Olet varmasti pannut merkille, että muutoksen tuulien ajassa sinuakin on haastettu ja laitettu polvistumaan.

Otitko vinkistä vaarin ja raivasit tilaa hiljentymiseen ja sisimpäsi kohtaamiseen?  Vai, kävikö niin, että ohitit ja sivuutit saamasi opastuksen ja johdatuksen olkiasi kohauttaen?

Me ihmiset tuppaamme olemaan sellaisia, että sullomme kokemamme vääryydet, ikävät kokemukset ja kipeääkin kipeämmät muistot, tunteet, tuskat ja pelot sisimpäämme.

Siellä ne jäytävät ja kummittelevat vuosikausia. Totumme niihin ja raahaamme mukanamme turhankin kauan.

Osa meistä on niin uppiniskaista sakkia, ettemme suostu katsomaa pimeyttämme ja vikojamme silmästä silmään, vaan ohitamme ne aina vain uudestaan.

Ego meissä saa aikaan sen, miksi emme halua kohdata itseämme. Egon mahtia voi olla vaikea murtaa. Tosiasia kuitenkin on, että jokainen meistä joutuu jossain vaiheessa kohtaamaan itsensä – ennemmin taikka myöhemmin.

Tämä tarjottu aika on ollut siihen oiva mahdollisuus ja siunattu tilaisuus, ken on sen oivaltanut. Viisas käytti tarjotun aikansa rauhoittumiseen ja hiljentymiseen itsensä äärelle.

Kaikki, mikä on sisällämme, näemme ja koemme ne ulkoisessa maailmassamme egomme pyörittäessä näytelmää kerta toisensa jälkeen. Toistamme samaa kuviota uudestaan ja uudestaan, kertaakaan pysähtymättä ja kyseenalaistamatta.

Tilanteet, tapahtumat ja käsittelemättömät tunteet tuodaan eteemme niin kauan, että havahdumme ja alamme tekemään niille jotain. Toisinaan voimme joutua hakkaamaan päätämme seinää useita kertoja ennen kuin viesti menee ns. perille.

Ellemme huomaa eteemme heitettyjä viestejä ja johdatusta, eteemme tuodaan jotain suurempaa, joka mullistaa ja muuttaa elämämme sen peruspilareita myöten.

Viisaampaa olisi huomioida ne pienetkin viestit, joita intuitiomme meille tarjoaa niin kehomme kuin muiden hienoviritteisten kanavien kautta. Näin olemme aina hereillä ja osaamme tehdä tarvittavat korjausliikkeet ajoissa.

Siksi hiljentyminen ja itsensä kohtaaminen kaikkine puolineen hiljaisuudessa on niin tärkeää ja arvokasta. Teemme sisäisesti sen työn, mikä on tarpeen itse kullakin.

Meidän tulee vapautua egon ohjauksesta ja valjastaa Korkein Itse toimimaan kauttamme. Tämä tapahtuu vain kohtaamalla itsensä. Kohtaamalla pelkonsa. Pimeytensä – kaikki.

Prosessi voi olla pitkä ja raadollinen. Se on tie, jonka jokainen joutuu sielunvaelluksensa aikana tekemään, vapautuakseen egon ohjauksesta. Korkein Itse, Henki meissä tahtoo päästä Kotiin.

Kohtaa itsesi. Luota ja kaikki järjestyy.

 

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Intuitiivisuus luovuudessa

Intuitiivisuus luovuudessa, mitä se on ja miten se näkyy? Luova intuitiivisuus tarkoittaa sinulle todennäköisesti eri asiaa kuin minulle. Luovuutta ja kädentaitoja on monenlaista ja -tasoista.

Lue lisää »
Luova Valo

Rakkauden jano

Tiesitkö, kuinka janoisia olemme rakkaudesta? Janoamme rakkautta. Silti niin usein itse sabotoimme rakkauden, joka olisi luoksemme saapumassa. Tänään kirjoitan sinulle jälleen rakkaudesta. Meillä jokaisella on

Lue lisää »