Tällä viikolla katseemme suunnataan hyvinvointiin.

Katse hyvinvointiin, jotta voimme tiedostaa missä jamassa hyvinvointimme on, mikä sen merkitys meille on ja kuinka voimme kohentaa sitä.

Omista energioista on pidettävä huolta. Hyvinvointi ja terveys ovat kokonaisvaltaista ja sitä tärkeämmäksi ne muodostuvat, jos ja kun teemme auttamistyötä.

Viimeisetkin rippeet todellisen Itsen ympäriltä on syytä puhdistaa pois, antautua johdatukselle ja sallia tapahtua sen, minkä kuuluu tapahtua. Korkein tietää aina, mikä on parhaaksemme.

Samalla enkelit vihjaavat parantajuudesta. Tiedä vaikka lukijoiden joukossa on joku, joka on tällaista polkua pohtinut. Näillä teemoilla tähän viikkoon.

Omaa intuitiotaan, sisäistä ohjausta on kuunneltava hyvinkin herkällä korvalla ja sydämellä. Sisäinen parantaja saattaa hyvinkin nousta tietoisuuteen ja patistaa sinua liikkeelle.

Kiinnitä huomiosi hyvinvointiisi ja sen edistämiseen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen tiedostaminen luovat tukevan pohjan terveydelle ja siten parantamiselle.

Omat energiat on tarpeen pitää puhtaana ja korkeana.

Tämä on myös aikaa, joka voi nostaa tietoisuuteesi parantamisen lahjat. Sisältäsi saattaa kummuta tahto palvella ja auttaa muita voimaan hyvin ja löytämään omat sisäiset voimavarat hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Sinusta saattaa olla kuoriutumassa parantaja. Sinulla on kyky tuoda parannusta sinne missä sitä tarvitaan.

Parantajan kädet odottavat. Koska ryhdyt toimeen?

Ehkä olet Maan päällä auttaaksesi ja tukeaksesi rakkaimpiasi ja kanssakulkijoitasi.

Valosi ja tahtosi Korkeampaan ihmiskunnan palvelemiseen on kuultu.

Olet saavuttanut osaamista ja viisautta. jota nyt hyvinkin voisit jakaa eteenpäin, sillä sinua tarvitaan. Monet odottavat, että saavat mahdollisuuden tutustua sinuun ja työhösi, jota teet.

Tutustu rauhassa esiin nouseviin taitoihisi ja hae tarvittaessa lisäoppia. Ehkä suunnitelmissasi on luoda uuden aikakauden energioihin ja ajattelutapoihin pohjautuvaa liiketoimintaa.

Tutki sisimpääsi ja kuuntele herkällä sydämellä sielusi ohjausta. Jumala ja enkelit ovat apunasi. Ole rohkea kutsumaan heitä avuksesi.

Kysyy rohkeutta kulkea sielunsa, sydämensä viitoittamaa polkua.

Aina ei ehkä helppoa ole ollut. Olet omistautumisellasi kuorinut kuin sipulia eli pinttymiä ja ohjelmointeja todellisen Itsesi ympäriltä.

Uurastuksesi on tuottanut hedelmää ja voit olla kiitollinen kaikesta, mitä olet tähän saakka oppinut.

Hyvinvointi kaikilla tasoilla muodostuu tärkeäksi silloin, kun tekee auttamiseen pohjautuvaa työtä. Sinun on muistettava kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiisi.

Anna itsellesi lepoa. Salli itsesi rauhoittua ja rentoutua.

Antaudu Korkeimmalle ja puhdista itsestäsi kaikki rippeet, jotka saattavat himmentää valosi suuruutta tai pienentää todellista luontoasi.

Vastaanota hyvinvointia ja terveyttä kaikilla elämäsi osa-alueilla. Nauti ja ota vastaan parantuminen.

Uudistunut olemuksesi heijastaa Korkeinta Pyhyyttäsi ja olet valmis jakamaan osaamistasi muille.

Kristallienkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Neulahuovutettu panda

Hän on omintakeinen panda. Tämä pikkukaveri on vain rapiat 10, 5 cm pitkä, ja hänet on neulahuovutettu. Tein hänet aikoinaan nukkekotimaailmaan. Minulle käy usein niin,

Lue lisää »
Luova Valo

Ytimessä on rakkaus

Kaiken ytimessä on rakkaus mielen kuperkeikoista huolimatta. Mieli heittää usein kuperkeikkaa. Mieli heilahtelee ja kelluu kuin korkki ulapalla heitellen sinua sinne tänne. Mielen luomukset eivät

Lue lisää »