Kulje sydämesi tietä

Tähän on tultu. Olet valmis ja tiedostat sen.

Kulje sydämesi tietä. Anna rakkauden vahvistaa uskoasi ja rohkeuttasi. Seiso omassa totuudessasi.

Tehtäväsi avautuu sinulle. Valonauttajat ovat lähelläsi ja valmiita auttamaan. Sinun on vain pyydettävä ja kerrottava heille minkälaista apua kaipaat.

Tiedosta, mihin asiaan tarvitset juuri nyt apua? Onko jokin asia, joka on askarruttanut mieltäsi?

Kutsuuko sydämesi sinua toteuttamaan tehtävää, josta olet pitkään haaveillut. Ehkä olet sitä mielen tekosyistä johtuen siirtänyt ja siirtänyt.

Sinulla on mahdollisuus luoda uusia suuntaviivoja ja sisältöä elämääsi. Toteuttaa itseäsi tavalla, jota olet lykännyt, joten, ole tarkkana mihin suuntaan olet itseäsi viemässä.

Palveleeko vanha enää vai olisitko valmis astumaan uuteen?

Tunnustele ja katso sydämeesi. Ole tarkkaavainen havaitaksesi valonauttajiesi opastuksen. Vastaanota rakkaus ja tuki, jota he sinulle tarjoavat.

Valon apujoukkosi auttavat sinua päätöksenteossa. He ohjaavat sinua valitsemaan sydämentien.

Sinä tunnistat auttajasi. Olette kuin vanhoja tuttuja, työkavereita Valossa. Heidän rakkautensa ja tukensa ovat rajatonta.

Valotasosi ja tietoisuutesi ovat nousussa. Sinua on valmisteltu ja olet edennyt hienosti.

Avaa sydämesi yhteyteen Korkeimman kanssa. Selkeys avaa tehtäväsi kuvaa ja laajentaa käsitystäsi, tietoisuuttasi siitä, mikä on sydämesi viitoittama tie.

Luota sydämesi viisauteen ja siihen, että Korkein johdattaa sinua. Aktivoitumesi korkeimmalle tehtävällesi on tuonut sinut tähän. Olet kaikin puolin valmis.

Sydämesi viisaus on käytettävissäsi, valo ja rakkaus säteilevät sinussa.

Uskosi ja luottamuksesi on vahvaa. Kulje varmoin askelin yhdessä Valon tukijoukkosi kanssa. Tunnista rakkaudenvoima sisälläsi.

Rakkauden siivittämänä kulje sydämesi tietä.

 

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Miksi dualismista ei-dualistisuuteen?

Miksi suunnata katseena dualismista ei-dualistiseen näkökulmaan? Egomieli tykkää lukea – sen mielestä turvallista tekstiä, joka ei saa ego kavahtamaan ja luikkimaan pakoon. Egomieli ajattelee kovin

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Betoni kukkii

Minulle betoni on kyllä tuttu talonrakennus- ja remppahommista, mutta askartelukäytössä ei niinkään. Minun on tunnustettava… Minulla on hiukan kahtiajakoinen suhtautuminen betoniin. Ensinnäkin en pidä betonista

Lue lisää »