Viestit, joita olen viime aikoina saanut vastaanottaa, jotka kanavoituvat kauttani, niissä hyvin selkeästi korostuu rakkauden merkitys ja tärkeys.

Meitä kannustetaan laskemaan egoon perustuvat puolustusaseemme ja itsekkyytemme, ja avaamaan sydämemme yhä enemmän rakkaudelle.

Kun tätä aikaa katsoo, ymmärtää hyvin, miksi rakkaus.

Niin moni meistä on antautunut itsekkyydelle ja ahneudelle. Nyt olemme siinä tilanteessa, että näidenkin ihmisten olisi syytä katsoa peiliin. Heitä ravistellaan nyt hereille.

Me, ketkä olemme tietoisia tästä kaikesta, syistä ja seurauksista, tiedämme, että rakkaus on ainut oikea lääke.

Kaiken myllerryksen ja pelon keskellä, rakkaus on aina käytettävissämme. Meidän on uskallettava käyttää rakkaudenvoimaa.

Pimeys yrittää aina hallita pelolla ja hämmennyksellä. Meidän tehtävämme on vastata niihin rakkauden valollamme.

Jälleen kerran yksisarviset tulivat kertomaan meille rakkaudesta. Mukana on myös uskoa ja toivoa paremmasta. Jotain hyvää on tulossa. Emme ehkä vielä näe ja tiedä mitä se on, mutta se on tulossa.

Tästä voi seurata vain hyvää. Myös armon on laskeutumassa keskuuteemme, mikä lohduttaa minua suuresti.  

 

Viesti yksisarvisilta:

Jotain hyvää ja onnellista on tapahtumassa.

Kunpa näkisitte itsenne rakkauden silmin. Näkisitte vain rakkautta ympärillänne.

Näennäisten vastoinkäymisten ja kiperien hetkienkin takaa löytyy aina rakkaus. Nähkää tuo rakkaus.

Ihmiskuntana olette tilanteessa, jossa teitä koetellaan, voitte aina turvautua ja kääntyä rakkauden taajuuteen. Jokainen valitsee itse sen, elääkö rakkaudessa vai pelossa. Jokainen myös kantaa itse valintansa seuraukset. Valitkaa rakkaus jokaisena hetkenä.

Ihmisinä te opitte vaikeina aikoina. Silloin te yleensä käännytte tutkimaan sisimpäänne. Saatatte yllättyä, miksi ette aikaisemmin sitä tehneet. Miksi ette jo aikaisemmin muuttaneet asioiden kulkua?

Ihminen on ihminen. Moni on elänyt itsekeskeistä, minäkeskeisessä ajatusmaailmassaan. Nyt teitä on herätelty katsomaan itseänne ja maailmaa, jotta voisitte toimia yhdessä valossa ja rakkaudessa.

Jokaisen uskoa, kanttia ja rohkeutta kysytään nyt. Luottakaa. Luottakaa. Hetki on lähellä.

Muutokset tuulet puhaltavat ja tuovat uusia mahdollisuuksia mukanaan. Nähkää mahdollisuudet. Olkaa valmiita muuttamaan kurssianne kohti rakkautta ja ykseyttä. Veljeys ja sisaruus ovat ykseystaajuuden selkärankaa.

Mahdollisuuksia ja uusia ratkaisuja suorastaan tarjotaan teille. Oletteko valmiita suunnanmuutokseen ja rakkauden kasvuun?

Hetki on koittanut. Elätte merkityksellisiä hetkiä. Jaksattehan pitää toivoa ja uskoa yllä? Me kannustamme teitä siihen.

Tuulet puhaltavat ja tuovat puhdistumisen mukanaan. Sallikaa sen tapahtua. Kaikki on parhaaksenne. Te itse ihmiskuntana olette mahdollistaneet kasvunne ja nousunne korkeuksiin.

Puhdistumisen ja kasvunaikana ideoikaa ja luokaa uutta rakkauteen perustuvia toimintamalleja eri sektoreille. Vanhat tavat ja rakenteet ovat palvelleet aikansa.

Vaikeuksien ja haasteiden aikana on hyvä kääntää katseenne sisimpäänne. Rakkaus on kaiken aikaa keskuudessanne. Nähkää ja tuntekaa se.

Nyt teidän on luotava nahkanne ja tuoda esiin uudet luomiskykynne taidot. Rakkaudella rakennatte uuden maailman. Maailman, joka palvelee ja huomioi jokaisen yksilön.

Nauttikaa matkastanne ja kasvunne hedelmistä. Luottakaa sisäiseen valoonne, johdatukseenne ja rakkauteenne. Olkaa varmoja suunnastanne.

Luottakaa rakkautenne voimaan ja siihen, että kaikki menee hyvin. Kaikella on tarkoituksensa. Mitään ei tapahdu sattumalta.

Uskonne ja luottamuksenne vahvistuvat rakkauden voidellessa teitä.

Näiden muutoksen aikoina ihmeitäkin tapahtuu, onnellisia ja yllättäviä. Nähkää nuo ihmeet. Nähkää valonsäteet ja rakkaus, jotka säteilevät teille aikana, jolloin pelko sumentaa mieltänne.

Pysykää vahvasti valossanne ja rakkaudessanne. Kestäkää vielä hetki. Jotain hyvää on tapahtumassa.

Rauhan ja rakkaudenaika on valmiina astumaan pysyvästi maailmaanne. Ihmeiden aika voi olla seuraavan oven takana. Ilon, onnen ja rakkaudenaika kolkuttavat ovellenne. Mitä vastaatte?

Sallikaa pienten ja suurten ihmeiden tulla luoksenne. Ottakaa ne avosylin rakkaudella vastaan. Rakkaudessa tapahtuu luomistyö, onnistumiset, ihmeet ja positiiviset yllätykset. Rakkaus on se voima, jolla muutatte itsenne ja maailmanne.

Luottakaa, että rakkaus kantaa. Luottakaa siihen, että ihmeet, suurimmatkin unelmat, toiveet ja positiiviset yllätykset ovat totta. Sillä ne ovat. Ne ovat jo toteutuneet ja odottavat, että otatte ne vastaan.

Kaikki tulee kääntymään hyväksi. Teidän yhteistä uskoanne kansakuntina ja ihmiskunta on testattu. Rakkaus yhdistää ja rakentaa maailmanne uusiksi.

Luokaa rakkaudessa ja sallikaa ihmeiden tapahtua. Teistä jokainen on ihmeidentekijä.

Muistakaa myös kiitollisuus ja hyvyys. Löytäkää hyvyys, rakkaus ja kiitollisuus kaikesta.

Armo on matkalla, laskeutumassa yllenne. Armonsäteiden putoillessa yllenne, ottakaa sade kiitollisena vastaan. Tuntekaa armo ja rakkaus.

Ihmeitä tapahtuu, kun niihin uskoo. Te aikuisette voisitte monessa suhteessa ottaa esimerkkiä lapsiltanne. He uskovat. He luottavat. Elämän taikuus ja ihmeet ovat arjessa pienissä asioissa. Ne on vain tunnistettava.

Armollista, rakkauden ja toiveiden aikaa teille rakkaat. Valmistautukaa yllätykseen.

Yksisarviset

 

Korttipakka: Doreen Virtue: Macigal unicorns. Kortti: Happy surprise: Something very good is about to happen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Ykseys vai erillisyys?

Ihmiskuntana meidän on kysyttävä itseltämme: ” Kummassa tietoisuudentilassa tahdomme elää, ykseydessä vai erillisyydessä? ” Samaisen kysymyksen voimme esittää näinkin; ” Elämmekö ihmiskuntana me hengessä vai

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Säilyketölkin uusi elämä osa 2

Säilyketölkin uusi elämä osa 2. Ensimmäisessä osassa näytimme sinulle yhden version säilykepurkin tuunaamisesta. Teimme tölkistä tuikkulan. Tässä jaksossa näytämme mitä teimme toiselle tölkille.     

Lue lisää »