Keijupölyä on nyt runsaasti ilmassa, ja ellei suupielet vielä ole ennättäneet venyä kohti korvia, niin jospa nyt lähtisi.

Keijut ovat iloisia ja hyvin leikkisiä valo-olentoja. Keijupölyä on tänään ilmassa, joten varaudu ilon pyrskähdyksiin ja naurun remakkaan.

Valokieliterveisiä keijuilta. Keijuilla on meille asiaa.

Kaikkihan tietävät keijut. Että ihan oikeasti keijujen valtakunta on olemassa. Mutta, kuinka moni on ottanut aidosti oikeasti apua vastaan keijuilta?

Helposti kun turvaudutaan enkeleihin, vaikka keijutkin ovat olemassa.

Nuo ihanat pienet, suuret ja mahtavat siivekkäät ystävämme, keijut voivat auttaa meitä monella tapaa. Keijuilla, näillä upeilla ja kauniilla valo-olennoilla on paljon viisautta ja tietoa, jota he voivat jakaa meille.

Meidän halukkuudestahan se on usein kiinni, tahdommeko ottaa apua vastaan?

Saamme kosketuksen keijuihin ja heidän energiaansa usein luonnon helmassa liikkuessamme. Meidän avoimuudestamme ja vastaanottavuudestahan yhteydenpito on usein kiinni.

Sisätiloissa keijuihin harvemmin törmää.

Tosin…

Lähelläni he ovat viime viikkoina kovasti häärineet. Keijut kertoivat olevansa huolissaan minusta. No, aihetta siihen on kyllä ollut.

Viime viikkojen ja kuukausien tehoputsaus on ollut niin rajua ja rankkaa, että keijut ovat olleet syystä huolissaan. Tuuppivat minua sinne metsään.

Juu, menisin kyllä, jos se olisi tuossa lähempänä.

Nyt joudun sovittelemaan ja suunnittelemaan metsään menoa, kun sinne on autolla ajattava. Ihan hullua, että täällä maallakin on mentävä autolla metsään.

Minusta ihan nurin kurinen ajatus.

Tänään tein valokieliharjoituksia ja kutsuin keijut mukaan. Valokieliterveisiä ihanilta siivekkäiltä ystäviltämme, keijuilta.

Rakkaat valon siskot ja veljet, muistutan sinua laittamaan kuulokkeet korville, avaa sydämesi ja ota vastaan korkeimmaksi parhaaksesi.

Katso video

Minulla oli hauskaa, toivottavasti sinullakin. Hyvä etten tikahtunut nauruun.

Keijut, keijut. Keijupölyä on ilmassa ja nauru herkässä.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Valokielipuhdistus tähän hetkeen

Valokieliterveisiä arcturuslaisilta

Valokieli – valon ja rakkauden kieli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Betoni kukkii

Minulle betoni on kyllä tuttu talonrakennus- ja remppahommista, mutta askartelukäytössä ei niinkään. Minun on tunnustettava… Minulla on hiukan kahtiajakoinen suhtautuminen betoniin. Ensinnäkin en pidä betonista

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Syksy saapuu, tuoden kirjan mukanaan

Ajatella, että vuodenkierrossa olemme kääntyneet jo syksyn puolelle. Syksy saapuu, tuoden kirjan mukanaan. Illat pimenevät ja luonto värittää itseään. Iltojen viilentyessä ja pimentyessä voi alkaa

Lue lisää »