysin läsnä. Läsnä hetkessä.

Herääminen on prosessi, joka valmistaa teidät uudistuneeseen olemukseenne. Havahtuminen, herääminen nostattaa uuden tietoisuudenaallon. Tietoisuusaalto pyyhkii planeettanne pintoja. Koko planeettanne, jokainen sopukka, sen jokainen elävä olento ja organismi kokevat tietoisuudenaallon pyyhkivän pölyt pinnoiltaan.

Olkaa avoimia ja valmiita. Näin pysytte muutoksen tuulissa mukana.

Uuden tietoisuudenaallon myötä ihmiskuntanne rakenteita ravistellaan. Pysykää silloinkin omassa keskuksessanne, omassa totuudessanne ja voimassanne.

Vanhan on väistyttävä uuden tieltä, se on sanomattakin selvää. Vain muutos on pysyvää. Vanhojen rakenteiden luhistumisen myötä, kehitätte uusia, oikeudenmukaisempia, tasa-arvoisempia ja rakkauteen perustuvia rakenteita ja mekanismeja.

Rakkaus on se muutosvoima, jota ihmiskuntana tarvitsette. Ykseys. Rakkaus. Uusi uljas ihmiskunta elää ykseydessä ja rakkaudessa.

Jokainen voi muuttaa itsensä koska tahansa. Kyse on päätöksestä. Tarvitaan tietoinen päätös halusta muuttua oman itsensä vuoksi. Tämä on rakkautta. Rakkautta itseään kohtaan. Rakkauden voima tekee pysyviä muutoksia. Voit auttaa itseäsi. Muutu ja ole rakkaus.

Jokainen yksilö tekee omat valintansa. Jokainen valinta tekee seurauksen. Mikä on sinun valintasi? Kannatko myös valintasi seurauksen?

Tee hyviä ja rakkaudellisia päätöksiä ja valintoja. Silloin seurauksetkin ovat hyviä ja rakkaudellisia. Tee se itsesi vuoksi. Tee se rakkaudesta itseäsi kohtaan.

Sinä olet rakkaus. Olet aina ollut rakkautta. Näe rakkaus itsessäsi, sinun mikrokosmoksessasi, niin tulet näkemään rakkautta kaikkialla. Ole rakkaus. Ole hyvyys.

Teitä rakastaen,

Lemurian siskot ja veljet

Korttipakka: Rebecca Campbell: Work your light. Kortti: Lemuria: Creating heaven on Earth. It´s happening.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Helmihurahdus

Tarinoita kirjan takaa ja vähän muultakin. Kukapa ei voisi vastustaa kauniita helmiä. Upsista. Helmihurahdus. Kuinkas siinä niin kävi? Aikoinaan pyysin miestäni rakentamaan hienon korukaapin. Sellaisen,

Lue lisää »