Onko kiitollisuus päässyt unohtumaan ja kiitoksen sanomisessakin olisi petrattavaa? Eipä hätää, voit aloittaa sen koska tahansa – vaikka nyt. Kiitollisuuden voima on voimallinen.

Me ihmiset olemme sitten kummallisia otuksia. Unohdamme usein olla kiitollisia kaikesta hyvästä, mitä elämässämme on just NYT. Kiitollisuuden voimaa ei pidä unohtaa.

Kuinka usein me haikailemme tulevaa ja märehdimme mennyttä?

Tärkein hetki on just nyt.

Eikö tämä kallisarvoinen hetki tulisi elää mahdollisimman viisaasti, rakasten, osoittaen myötätuntoa ja osoittamalla edes hivenen kiitollisuutta kaikesta hyvästä, mitä on elämäänsä saanut?

Mitä ihminen tekee?

Ihminen ei ole tyytyväinen mihinkään. Haetaan ja etsitään lakkamaatta itsemme ulkopuolelta, kuka mitäkin. Jatkuvalla etsinnällä ja hakemisella yritämme paikata sisäistä aukkoa, onttoutta ja tyytymättömyyttä, joka ei jätä meitä rauhaan.

Ei, ennen kuin pysähdymme ja suuntamme katseemme sisimpäämme.

Kiitoksen lausuminenkin tuppaa osalle olemaan niin vaikeaa saati, että olisimme sen verran nöyriä, että osoittaisimme kiitollisuutta.

Henkisille ihmisille kiitollisuuspäiväkirja on ainakin tuttu. Sitä voi kirjoitella, ken sen tarpeelliseksi kokee.

Itselläni on tapana iltarukouksessani kiittää päivästä, kaikesta hyvästä, mitä olen saanut. Kiitän samalla taivaallisia auttajiani kaikesta saamastani avusta. Kiitän Jumalaa.

Lausun kiitokset ja lähetän rakkautta itselleni ja auttajilleni.

Mikäli päivän aikana on tapahtunut jotain tavallisuudesta poikkeavaa esim. jos olen käynyt vaikka kampaajalla tai olen saanut apua jossain asiassa joltain taholta, niin muistan kyllä kiittää heitä ja kiitän vielä iltarukouksessakin.

Kiitän. Olen kiitollinen. Lähetän rakkautta.

Näin minä toimin. Sinulla voi olla kiitollisuuspäiväkirja tai jokin muu tapa, jolla osoitat kiitollisuutta.

Kiitollisuuden energia on korkea. Kiitollisuus kasvaa.

Näen kiitollisuuden hedelmällisenä maaperänä, johon voidaan rakentaa paljon hyvää.

On sinusta kiinni, tahdotko käyttää kiitollisuuden voimaa vai et. Saatat yllättyä sen voimasta ja siitä, miten se muuntaa elämääsi positiivisempaan suuntaan.

Me voimme olla kiitollisia niin monista asioista. Pienen pienistäkin asioista voimme tuntea kiitollisuutta. Kuten, vaikka kaunis luonto.

Luonto on nyt niin kaunista. Niin ihanaa. Niin kaunista. Aurinko hymyilee ja voin olla kiitollinen tässäkin kauneudesta, mitä Luoja silmieni eteen toi.

Havaintojeni mukaan me suomalaiset olemme turhan jäyhiä kiitoksen lausumisessa. Voisimme lausua kiitoksen huomattavasti paljon useammin.

Onko se sinulta pois, jos kiität toista saamastasi avusta?

Kiitos on kaunis sana. Sen kuuleminen tekee hyvää. Meistä jokainen on kiitoksensa ansainnut. Olemme sen arvoisia.

Oikeasti…

meillä ei ole ainuttakaan järkevää syytä sille, miksi pihtailla kiitoksen kanssa. Kiitollisuutta on aina rajattomasti. Ei se lopu koskaan, joten…

miksi säästellä kiitoksien jakamista, kun voi jakaa hyvää rajattomasti?

Kiitoksen kuuleminen tekee hyvää. Se tekee hyvää sanojalle että kuulijalle. Eikö vaan kummasti piristä päivää, kun sen kuulee?

Ja, se energia, kun sen tuntee sydämessä.

Kiitollisuus tekee hyvää sydämelle. Kiitollisuus avaa polkuja sydämessä, avaa sydäntä yhä laajemmalle rakkaudelle. Rakkaudessa osaat olla kiitollinen, ilman, että sinun tarvitsee sitä edes ajatella.

Kiitä ja ole kiitollinen.

Minä kiitän tästä upeasta päivästä ja kaikesta, mitä olen kokenut ja saanut. Kiitos sinulle, joka luit kirjoitukseni alusta loppuun asti.

Kiitos, että Olet.

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Kaapista ulos

Tiedätkö miten pelottavaa on tulla esille asian kanssa, joka on monelle niin arka paikka? Henkisyys, henkimaailma, tuo ihmeellinen näkymätön maailma, on kuin punainen vaate osalle

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Jokainen on pohjimmiltaan luova

Jokainen on pohjimmiltaan luova. Luovuus asuu jo meissä. Meidän ei tarvitse hakea luovuutta itsemme ulkopuolelta, koska luovuus ON JO MEISSÄ. Luovuus on synnyin oikeutemme Jumalallisina

Lue lisää »