Kristalligridi  eli kristallimandala tuo selkeyttä ja kirkkautta mieleen.

Kristallit ovat kyllä ihania. Aina on mukava touhuta kristallien kanssa.

Kivet eli puolijalokivet eli kristallit ovat tyypillistä new age henkisyyden kamaa. Jokainen joka vähänkään on tuohon maailmaan hurahtanut, lumoutuu kristalleista ja niiden parantavista ominaisuuksista.

Minuahan ei kristallikauppaan passaisi päästää ollenkaan. Mies on samanlainen kivihullu. Kivikaupassa lumoutuu. Sitä on kuin lapsi karkkikaupassa, joka tahtoo kaikki ihanuudet ja herkut kotiin vietäviksi.

Onneksi touhu on laantunut sitten alkuaikojen.

Sanotaanko näin, että meillä on ihan mukavankokoinen kivikokoelma. Useimmat pieniä, joukossa jokunen isompi, joiden tehtäviin kuuluu energisoida, puhdistaa ja kohottaa energioita kodissamme.

Niin sitten pyöräytin kristalligridin yhdessä kristallienkeleiden ja kristallideevani kanssa. Gridi tuo selkeyttä ja kirkkautta erityisesti mieleen. 

Tässä on käytetty lähestulkoon vain kirkkaita kvartseja eri muodossa; pienet kärjelliset kvartsisauvat ja isommat kvartsikärjet. Hailakat vihreät ovat fluoriittioktaedreja, pienet papanat ovat boji kiveä sekä keskellä kultainen pyriittisydän.

Kristallipyramidin on ns. soiva pyramidi. Pyramidissa on aivan uskomattoman ihana ääni. Se soi ja värähtelee tosi pitkään. Energia on hyvin korkea.

Gridi on rakennettu elämänkukan päälle ja terttuneilikat kiertävät ulkokehää.

Neilikat ovat tosi kiitollisia leikkokukkia, koska ne kestävät hyvänä tosi pitkään. Juurikin tuon takia sopivat gridiin mainiosti. Huomaathan silkkiliinan, jossa on vielä OM.

Kristalligridille annetaan intentio eli tehtävä, mitä sen on tarkoitus tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Sano kyllä

Vastaus kysymykseesi on kyllä. Sano kyllä muutokselle, uusille aluille ja unelmille. Sano kyllä, kun eteesi avautuu uusi ovi tai mahdollisuus. Kun tunnemme muutoksen tarvetta, on

Lue lisää »
Luova Valo

Luottamuksen äärellä

Luottamuksen äärellä ja äärelle. Luotammeko itseemme silloin, kun sydämemme ohjaa meitä? Luotammeko saamamme ohjaukseen, jotta toimisimme sen mukaisesti? Se on varmaa, että luottamustamme koetellaan niin

Lue lisää »