Herättäkää kello kahdeksan

Olin pyytänyt enkelikavereilta; herättää kahdeksalta aamulla, jotta olen pirtsakkana mansikkapellolla kyykkimässä, ennen kuin päivä käy liian tukalaksi.

Sen verran myöhään meni nukkumaan menon kanssa, että päätin; herättäkää mut kello kahdeksan.

Ja, olinhan mä väsynyt… Kuulkaas, just ja just kerkesin kavereille vinkata, että herättäkää mut sitten kahdeksalta aamulla, kun jo silmäluomet painautuivat kiinni.

Ja, Kyllä. Just oikeaan aikaan silmät rävähtivät auki. Äkkiä aamukahvit ja pakkelit naamaan, ja menoksi.

Onneksi mansikkapaikka on lähellä, omalla kylällä ja sinnehän polkasee ihan pyörällä.

Näköjään useampi muukin oli samoissa aikeissa. Liikeellä ennen auringon kuuminta porotusta.

Vähänkö ihanaa oli poimia mansikoita. Paljon kypsää mansikkaa, ja homma kävi joutaisasti.

On se vaan luksusta käydä itse poimimassa mansikat. Saa valita parhaat päältä, nauttia luonnosta ja kesän tuoksuista. Kimalaiset pöristelivät apiloissa ja fasaanikukkokin taisi lähistöllä kiekaista.

Voi miten kiitollinen olinkaan, kun tein oikean valinnan lähteä aamulla liikkeelle. Intuitiotaan on hyvä kuunnella. Ja, enkelikaverithan auttavat kaikessa, kun vaan muistaa pyytää.

Hämmästyin sitäkin, kuinka sujuvasti kaikki meni. Viime kesänä pellolla kyykkiessä valitin tuon tuosta miten jalkapohjiin sattuu ( kramppi tai mitä lie. Yhtä tuskaa ). Nyt ei ollut mitään.

Yöhoitoa oli kait saatu. Kiitos valokamut.

Nyt on marjat pakastettu ja mansikkakakku pyöräytetty. Kesään kuuluu klassikkona mansikkakakku tietenkin, joka on tuoreilla, vastapoimituilla mansikoilla koristeltu.

Namskis. Maistuisko sulle?

Mansikkaiset enkeliterveiset sulle ihana.

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Valinta johtaa seuraukseen

Mitä me oikeastaan valitsemme? Tiedämmekö valintamme hetkellä mitä olemme valitsemassa? On vai yksi valinta jonka teemme. Ja tuo valinta on rakkaus. Tiedäthän… Me teemme päivän

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Solmeiltu sydän

Solmeiltu sydän, uusin kokeilumme. Oliivin väristä mopparia. Ai, miten herttaista, meillä täällä. Tätä muotoa olemme pitkään halunneet kokeilla. Sydän muotona voi aiheuttaa hiukan päänvaivaa. Voi

Lue lisää »