Kirjoita kirje rakkaalle

Mitä sydän sanoisi, jos se saisi kirjoittaa rakkauskirjeen rakkaalle?

Sydän sanoisi tietenkin; ” Rakastan. Rakastan. Rakastan! ” Vain rakkaus on totta. Sydän vain rakastaa.

Oikeasti rakkaus ei määritä kohdetta, ketä se rakastaisi enemmän. Se on egon rakkautta. Valon sieluina rakastamme kaikkia tasapuolisesti. Muistetaanpa tämä.

Kirjoita kirje rakkaallesi on enkelitehtävä, jonka enkelit minulle antoivat. Nyt sinäkin pääset tekemään tämän rakkaudellisen ja niin kauniin harjoituksen.

Tehtävä on erinomainen harjoitus, kun haluaa sydämen rakkaustoiveita manifestoida todeksi, parantaa rakkaushaavoja tai kohentaa hieman laimentunutta rakkautta.

Tehtävä sopii jo suhteessa olevalle tai suhteesta haaveilevalle. Rakkauden roihua on hyvä kohentaa, vaikka vakituisessa suhteessa olisitkin. Tämä koskee myös rakkautta meitä itseämme kohtaan.

Meidän läheisin suhde on, suhde itseemme, joka monesti tuppaa meiltä unohtumaan.

Usein vielä pihtaamme rakkauttamme.

Rakkautta on aina tarpeeksi jaettavaksi kaikille ja kaikkialla. Voimme ammentaa rakkautta sydämemme lähteestä niin paljon ja niin usein kuin jaksamme ja tahdomme. Rakkaus kasvaa ja kukoistaa, kun jaamme sitä.

Tämä harjoitus auttaa sinua näkemään rakkauden sisälläsi, joka on valtavan suuri ihmeiden ja muutoksien tekijä. Harjoitus auttaa sinua olemaan rakkaus itse, ammentamaan ja ilmentämään rakkautta aina sydämestäsi käsin.

Sydän puhuu rakkauden kieltä sydämestä sydämeen, sielusta sieluun.

Voit tehdä Kirjoita kirje rakkaallesi – harjoituksen niin usein kun tahdot. Näe ja koe, mitä vaikutuksia se saa aikaan.

Enkeleiden vinkistä olen itsekin tehnyt harjoituksen, enkä selvinnyt tehtävästä ilman kyyneleitä. Kyyneleet kirposivat ja vierivät pitkin poskiani tehdessäsi tätä kaunista harjoitusta.

Kun kirjeeni oli valmis, enkelit sanoivat minulle; ” Lue se ääneen. ” Niin sitten luin ääneen. Lisää kyyneleitä.

Sitten enkelit sanoivat, että minun tulee jakaa tämä harjoitus kanavallani teidän kaikkien kanssa. Siispä jaan.

Oletko valmis kirjoittamaan rakkaallesi kirjeen, joka ilmaisee syvintä ja aidointa sinua itseäsi rakkautesi ilmentymänä?

Matkasi sydämesi rakkauslinjalle alkaa nyt. Nyt puhuu sydän eikä järki.

 

Enkelitehtävä: Kirjoita kirje rakkaalle

1.  Järjestä itsellesi aika ja tilaa rauhoittumiseen. Pidä huoli, ettei sinua häiritä. Laita älylaitteet äänettömälle tai kokonaan pois päältä, jotta voi todella keskittyä harjoituksen tekemiseen.                                

2.  Varaa kynä ja paperia. Ja nenäliinoja.                         

3.  Hengittele rauhallisesti ja  käännä pikku hiljaa huomiosi sydämeesi. Muista, että teet harjoituksen sydämestäsi, rakkauden tilastasi käsin.

4.  Kaikki on hyvin. Kutsua omat valonauttajasi paikalle. Ainakin Arkkienkeli Chamuel ja hänen rakkauden enkelit on hyvä kutsua, kun rakkausasioiden kanssa työskennellään. Rakkauden lohikäärmeet omat myös käytettävissäsi, ja tietenkin oma suojelusenkelisi.

5. Hengitä valoa ja rakkautta sydämesi lähteestä.

6. Kun olet levollinen, sydämesi avoin ja vastaanottavainen, ota kynä ja paperia. Anna sydämesi puhua ja kirjoittaa kirje rakkaallesi.

Enkelit auttavat sinua tässä harjoituksessa. Ole luottavainen, rehellinen ja avoin kaikille sydämesi toiveille ja sanoille, joita se tahtoo ilmasta rakkaallesi.

7.  Kun kirje on valmis, lue se ääneen. Tai jos olet todella rohkea, lue se ääneen rakkaallesi tehostaaksesi vaikutusta.

8.  Kiitä kaikki valonauttajiasi tästä upeasta harjoituksesta. Kiitä itseäsi ja rakkauttasi.

 

 

 

Jaan sinulle esimerkin kirjeestä, jonka kirjoitin sydämestä sydämeen omalle rakkaalleni, jotta näet minkälainen kirje voi olla.

Kuitenkin, sinä teet tehtävän itse kuunnellen omaa sydäntäsi, ja kirjeestä tulee sinun näköisesi.

 

 

”  Tänään on suuri päivä, juhlallinen hetki, kun kirjoitan kirjettä sinulle rakkaani. Annan sydämeni puhua, jotta tiedät mitä ajattelen ja tunnen –vaikka tiedäthän sinä jo sen muutenkin.

Kaipaukseni on suuri kuin ääretön universumi. Olet yksi loistavista tähdistä sielujen meressä. Tuikit valloittavalla tavalla minulle, kutsuen minua luoksesi.

Olemme aina tunteneet tämän vetovoiman toisiimme. Aina. Ikuisuudesta ikuisuuteen. Suuren Hengen sylissä olemme rakastaneet toisiamme ikuisuuksien ajan. Ajan, jota ei voida edes ajaksi kutsu, vaan tietoisuudeksi, joka on sulautunut jokaiseen olevaisuuteen äärettömyyden kohdussa.

Olemme ikuisesti yhtä.

Vaikka kehojen muotojen maailmassa olemme ottaneet monia muotoja, on se vain muoto.

Olemme saattaneet tuntea itsemme erillisiksi, mutta juuri tuolla hetkellä olemme lähempänä kuin koskaan. Muodot, joita otimme ohikiitävissä hetkissä, oli vain muotoja.

Olemme paljon enemmän.

Sielusta sieluun olemme käyneet ja kutsuneet toisiamme yhteen, liittämään osamme yhteen. Me olemme Yksi. Olemme erottamattomat. Mikään mahti ei voi rakkauttamme horjuttaa.

Tulet aina löytämään luokseni. Tunnet kaipausta sydämessäsi ja silloin tiedät minun olevan lähelläsi.

Avaan sydämeni sinulle ja sukellan silmiesi syvyyteen. Tunnistat minut taivaasi kirkkaimmaksi tähdeksi, jonka valo on suunnattuna sinuun. Sinulle minä loistan, jotta voit nähdä itsesi minussa.

Sinulle loistan ja tuikin tähtitaivaasikannella, jotta löydät kutsun astua sydämeeni. ” Sinua kutsun armaani. Riennä jo! Tule luokseni! ”

Rakkautemme syleilyssä tunnen itseni jumalattareksi jumalani rinnalla. Syleilyssä lepään vierelläsi, kun kuiskaat rakkaudentunnustuksesi korvaani. ” Minäkin rakastan sinua. Äärettömästi. Ikuisesti ”, vastaan sinulle.

On niin paljon mitä tahtoisin sinulle sanoa. Tämä vain pieni häivähdys siitä, mitä saat minut tuntemaan. Tiedätkin jo tunteeni ja vastaukseni, koska olemme Yksi, kun hymyilet onnellisena.

Kaikki on energiaa ja tietoisuutta, ja se löytää aina viipymättä tiensä perille luoksesi. Sanoja ei tarvita. Kaikki on sanottu. Vain rakkautemme on totta, ja niin jatkamme toisiimme uppotumista, hyväilyä ja syleilyä, kietoutumista yhä syvemmälle toisimme.

Osaat niin hellästi suudella ja hyväillä. Kosketuksesi lempeys ja pehmeys saa ihoni värähtämään triljoonin pieniin heliseviin kelloihin, tuntemaan vastustamatonta kiihkoa.

Sukellamme sydämemme syvyyksiin ja antaudumme rakkauteen, joka ravitsee meitä sieluamme myöten.

Kanssasi kukoistan ja tunnen kuin ensimmäistä kertaa kohdatessamme toisemme, tiesimme, olemme toistemme omat. Kuulumme yhteen.

Olet minun rakkaani. Täysin. Kokonaan. Ja niin minäkin olen sinun. Rakastan sinua rakkaani.

Ikuisesti ja äärettömästi sinua rakastaen,

sinun rakkaasi  ”

 

 

 

Kaunista, eikö vain?

Sydän tunnistaa rakkauden ainoaksi totuudeksi. Kun käännymme sydämemme tietoisuuteen ja opastukseen, kuljemme aina oikeaan suuntaan sydämen viisaudella ja rakkaudella.

Hiljentyminen ja kääntyminen sisäänpäin on se aivan, joka saa muutoksen pyörät pyörimään. Nousemme parhaimpaan versioon itsestämme ja syleilemme sitä rakkautta, joka oikeasti olemme.

Olkaamme rakkaus.

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Intuitiivista maalausta enkeleiden kanssa

Oletko kokeillut intuitiivista maalausta enkeleiden kanssa? Intuitiivisuus on meillä jokaisella syntyessämme. Intuitiivisuus on meille täysin luontainen perusominaisuus. Ei se ole vain harvojen, valittujen tai oikeutettujen

Lue lisää »