Intuitiivista maalausta enkeleiden kanssa

Oletko kokeillut intuitiivista maalausta enkeleiden kanssa?

Intuitiivisuus on meillä jokaisella syntyessämme. Intuitiivisuus on meille täysin luontainen perusominaisuus. Ei se ole vain harvojen, valittujen tai oikeutettujen ominaisuus, vaan se on meillä jokaisella.

Mitä nyt kasvatus tekee meille, lapsena sen, että meidän ohjelmoidaan vastaamaan enemmän yhteiskunnan tarpeisiin, eikä kehittämään ja vahvistamaan omia luontaisia tarpeitamme.

Voi käydä niin, että intuitiivisuus näivettyy. Intuition ääni vaimenee ja hiljenee tuskin kuluviin. Intuition ääni voi olla heiveröinen. Meidän on kuitenkin mahdollista kehittää sitä.

Tässä enkeliyhteys ja intuitiivinen maalaus voivat auttaa meitä saamaan jälleen kosketuksen tuohon hiljaiseen ääneen sisällämme.

Lähteäksesi mukaan intuitiivisen maalauksen kurssille, sinun ei tosiaankaan tarvitse osa maalata. Kynnys astua intuitiiviseen maalaukseen on matala. Sinun ei tosiaankaan tarvitse osata. Enkelit auttavat ja ohjaavat maalaustasi. Eli kuka vaan osaa.

Usein meille aikuisille on kehittynyt turhankin kriittinen ja analysoiva egomielen ääni. Se ääni, joka kuiskuttaa korvaasi, ettet osaa, ja se on niin vaikeaa eikä musta ole maalaamaan.

Seis. Lopeta egon kitinä.

Sinä ihan oikeasti osaat vaikka mitä. Osaat, jos tahdot. Uskalla heittäytyä lapseksi, joka leikkii ja antaa mennä, ilman tietoa lopputuloksesta.

Siitähän tässä intuitiivisessa maalauksessa on kyse, että heittäydytään, virittäydytään intuition kanavalle ja otetaan opastus vastaan ja annetaan siveltimien viuhua.

Tunnistan sen egon äänen, joka lakkaamatta analysoi ja kritisoi omia tuotoksiaan. Minullakin on havaittavissa tiukkaa kritiikkiä omista töistäni.

Tarvitseeko intuitiivisesti maalattuja tauluja eli maalauksia käsittää ja analysoida järjellä?

Se on se ego, joka on montaa mieltä, ja jos sille pikkusormen antaa, niin eiköhän vie koko käden. Mieli junailee ja pyrkii ohjailemaan tiettyä lopputulosta kohti.

Olen nyt ollut parilla intuitiivisen maalauksen kurssilla, ja jo tässä vaiheessa olen huomannut, kuinka mielen oletusarvoaja enkelitkin pyrkivät rikkomaan.

Se millä tavalla maalasit ensimmäisen työn, toinen työ ei synnykään samoilla välineillä tai samaa tekniikkaa käyttäen. Säännönmukaisuutta rikotaan, jotta ego ei pääsisi junailemaan ja urautuamaan.

On opittava leikkimään kuin lapsi, luottaen prosessiin ja siihen, että koko matkan ajan sinua tuetaan, opastetaan ja kannatellaan.

Mieli on tehtävä tyhjäksi. Voit vain heittäytyä vapaalle, antaa mielen käsijarrun löysätä, ja matkata sinne minne enkelit maalauksen aikana sinut kuljettavat. 

Viikonlopun aikana kerkesin maalauta vajaat pari työtä. Tämä keltainen työ jäi puolivalmiiksi. Minulla oli tunne, että tämä kaipaa jotain lisää, mahdollisesti työ saattaa mennä uusiksikin.

Esimerkkinä laitoin kuvan keskeneräiseksi jääneestä maalauksesta.

Tiedät, jos itse maalaat ja innostut maalauksesta, että keskeneräisyyttäkään ei pidä säikähtää eikä sitä, jos työ odottamaan jotain puuttuvaa elementtiä pitkäksi aikaa ennen kuin se putkahtaa tietoisuuden kenttään. Kaikki tapahtuu ajallaan. Kiirehtiä ei tarvitse.

Epäonnistumistakaan ei tarvitse pelätä. Sille on tarkoitus ja siitä oppii.

Meillä ihmisillä usein on epäonnistumisenpelko, joka monesti juontaa juurensa lapsuuteen, johonkin lapsuuden kokemukseen. Itsekin olen epäonnistunut monta kertaa. Mitä silloin tehdään? Yritetään uudestaan.

Matka maalaukseen intuition ja enkeleiden kanssa on se juttu, mistä itse nautin. Intuitiivinen maalaus on polku eli matka omaan sisimpään, Itseen. Se on puhdistumista, vapautumista, uudistumista ja kasvua maalauksen keinoin.

Intuitiivinen maalaus on mahtava työväline tutustua itseen, vapautua turhasta taakasta ihanien enkeleiden ja yläkerran avustuksella.

Hassua, että maalattuani työn, en pidä siitä lainkaan – kuten tämä. Johtuu varmaan siitä, että olen työssä vielä kiinni. Liian lähellä nähdäkseni sen, mitä tuli maalattua, mikä sen arvo ja sanoma on.

On irrottauduttava työstä, katsottava ja fiilisteltävä, jotta näkee maalauksen uusin silmin. Sitten alankin tykätä työstäni.

Egomieli voi pitää maalattuja töitä töherryksinä ja arvottomina, kun ne eivät useinkaan esitä mitään. Maalauksista löytyy symboliikkaa, hahmoja ja ulottuvuuksia, joita ei ole tarpeenkaan analysoida liikaa, sillä siihenhän se egomieli juuri pyrkiikin.

Enkeleiden kanssa maalatut työt kantavat enkelienergiaa.

Kun itse maalaan intuitiivisesti, olen maalauskuplassa. Silloin en näe enkä kuule mitään muuta. Keskittyminen on maalauksessa. Hetkessä. Flowssa. Hiljaisuuden kanavalla.

Oikeastaan sama asian silloinkin, kun virkkaan tai teen muuta luovaa. Siinä tilassa on ihana olla. Kellua. Vapautuneena. Rakastan tuota olotilaa. 

Mitä näet maalauksessa? Minkälainen energia siinä on?

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Intuitiivista maalausta

Intuitiivinen maalaus – abstraktia taidetta?

Jokainen on pohjimmiltaan luova

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Elämänmakuja

Ehkä pinnallisuuden viehätyksen vetovoimassa piilee osatotuus. En ole vielä varma uskonko ajatukseen. Ajatuksessa saattaa kuitenkin olla jotain, mitä me ihmisinä tarvitsemme kulkeaksemme elämän pituisen matkamme,

Lue lisää »