Intuitiivisuus luovuudessa

Intuitiivisuus luovuudessa, mitä se on ja miten se näkyy?

Luova intuitiivisuus tarkoittaa sinulle todennäköisesti eri asiaa kuin minulle. Luovuutta ja kädentaitoja on monenlaista ja -tasoista.

Kehitymme sitä mukaan, mitä enemmän olemme luovuuden kanssa tekemisissä, olipa tekniikkasi ja kädentaitojen lajisi mikä tahansa.

Mitään ei opi, ellemme ahkerasti harjoittele. Voimme toki valmistaa kaikenlaisia tuotteita laadittujen ohjeiden mukaan.

Mutta…

Jos tahdomme tosissaan kehittää taitojamme ja itseämme, on meidän heitettävä apurattaat pois. Apurattaat näivettävät ja estävät vapaana virtaavan luovuuden.

Totta kai, kun aloitamme uutta harrastusta ja opettelemme tekniikkaa, taitomme eivät ole vielä kehittyneet, silloin tarvitsemme ohjeita. Saatamme tarvita opastusta tai opetusta.

Ohjeet palvelevat kyllä aikansa. Niistä on kuitenkin osattava luopua, sillä mieli on se, joka rakentaa raameja luovuutemme ympärille ja estää meitä kehittymästä.

Kun saavutamme riittävän taitotason, on apurattaat heitettävä pois ja antauduttava intuitiivisuuden maailmaan. Sikäli mikäli, kun tahdomme kehittää osaamistamme, tulla taitaviksi siinä mitä teemme.

Intuitiivisuus on mahtava työkalu luovuudessa. Paras mitä tiedän.

Intuitiivinen luovuus antaa vapauden toteuttaa itseään ja luomisvoimaansa mitä upeimmalla tavalla. Olemme vapaita luomaan mitä ikinä tahdomme yhdessä Luojamme kanssa.

Meitä ei rajoita enää mikään. Ei vanhat kaavoihin kangistuneet tekniikat eikä ohjeet. Voimme vapaasti sallia luovuuden pulputa iloisena virtanaan luomisvoimamme lähteestä.

Tuo luova lähteemme on rajaton. Se virtaa täysin vapaana ja avoimena. Kaikki on mahdollista. Olemme avoimia kanavoimaan luovuuden lähteestä korkeinta, puhtainta, luomivoiman iloa, valoa ja rakkautta.

Luova valo, ilo ja rakkaus säteilevät töistämme. Luova ihminen on onnellinen ja nauttii työnsä hedelmistä. Hän myös jakaa osaamistaan pyyteettömästä sydämestään.

Luovuus voi olla intuitiivista virkkausta, kuten minulla. Tai se voi olla intuitiivista askartelua, maalausta, tanssia, musiikkia mitä vain.

Intuitiivisuus luovuudessa on luovuuden korkeampaa tasoa. Korkein ohjaa luovuuttamme.

Luovuudessa tarvitaan avointa ja herkkää sydäntä. Sisältäpäin kaunis ja herkkä sydän luo kauneutta ulkoiseen maailmaan. Niin sisällä kuin ulkona.

Olenkin sitä mieltä, että herkkyys ja intuitiivisuus kulkevat käsi kädessä luovuuden kanssa.

Meillä on hyvä olla yhteistyöhalua toimia valon kanavana valomaailman kanssa. Yhteistyön voima, silta valolle ja rakkaudelle vie meitä eteenpäin ja nostaa luovuutemme ihan uudelle tasolle.

Avoin sydän luo automaattisesti rakkautta. Kun sydän on auki, intuitiivisuuskin virtaa luonnollisesti.

Ehkä olet jo sitä, et vain ole huomannut sitä tai sitten sinulla on asialle eri nimitys.

Meillä on hyvä olla lapsenomaista leikkimielisyyttä, iloa ja pilkettä silmäkulmassa. Meidän aikuistenkin sisällä asustaa sisäinen lapsi.

Annetaan lapsen sisällämme olla avoin ja leikkisä. Annetaan sisäiselle lapselle lupa leikkiä, hassutella ja hullutella.

Luovuutta eikä mitään muutakaan asiaa pidä elämässä ottaa liian vakavasti. Voimme aidosti kokeilla ja leikitellä ideoilla, sortumatta mielen liialliseen järkeilyyn ja analysointiin.

Olemme kehittäneet taitojamme ja osaamistamme niin paljon, että emme saa enää tyydytystä valmiiksi laadituista ohjeista. Meistä saattaa tuntua siltä, ettemme kehity emmekä opi enää mitään uutta.

Viimeistään tässä vaiheessa meidän olisi hyvä oivaltaa, että on aika nostaa taitomme seuraavalle tasolle.

Voimme alkaa suunnittelemaan omia malleja ja laatimaan niille ohjeita. Voimme alkaa luomaan luovasta tajunnanvirrasta, antaen virran kuljettaa meidät sinne, minne se tahtoo.

Voimme myös päättää ottaa vahvemmin intuitiivisuuden mukaan arkeemme ja luoviin prosesseihimme.

Voimme avautua luovuuden intuitiiviseksi kanavaksi. Meistä todellakin voi tulla luovuuden intuitiivisia kanavia, jos sitä tahdomme.

Minulle luovuus on kanavointia. Luovuus kanavoituu intuitiivisesti kauttani, teinpä sitten askartelua, virkkausta, muita käsitöitä, maalausta tai sitä, kun juttelen enkeleille.

Käsitöiden tekeminen on meditatiivista. Minulle se on meditaatiota.

Ehkä sinullekin. Ehkä käytät asiasta eri nimeä. Rentoutumista ja mielen nollaamista, eikö vain?

Luovuus on puhtaimmillaan kanavointia ja kanavana olemista. Olemme ns. väyliä, joiden kautta kaikki virtaa. Me ihmisinä, mielentasolla, egossamme emme luo yhtään mitään.

Jumala on se, joka luo kauttamme. Ei kukaan muu.

Mielemme, ego haluaa meidän luulevan, että ” Minä olen saanut tämän ja tämän asian aikaan. Minä, minä, minä olen sen tehnyt. ”.

Sinä et tee. Luoja sinussa / meissä luo. Luoja, Korkein Henki meissä on suunnittelija, tekijä ja luoja samanaikaisesti. Kaikki on Luojamme kudelmaa.

Egon kupla on puhkaistava, muuten jatkamme luovuutemme kanssa niin kuin aina ennenkin eli pysymme tutussa ja turvallisessa maastossa.

Luovuuden korkeamman potentiaalin ottaminen luovuutemme lähtökohdaksi, tarkoittaa antautumista Hengen eli Jumalan ohjaukseen.

Siirrymme mielentason luomisesta intuitiiviseen luomiseen, joka avaa uudet mahdollisuudet luovuuden kukoistamiseen ja sen ilmentämiseen.

Kuunnellaan rakkaat enemmän intuitiota, Hengen ohjausta meissä. Se on avain korkeampaan ja puhtaampaan rakkauteen, joka on luomisvoimamme todellinen polttoaine.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Luovuus on leikkiä ja enkeleitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 36

Emme ole keksineet mitään uutta. Kaikki ajatukset on ajateltu ihmiskunnan hostorian aikana lukemattomia kertoja. Miljoonia, miljardeja, biljoonia ja triljoonia kertoja. Luulemme, että ajatukset ovat omiamme.

Lue lisää »
Luova Valo

Intuitio – sisäinen johdatus

Sisäistä johdatusta on saatavilla kaiken aikaa, mikäli olemme virittäytyneinä tuolle kanavalle. Aika monia meistä varmasti on jossain vaiheessa sivuuttanut sisäisen ohjauksen, intuition tuoman opastuksen. Ego

Lue lisää »