Intuitio – sisäinen johdatus

Sisäistä johdatusta on saatavilla kaiken aikaa, mikäli olemme virittäytyneinä tuolle kanavalle.

Aika monia meistä varmasti on jossain vaiheessa sivuuttanut sisäisen ohjauksen, intuition tuoman opastuksen.

Ego saa meidät epäröimään saatua viestiä ja informaatiota. Alamme miettimään ja puntaroimaan eri vaihtoehtoja ja niiden variaatioita. Spontaani toiminta saattaa tuntua järjettömältä, järjen vastaiselta.

Sydän kuitenkin tietää, mikä meille olisi hyväksi. Sydämelle emme voi valehdella. Sydän näkee, kuulee ja tietää kaiken. Emme voi sydämeltämme piilottaa mitään.

Kristallienkelit viestittävät meille intuition kuuntelemisesta. Meidän tulisi kiinnittää enemmän huomiota tähän sanattomaan, sisäisillä tasoilla tapahtumaan informaatioon ja viestintää kuin ulkoiseen.

Toki enkelit ja muu taivaallinen apujoukkomme, voivat käyttää fyysisiäkin tapoja saadakseen viestinsä meille toimitettua.

Lopulta se on aina meistä itsestämme kiinni, olemmeko halukkaita niitä vastaanottamaan ja avautumaan Korkeammalle johdatukselle?

Kristallienkelit ja kuukivi –kortin viesti:

Intuitio ohjaa sinua oikeiden asioiden äärelle. Intuitiosi on vahva ja se tulee nousemaan aivan uudelle tasolle. Tasolle, joka on vieläkin voimallisempi.

Olethan tarkkaavainen kaikille tuntemuksillesi, merkeille ja viesteille joita saat?

Sisäinen johdatuksesi ja viisautesi opastavat sinua. Luotathan tuntemuksiisi, visioosi ja tietoosi, että ne ovat totisinta totta?

Sisäinen, Korkein johdatus haluaa sinulle kaikkea hyvää. Hyvä, kaunis ja runsaus ovat kaikkien ulottuvilla. Luota siihen, että ansaitset hyvää ja sen tulet saamaan.

Kaikki egoon pohjautuvat ajatukset ja puuteajattelut nakertavat luottamustasi, pitäen sinut puutteessa ja niukkuudessa. Ego käskee sinua harkitsemaan ja sivuuttamaan Korkeamman ohjauksen. Ethän anna egosi epäilyjen tulla tiellesi?

Luota tuntemuksiisi ja viesteihin, joita saat kehollisesti että sisäisillä tasoilla. Nopeat ja kirkkaat visiot ja unelmat ovat välähdyksiä, merkkejä intuitiosi toiminnasta.

Olemalla avoin ja vastaanottavainen, sallit intuition opastuksen vahvistua ja toimia voimallisesti hyväksesi. Intuitiossa on voimaa. Se on sielusi ääni, Henkesi, korkeampaa opastusta.

Olet tehnyt töitä itsesi kanssa kehittäen henkisiä lahjojasi, ja siksi intuitiosikin on voimistumassa. Se ikään kuin päivittyy hienoviritteisempään taajuuteen. Sinusta tulee voimallinen vastaanotin Jumalalliselle johdatukselle.

Tätä henkistä lahjaasi voit käyttää itseesi elämäsi osa-alueilla. On sinusta itsestäsi kiinni, tahdotko siten auttaa myös muita. Lahjasi avulla sinulla on mahdollisuus auttaa ja palvella suurempaa joukkoa ihmiskunnasta.

Tiedäthän, kaikki hyvä on tarkoitettu jaettavaksi? Niin myös henkiset lahjat.

Kaikki hyvä, minkä luot sisäisen johdatuksesi avulla, suo tuo sama kaikille muillekin. Hyvän suominen niin itselle kuin toisillekin, luo lisää hyvää ja runsautta kaikille.

Se, mitä toivot muille, ei ole sinulta pois. Sinäkin saat tuon saman itsellesi, mitä toiselle toivot. Pyyteetön sydän jakaa runsautta, lahjojaan avoimesti ja vapaasti.

Luota intuitioosi ja toimi sen mukaisesti. Herkistyneet aistit ovat terävimmillään, kun sallit itsesi olla vapaa mielen rajoitteista. Ethän yritä hallita jotain, jonka tarkoitus on virrata vapaana?

Intuitio, sisäinen johdatus on hieno instrumentti. Kunnioita ja arvosta sitä asianmukaisella hartaudella, luottaen sen sanomaan kertaakaan kyseenalaistamatta.

Sinä päätät mitä uskot ja mille voimasi annat. Onko sisäinen johdatuksesi ja rakkautesi Itseäsi kohtaan niin tärkeää ja merkityksellistä sinulle, että hyväksyisit Itsessäsi kaiken?

Intuitio, johdatus, kirkkaat visiot ja suunnitelmat ovat Korkeimman suomia viestejä sinulle.

Rakasta itseäsi niin paljon, että tarjoat itsellesi vain hyvää. Itseään rakastava, osaa rakastaa myös muita suurella sydämellä ja samanlaisella pyyteettömyydellä. Pyyteettömyys on korkeampaa toimintaa ja se sallii hyvää kaikille kaikkialla.

Käytä intuition lahjaa viisaasti. Henkisten lahjojen pienentäminen ja pimittäminen tulevat egosta.

Muista, että sinulla on aina kaikki hyvin. Salli lahjasi, valosi, viisautesi ja taitosi näkyä ja kuulua. Arvosta sitä mitä olet ja luota jokaiseen intuition ja sisäisen viisautesi johdatukseen.

Olet nouseva korkeammalle tasolle. Valosi ja lahjasi auttavat monia. Luota siihen, että kaikki järjestyy.

Intuition maaperällä ei ole sijaa analysointiin ja järkeilyyn, vaan silloin on toimittava vaikka spontaanisti. Jumalallinen johdatus toimii, kun sinä pidät visiosi kirkkaana ja selkeänä.

Salli intuition ja johdatuksen tulla vahvemmin esiin arkesi keskellä. Herkistyminen on vahvaa ja luo upeat puitteet kasvuun ja nousuun siihen Jumaluuteen joka oikeasti Olet.

Olet feminiinisyyden ilmentymä ilmaisten sitä omalla persoonallisella tavalla. Herkkä ja avoin sydän vastaanottaa Korkeimman johdatuksen, ja sinä voit nauttia matkasta sallien kaiken tapahtua.

Intuitiossa on voimaa ja sen sanoma on sinulle tärkeää. Kuuntele ja katso mitä tapahtuu.

Korkeampi ja kehittyneempi versio sinusta on valmistumassa. Voit sallia kaiken tapahtua ja nauttia muutoksesta. On aika astua uudelle tasolle uudistuneen sinäsi kanssa.

Sisäinen johdatuksesi ja tietämyksesi saavuttaa huipun. Tiedät, että se mitä tapahtuu, on oikein. Luota merkkeihin ja anna mennä.

 

Crystal angels: Kortti Heightened intuition: Be extra aware of your inner knowingness as it´s trustworthy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Valonauttajien viesti vko 45

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Ympärilläsi on Valonauttajia, jotka haluavat auttaa sinua. Olemme kaikki Valoa. Tuomme tämän kortin myötä sinulle valoa, rakkautta ja siunausta sieluperheeltäsi.

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Kynäteline havunveulasista

Muovituotteille voidaan sanoa nyt heipat tämän ekologisemman vaihtoehdon myötä. Tällä kertaa hyppysistämme valmistui korkeampi työ, kynäteline havunneulasista. Neulastyömme siis jatkuvat. Kuten kaikessa muussakin tekemisessä ja

Lue lisää »