Hiljentymistä ja yksinäisyyden kaikuja

Työkiireet ja monet arjen menemisenne on nyt laitettu hetkeksi unholaan. Teidät on laitettu eristäytymään koteihinne.

Yhtäkkiä teidät riuhtaistiin pois totutuista rutiineista ja oravanpyörästä. Vietätte aikaa koteihinne eristäytyneinä perheenne kanssa.

Olette  viettäneet aikaa perheenne ja läheistenne kanssa niissä puitteissa, jotka ovat teille kaikkein läheisimmät.

Tämä on saattanut nostaa käsittelyyn myös pinnanalla olevia asioita. Yhdessä viettämänne aika saattaa nostaa kyteviä tunteiden kipunoita ja ristiriitoja rehelliseen tarkasteluun tietoisuutenne näyttämölle.

Aika on otollista ja hedelmällistä itsenne tutkimiseen. Tällä tarkoitamme sisimpänne tutkimista. Teille on suotu ajanjakso, jolloin voitte viettää aikaa hiljaisuuden äärellä.

Samalla teille luotiin oivat mahdollisuudet oman itsenne tarkasteluun. Mitä löytyy sisimmästänne, se löytyy ulkopuoleltanne.

Teitä on kannustettu hiljaisuuteen, kääntymään sisäiseen rakkautenne ja viisautenne lähteelle. Teille on annettu suuri mahdollisuus avata sydämenne ja puhdistaa kaikki se, mikä on tarpeen.

Käytättekö tarjotun ajan todellisen Itsenne ja rakkautenne löytämiseen sisältänne vai täytättekö ajan egomielen aktiviteettien ja tekosyiden hakuun arjessanne?

Moni on silti saattanut tuntea yksinäisyyttä. Vaikka viettäisittekin aikaa läheistenne kanssa, silti jotkut ovat kokeneet yksinäisyyttä.

Syvä kaiho sisällänne, jota ette ole pystyneet sanoittamaan. Yksinäisyyden kaikuja ja koti-ikävää on saattanut olla.

Tämäkin on ohimenevää, sillä tosiasiassa ette ole koskaan yksin.

Sisäinen yksinäisyys saattaa tuntua turhankin houkuttelevalta ja kauaskantoiselta, sillä kuitenkin on tarkoituksensa.

Tutkikaa lisää ja kaivautukaa vieläkin syvemmälle itseenne. Miksi tunnette yksinäisyyttä?

Osa teistä potee selittämätöntä koti-ikävää jonnekin. Tähti-ihmiset tuntevat sitä, sillä he tiedostavat heidän todellisen kotinsa olevan toisaalla.

Maa on nyt kuitenkin kotinne, joten uskaltautukaa astua esiin rohkeina ja varmoina siitä, että juuri näin asioiden kuuluukin olla. Te tulitte tähän aikaa planeetallenne juuri tätä tarkoitusta varten.

Heittäkää mielenne yksinäisyys pois. Se ei ole totta. Kukaan teistä ei koskaan ole yksin.

Tässä ajassa hiljaisuuden äärelle hiljentyminen tuo vastaukset moniin kysymyksiinne, jotka ovat mielenne ulottuvilla. Hiljaisuus puhuu. Se puhuu kovalla äänellä.

Soisimme niin kaikkien astuvan hiljaisuuden temppeliin sisällänne. Te löydätte sen sydämestänne. Olkaa rohkeita ja astukaa sisäiseen omaan todelliseen Itseenne.

Mikään ei koskaan ole ollut Itsenne ulkopuolella. Kaikki, aivan kakki on sisällänne.

Viettäkää aikaa itsenne kanssa. Kohdatkaa itsenne ja ne sydämenne arvoitukset, jotka löydätte. Te kannatte vastuun itsestänne. Olette sen velkaa itsellenne. Tehkää kaikki se työ, mitä voitte tässä ajassa tehdä oman Itsenne kanssa.

Henkilökohtaisella tasolla tehty työ on mittaamattoman arvokasta, ja kun sen teette, autatte muitakin saavuttamaan saman.

Te kaikki olette Yhtä. Erillisyyttä ei ole. Erillisyys on mielenne luomus.

Yhä useampaa herätellään. Se on hyväksi teille itsellenne ja koko planeetallenne. Teitä kutsutaan sisäisillä tasoilla. Sieluperheenne ja tähtiveljenne ja –sisarenne ovat kanssanne tukemassa teitä tänä kasvun aikana.

Yhdistykää sielu- ja tähtiperheeseenne. Saatte heiltä paljon tukea ja apua arkenne asioissa.

Teitä kutsutaan, jotta vastaisitte kutsuun. Te suuntasitte maankamaralle seikkailumielellä. Aikojen saatossa kadotitte yhteyden. Nyt on aika muistaa ja tulla tietoiseksi tähtijuuristanne, sieluperheestänne ja monesta muustakin, joka on horrostanut ja uinunut olemuksenne kätköissä.

Nouskaa Valonsoturit, rohkeana ja uljaana marssitte eteenpäin uudistumisen aikaan. Niin kuin tuhkasta nousee feenikslintu, niin tekin nousette Korkeamman Itsenne ohjaukseen ja palvelemiseen.

Kuljette yhdessä kohti valoa ja uutta tietoisuuden kukoistusta Ykseydessä ja Rakkaudessa. Veljeydessä ja sisaruudessa.

Yksinäisyyden kokemukset huuhtoutuvat ja tilalle tulee Ykseys. Olette Yhtä. Aina. Ikuisuuksien Ikuisuuksiin.

Teitä rakastaen,

Sieluperheenne

 

Korttipakka: Lightstar: Magical dimensions. Kortti: Isolation: Loneliness, reconnection, home.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Selkeyttä kehiin

Näettekö jo sen, Valon, joka olette? Se on tapahtumassa. Korkeamman Itsenne loistokkuus on nousemassa ja kasvamassa. Se on teillä. Se on sisällänne. Näettekö selkeyden, joka

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Lehdestä pukkasi haastattelu

Oi, mikä ihana yllätys odotti postilaatikossa. Kauneimmat käsityöt –lehdestä pukkasi haastattelu syyskuun puolella, ja nyt se löytyy lehtien sivuilta. Olipas jännittävä ja mukava rupattelutuokio. Enkelit

Lue lisää »