Kaikki hyvä on tarkoitettu jaettavaksi – Kohti ykseystietoisuutta

Vuoden vaihtuminen tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia.

Eteenne avautuu tilanteita, jolloin teiltä kysytään: Valitsetko sydämellä vai valitsetko egolla? Tilanteet tarjoavat mahdollisuuden tuoda teidät yhä vahvemmin läsnä olevaksi toistenne kanssa.

Kokoontumalla yhteen ja puhaltamalla yhteiseen hiileen, saatte voimaa, joka voi muuttaa hyvinkin nopeasti yhteiskuntanne tilanteita.

Muutos on aina hyvästä. Muutos tuo kasvua ja uusi näkemyksiä.

Teidän on aika alkaa elämään sydämenne kautta. Kuunnelkaa mitä sydämenne tahtoo teille kertoa. Kuunnelkaa intuitionne sanomaa, joita saatte.

Sydäntietoisuutenne nousee sitä mukaan, kun avaudutte vastaanottamaan yhä hienojakoisempia ja korkeampia taajuuksia. Teille avautuu uusi maailma. Alatte nähdä kaiken ykseystietoisuudesta ja rakkaudesta käsin.

Yksilön etu on vanhaa 3 D ulottuvuuden aikakautta. On tarpeen tarkastella rehellisin silmin niitä 3 D maailmanne luomuksia, jotka eivät enää palvele teitä. Yksilön omanedun tavoittelun aika on ohi. Suunnatkaa katseenne 5 D aikaan, joka mahdollistaa teille asioita, joita ette aiemmin pitäneet mahdollisina.

Kaikki yhteisen hyvän nimissä tehdyt ponnistelut ja teot tulevat rakkaudesta, siitä ykseystietoisuudesta, joka on muuttava maailmanne.

Kokoontukaa yhteen. Seuratkaa sydämenne viisautta. Kuulkaa sydämenne ja sielunne kuiskaukset ja opastukset, joita teille auliisti lähetetään.

Olette enemmän kuin 3 D olentoja. Avatkaa silmänne, niin näette maailmassanne olevat epäkohdat. Rakentakaa yhdessä yhteistä hyväänne.

Olkaa valmiita jakamaan omastanne. Kaikki hyvä on tarkoitettu jaettavaksi. Mitään ei teiltä tule puuttumaan. Olkaa rakkaudellisia ja myötätuntoisia etenkin silloin, kun teitä koetellaan.

Rakentakaa tulevaisuuden kultaisia yhteisöjä. Kerääntykää yhteen ja rakentakaa parempia yhteiskuntia, joissa valitsee rauha, rakkaus ja oikeudenmukaisuus.

Teidän on aika ymmärtää tämä: Kukaan ei ole toista perempi tai huonompi. Olette kaikki samalla viivalla.

Liian pitkään annoitte egonne harhauttaa teitä. Liian pitkään tuijotitte oman napaanne. Muutoksen aika tulee ja se tulee puhaltamaan jokaiseen. Jokainen teistä tuntee ja kokee ne omalla tavallaan.

Kaikki on hyvin. Asiat ovat hyvin silloinkin, vaikka muutokset puhaltavat. Jatkaa valonne kasvattamista, sydämenne avaamista ja luottakaa siihen, että löydätte sisimmästänne aina sen oikean ja korkeamman tien.

Valotyöntekijät ovat pitkään tehneet pyyteetöntä rakkauden työtään. Heidän työnsä on ollut hedelmällistä. Tämä työ on luonut pohjat sille tulevaisuudelle, joka on pian ulottuvillanne.

Ne sisaret ja veljet, jotka ovat tehneet valotyötään omalla esimerkillään, ovat näyttäneet teille tietä. Teillä jokaisella on ollut mahdollisuus muuttaa elämänsä kurssia, kääntää laiva oikealle tielle.

Eri asia, oletteko tehneet sen vai ette. Kaikki eivät ole sitä tehneet. Te jotka valitsitte muutoksen, olette valmiita tekemään työn henkilökohtaisella tasolla, sen, mitä se tulee vaatimaan.

Asiat voi tehdä helpolla ja vaivattomammalla tavalla tai sitten mennä vaikeimman kautta. Jokainen teistä on käynyt tätä kamppailua yksilötasolla ja tehnyt valintoja.

On kuitenkin asioita, jotka vaikuttavat jokaiseen teistä. Nämä muutoksen tuulet ovat tarpeen, jotta teidän huomionne saadaan kääntymään ykseyteen ja rakkauteen.

Huomionne saaminen on ollut tarpeellista. Olette olleet eksyksissä egomielenne luomuksissa ettekä siksi ole nähneet selkeästi sitä suuntaa ja ohjausta, joka on korkeamman itsenne viestiä.

Nyt kun värähtelyt todella kohoavat ja muutokset maailmassanne ovat tarpeen, sortuvat egomielenne muurit ja suojavarusteet.

Antakaa sen tapahtua. Illuusioon ei ole enää tarvetta. Olette luomassa yhteisöjä, joiden pohjana, perustana on rakkaus ja ykseys. Yhteisöjä, jossa jokainen on tarpeellinen ja arvokas.

Kaikki te olette rakkaita ja arvokkaita. Jokaisen sydän on arvokas lahja muuttuvalle maailmalle ihmiskunnassanne. Teitä jokaista tarvitaan.

Avatkaa sydämenne. Luottakaa intuitioonne ja sydämenne viisauteen. Luokaa uusia kultaisia yhteisöjä. Yhdessä saatte enemmän aikaiseksi.

Toivottakaa uusi vuosi, uudet tuulet ja mahdollisuudet elämäänne. Työskennelkää rakkauden taajuudella, ilolla ja riemulla rakennatte parempaa huomista. Uuden aikakauden rakkauden teot tehdään nyt.

Oletko rakkaudessa vai vieläkö annat pelon sanella elämääsi?

Valitse rakkaus. Rakkaus, rakkaus, rakkaus. Aina vain rakkaus.

Tunnetko jo rakkauden voiman, joka kykenee muuntamaan kaiken?

Tehkää sydämen valintoja viisaudella kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Korttipakka: Rebecca Campbell: Work your light. Kortti: The great cathering: It´s all coming together. Intuitive hits. Soul tribe.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 28

Jotta voimme kasvaa ja kohottaa valoamme, meidän on opittava astumaan ulos totutuista raameista ja muoteista. Rikkomalla rajoja, teemme tilaa uudelle.        

Lue lisää »
Luova Valo

Viesti kristallienkeleiltä vk 42

Kaikki rukouksesi ovat saaneet vastauksen. Se mitä olet viimeaikoina pyytänyt, on kuultu. Olet tehnyt kovasti töitä saavuttaaksesi sen, mitä olet halajanut. Toiveisiisi ja pyyntöihisi on

Lue lisää »