Jumalallinen aikataulu

Jumalallinen aikataulu tarkoittaa sitä, että asiat tapahtuvat ajallaan, palaset loksahtelevat oikeisiin uomiinsa juuri oikealla hetkellä. Voidaan puhua myös johdatuksesta ja siitä, että valomaailma on välittänyt viestinsä.

Synkronismi todella toimii, täsmällisesti, täydellisesti oikealla hetkellä.

Vielä kun jokin aika sitten pohdiskelin blogini jatkoa, sattuikin sopivasti täydellinen ajoitus. Vastaus pohtimaan tuli yllättävältä taholta, Jumalallisella aikataululla.

Joskus vaan ottaa pannuun ja tekee mieli karjua suunsa puhtaaksi. Vaikka sisimmässäni tiedän tekeväni oikeaa asiaa, kaipasin vahvistusta tekemääni.

Ihmismieli on hassu. Mieli on mieli. Välillämme me ihmiset kaipaamme vahvistuksen siihen, olemmeko tekemässä oikeaa ratkaisua vai onko syytä miettiä vielä kerran.

Apu ja vahvistus tulevat usein yllättäen, juuri silloin kun sitä vähiten odottaa. Enkelit, valonauttajamme, Jumala, he löytävät kyllä keinot kuinka saada viestinsä meille toimitettua.

Olin jo aiemmin kirjoittanut ” Levon tarpeessa ” postaukseni ja laittanut sen ajatukseen. Pitkään ja hartaasti puntaroin, laittaisinko postausta julkaisuun vai en.  Koin asian tärkeäksi, ja niin ajastin sen.

Jumalallinen aikataulu todella toimii. Vastaus asiaan saapuikin ennen kyseisen postauksen julkaisua.

Yllättäen minua lähestyttiin viestin muodossa, jossa kiiteltiin niin blogin ulkoasua kuin tekstien sisältöä ja sitä minkälainen energia sivuiltamme välittyy.

Eikä se ollut vain yksi viesti, vaan useampi.

Taisi siinä kiitollisuudessa tippakin silmään tulla. Tällaiset viestit ovat aina ihanaa luettavaa, ja koskettavat sydäntäni. Lämmin kiitos kaikille viestinsä lähettäneille.

Näin henkimaailma, enkelit ja Jumala toimivat, tuoden meille viestejä täsmälleen oikeassa aikataulussa. Jos tämä ei ollut vahva signaali, niin mikä sitten?  

Tämän kaltaiset signaalit ovat tärkeitä, sillä ne vahvistavat uskoamme ja luottamustamme, että olemme oikean asian äärellä.

Luottakaa ihmiset sisäiseen johdatukseen.

Asiat tapahtuvat Jumalallisessa aikataulussa. Eivät koksaan liian aikaisin tai liian myöhään. Kaikki on täydellistä ja täsmällisesti ajoitettua.

Meistä pidetään huolta ja meitä autetaan. Aina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Hiljentymistä ja yksinäisyyden kaikuja

Työkiireet ja monet arjen menemisenne on nyt laitettu hetkeksi unholaan. Teidät on laitettu eristäytymään koteihinne. Yhtäkkiä teidät riuhtaistiin pois totutuista rutiineista ja oravanpyörästä. Vietätte aikaa

Lue lisää »