Kristallivesi – mitä se on?

Mitä on kristallivesi? Yksinkertaisimmillaan kristallivesi on kristalleilla ladattua vettä.

Olen pitkään juonut vain ja ainoastaan kristalleilla ladattua vettä. Minulle ei kelpaa vesi suoraan hanasta.

Suora hanavesi on ihan liian kylmää, kovaa ja raakaa, jotta sitä voisi juoda. Kehoni ei pidä siitä lainkaan. Enkä uskalla edes kuvitellakaan mitä epäpuhtauksissa vanhat putkistot pitävät sisällään.

Ratkaisin asian niin, että hankin lasikannun suodattimella. Aktiivihiilisuodatin puhdistaa vedestä epäpuhtaudet ja haitalliset kemikaalit. Lasikannu on aina akaattilevyn päällä.

Akaattilevy on tosi kätevä ja näppärä vesikannun alla. Kristalliveden tekeminen on helpoimmillaan juuri näin yksinkertaista. Tarvitset vain akaattilevyn, riittävän ison, jotta kannu sopii siihen eikä ala keikkumaan.

Akaatti on todella kiitollinen ja näppärä kivi, sillä se ei tarvitse mitään ihmeellistä hoitoa pysyäkseen hyvänä. Akaatti hoitaa itse itsensä ja sen päällä voi ladata muita kristalleja.

Jos taas haluaa hifistellä, niin sitten voi hankkia ns. vesikiviä, jotka ovat siihen tarkoitukseen tehtyjä. Vesikivet on käsitelty niin, ettei niistä irtoa muruja eikä epäpuhtauksia veteen eli ne voi huoletta laittaa kannun suoraan veteen.

Käytän akaattilevyä kannun alla ja ns. vesikiviä suoraan veteen laitettuna.

Mutta nyt varoituksen sana: Älä koskaan laita vesikannuun suoraan veteen mitään sellaista kiveä, mikä ei ole siihen käyttötarkoitukseen tehty.

Jos et ole varma siitä, sopiiko kivi veteen, älä laita.

Asioista kannattaa ensin itse ottaa selvää, ennen kuin lähtee omin päin kokeilemaan. Neuvoa kannattaa kysyä kristalleihin perehtyneiltä kristallihoitajilta, asiantuntevilta ja vastuullisilta kivimyyjiltä tai muilta, joiden tiedät perehtyneen kristallien energioihin ja niiden parantaviin ominaisuuksiin.

Eri kivilajeilla eli kristalleilla on erilaiset energiat, värähtelyt ja ominaisuudet. Perehdy kivien, kristallien hoitaviin ominaisuuksiin ennen kuin aloitat.

Kiviä eli kristalleja on turvallista laittaa akaattilevyn päälle kannun läheisyyteen, josta ne luovuttavat energiaansa veteen. Tietenkin muistat tehdä intention.

Toinen tapa on myös epäsuora menetelmä, missä laitat kivet pieneen lasikuppiin ja kupin kannuun. Kuppi jää kellumaan veteen, ja kivat lataavat kannussa olevan veden.

Jos kristalliveden tekeminen ei ole sinulle vielä tuttua ja vasta aloittelet touhua, aloita juomalla pieniä annoksia kristalleilla ladattua vettä. Energia voi olla hyvinkin tuhtia ja voimakasta, joten sinun on hyvä seurattava tuntemuksiasi, aloittaa pienesti ja totutella rauhassa.

Kun olin kristallihoitajakoulutuksessa join erään kannun kristallivettä melkein tyhjäksi. Kouluttaja siinä katsoi, ja naurahti.

Pienessä kannussa ollut vesi oli ladattu erikoisella setillä kristalleja. Tuhteja sellaisia, ns. ”traumakivisetti ”. Ilmankos oli niin pienessä kannussa…

En ollut moksiskaan, totesin vaan, että onpa hyvää. Kerrankin pöytä koreana, niin maistellaan sitten oikein kunnolla kristallivesiä.

Olen juonut kristallivettä jo kauan. Olen siis tottunut.

Luonnehtisin kristalleilla ladattua vettä pehmeäksi, korkea värähteiseksi ja eläväksi vedeksi. Käytän vain ja ainoastaan kristalleilla ladattua vettä, koska se sopii keholleni niin hyvin.

Mielestäni ihmisen ei pitäisi koskaan, ei koskaan juoda vettä muovipullosta saati ostaa kaupoista lähdevesiä. Itsekkyys ja piittaamattomuus tässäkin asiassa luontoa ja sen saastuttamista kohtaan ovat jotain sellaista, mitä monikaan ei tule ajatelleeksi siinä vaiheessa, kun kipittää kaupassa hyllyjen väliin ostamaan pullollista vettä.

Sanotaan ei muovipulloille. Ei lähdevesille. Ei pilata pohjavettä ja vesistöjämme juomalla lähdevettä muovipulloista.

Kuvassa pari erikoikoista akaattilevyä kvartsikide esiintymillä ja ns. vesikiviä, jotka voi käsittelynsä takia laittaa suoraan vereen. Vasemman puoleiset vesikivet ovat kvartsia ja ametistia. Oikealla on ruusukvartsia ja sodaliittia.

Suosittelen, että aloitat akaatilla. Ruusukvartsi on lempeä ja pehmeä, ja sopii aloittelijalla hyvin. Sitten voisit pikku hiljaa kokeilla kirkasta kvartsia ja ametistia pieninä määrinä.  

Ennen sitä, muista perehtyä aiheeseen ja ottaa asioista selvää. Sen jälkeen antoisaa matkaa kivien eli kristallien maailmaan.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Kristallikallojen kutsu

Kristalligridi

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Puiset hamsat

Hieman puuaskartelua hamsa -käsien muodossa. Hamsaa pidetään amulettina, jonka uskotaan suojelevan pahalta. Hamsa on kädenmuotoinen ja yleensä sen keskellä esiintyy silmä. Hamsasta näkee monenlaisia variaatioita,

Lue lisää »