Kulkeeko rinnallasi lohikäärme?

Kulkeeko rinnallasi lohikäärme? Mitä lohikäärmeet tekevät?

Miksi, lohikäärmeet pelottavat niin monia?

Koska monilla tuntuu olevan pelkoja ja epätietoisuutta lohikäärmeistä, niin ajattelin tällä kirjoituksellani hieman valottaa asiaa, jotta tietoisuuden valo pyyhkii lohikäärmepelkoja ja vääristymiä pois.

Nämä niin parjatut lohikäärmeet, ovat kaikkea muuta kuin mitä fantasiakirjallisuus ja – elokuvat antavat olettaa. Jopa niin tutussa fantasiatarinassa ” Hobitti ” liitelee ilmojen halki tulta syöksevä lohikäärme, joka lepää uneksien valtaisan raha-apajan päällä.

Tässä on ainakin yksi, joka rakastaa lohikäärmeitä. Sillä oikeasti TODELLA, he ovat upeita, mahtavia ja voimakkaita valonauttajia.

Olen pitkään tuntenut tarvetta kirjoittaa lohikäärmeistä. Selvästi aika on nyt kypsä aihepiirille. Haluan tällä kirjoituksellani jakaa lohikäärmetietoutta, ja oikoa vääristymiä näistä mahtavista lohikäärmeistä.

Lohikäärmeet eivät ole sellaisia, mitä elokuvateollisuus ja fiktiivinen kirjallisuus meille kertovat. Moni potee turhaan lohikäärmepelkoa.

Lohikäärmeet ovat ihan muuta kuin ilkeitä, kostonhaluisia ja rahanahneita kirstunvartijoita, joita fiktiiviset tarinat ja elokuvat suoltavat. Lohikäärmeet eivät ole vain satuhahmoja ja myyttisiä taruolentoja, vaan totisinta totta.

Alun perin sana dragon tarkoitti suojelijaa eli vartijaa. Sitä he tekevät, suojelevat ihmistään. Lohikäärmeet voivat olla isoja taikka pieniä ja heillä on kyky muuntautua eli muuttaa kokoaan tarvittaessa.

Lohikäärmeitä on joka lähtöön – kuten enkeleitäkin. Lohikäärmeiden kerrotaan kuuluvan enkelimaailmaan ja heidän sydänshakra on avoin.

Lohikäärmeet ovat taitavia kulkemaan eri värähtelytaajuuksien välillä.  He rakastavat planeettamme ja siksi useimmat heistä valitsivat neljännen ulottuvuuden eteerisen muodon, jotta voisivat auttaa meitä ja planeettamme tässä ajassa.

Korkeampienkin värähtelytaajuuksien lohikäärmeitä on.

Lohikäärmeet ovat täällä. Hekin haluavat auttaa ja kantaa kortensa kekoon uuden kultaisen ajan luomisessa planeetallemme.

Tiesitkö, että on…

 • Elementtien lohikäärmeet ( ilma, tuli, vesi ja maa )
 • Arkkienkeleillä on omat lohikäärmeensä
 • Ylösnousseilla mestareilla on lohikäärmeensä
 • Planeettojen lokikäärmeet
 • Eri tähdistöjen lohikäärmeet
 • Keskusauringon lohikäärmeet jne.

Huomaatko…

lohikäärmeitä on joka lähtöön.

Kun tietoisuutemme ja kasvumme henkisellä polulla etenee, saamme oman lohikäärmeen kulkemaan rinnallamme. Hän on mitä parhain ystävä, työkaveri, suojelija ja auttaja. Lähin lohikäärme edustaa yleensä jotain neljästä elementistä tai niiden yhdistelmä.

Jotkut ovat sitä mieltä, että elementin lohikäärme määräytyy horoskooppimerkkimme mukaan, mutta ei välttämättä aina. Valintaan vaikuttaa sielunsuunnitelmamme ja elämäntehtävämme, ja siksi saatammekin tarvita ihan toisenlaista tukea ja apua matkallamme.

Monet saattavat tietämättään, automaattisesti työskennellä jo lohikäärmeiden kanssa. Heidän energiansa on niin tuttua, emme aina hoksaa, että he kulkevat vierellämme.

Hyvin usein olemme saattaneet jossakin inkarnaatiossa työskennellä jo lohikäärmeiden kanssa. Sama tuttua kaveri saattaa ilmaantua jälleen rinnallesi kulkemaan. Onhan sinun ja lohikäärmeesi side vahva ja katkeamaton.

Seuraavaksi kerron sinulle lyhyesti elementtien lohikäärmeistä ja heidän tehtävistään. Huomaathan, että lohikäärmeet pystyvät auttamaan sinua monissa muissakin asioissa. Kutsu vain lohikäärmeesi tai lohikäärmeet luoksesi ja kerro heille asiasi.

Tulilohikäärmeet

ovat tulen elementaalimestari Thorin alaisuudessa. Tulen elementti ja sen muodot ovat arkkienkeli Gabrielin alaisuudessa toimivia.

 • Suojelevat meitä
 • Auttavat puhdistamaa tiloja ja paikkoja
 • Puhdistavat pyydettäessä auramme shakramme
 • Innostavat ja tuovat meille inspiraatiota
 • Vahvistavat rohkeutta kulkea omaa polkuamme
 • Auttavat hälventämään pelkoja ja negatiivisia energioita

Tulilohikäärme kulkee rinnallasi, jos tarvitset esteiden raivaamista elämäntehtäväsi toteuttamiseen, rohkeuden ja inspiraation osoittamiseen.

Ilmalohikäärmeet

ovat hauskoja ja leikkisijä ja heidän elementtimestarina toimii Dom. Yksisarviset liitetään ilman elementtiin, ja yksisarvisten kerrotaan saapuvan tuulten eturintamassa, ja ilmalohikäärmeet seuraavat.

 • Tuovat meille hauskuutta, iloa ja naurua, mutta jos keskitymme vain velvollisuuksiin ilmna iloa, he eivät viihdy luonamme kauaa.
 • Tuovat meille valaistumista, innostusta, rauhaa ja puhtautta
 • Selventävät toiveitamme, jotta ne voidaan toteuttaa
 • Vapauttavat vanhasta ja voivat auttaa vapautumaan mielen ongelmista
 • Puhdistavat raikkaalla tuulahduksellaan paikkoja, tiloja, auramme

Ilmalohikäärme kulkee rinnallasi, jos tarvitset ajatuksiisi selkeyttä, arvostat vapautta, pyrit valaistumiseen ja kaikkien korkeimpaan hyvään.

Maalohikäärmeet

ja heidän elementaalimestari on Taia. Maasta vastaava enkeliolento on tietenkin Lady Gaia.

Lohikäärmeet ovat maan vartijoita ja huoltajia. Heidän tehtäviin kuuluu planeettamme lay linjoista ja energialinjoista huolehtiminen.

Lay linjat ovat alun perin lohikäärmeiden luoma verkosto. Maalohikäärmeet kunnostavat ja ylläpitävät niitä.

 • Auttavat meitä maadoittumaan ja juurtumaan planeetalle
 • Puhdistavat maata
 • Auttavat kehittämään päättäväisyyttä, jotta unelmat toteutuvat
 • Auttavat meitä kurinalaisuudessa ja oman korkeamman itsen ohjauksessa elämisessä
 • Itsearvostus, runsaus, viisaus, päättäväisyys ovat ominaisuksia, joita maalohikäärmeet auttavat meitä ottamaan käyttöön

Maalohikäärme kulkee rinnallasi, jos tarvitset vakautta, luottavaisuutta, aitoutta tai työskentelet maan ja yhteiskunnan rakenteiden kanssa uuden kultaisen ajan luomiseksi.

Vesilohikäärmeet

näyttävät enemmän vesikäärmeeltä kuin perinteisten lohikäärmeiden näköisiltä. Heidän elementtimestareina toimivat Neptunus ja Odin. Poseiden valvoo veden koko elementtiä.

Vesilohikäärmeiden energia on feminiinistä.

Vesi elementtinä liittyy tunteisiin, rakkauteen ja virtaavuuteen.

 • Puhdistavat vettä ja pitävät yllä veden pyhää geometristä rakennetta
 • Auttavat feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapainottamisessa
 • Auttavat kehittämään intuitiota ja selväaisteja
 • Auttavat meitä kehittämään ja vahvistamaan luovuuttamme
 • Pyydettäessä kohottavat vesiolemusta kehossamme

Vesilohikäärmeesi kulkee rinnallasi, jos olet psyykkinen tai teet kanavointeja yms. Tai jos rakastat vettä, viihdyt veden äärellä vesiaktiviteettien parissa.

Minulle lohikäärmeet ovat totta, siinä missä keijut, enkelit ja yksisarvisetkin. Lohikäärmeitä on ollut kaikilla kultaisilla ajanjaksoilla – Kultaisella Atlantikella, Lemuriassa. He ovat olleet keskuudessamme ehkä jopa kauemminkin.

Oman lohikäärmeeni kanssa olen tuntenut matkaa taivaltanut jo noilta ajoilta – ehkä jopa kauemmin.

Saan kertoa omasta lohikäärmeestäni.

Olen istunut lohikäärmeeni selässä, tuulen halkoessa hiuksiani kultaisella Atlantiksella. Yhdessä on koettu monia hetkiä – läpi aikojen.

Lohikäärmeeni on maa elementin lohikäärme, vaikka horoskooppimerkiltäni olen tuli elementtiin kuuluva. Sielultani edustan ilmaelementtiä, siksi rinnallani kulkee maalohikäärme.

On minulla toinenkin läheinen lohikäärme, joka puolestaan edustaa kahden elementin yhdistelmää, ilma-tuli.

Tämä hauska kaveri ilmestyi minulle meditaatiossa, kun sain ikään kuin nähdä hänen syntymänsä. Se, mitä minulle näytettiin, oli tietenkin symbolista.

Kaveri näyttäytyy tarvittaessa, eikä niin usein pyöri rinnallani kuin maalohikäärmeeni. Hän on hauska veijari, joka saa minut nauramaan.

Nyt kun kerron hänestä, näen hänet silmieni edessä kujeilemassa. Hän on kooltaan aika pieni, mutta koolla ei ole väliä lohikäärmepiireissä. Pienestä koosta huolimatta voi  olla voimakas.

Kiitos kaverit. Rakastan lohikäärmeitäni.

Usein pyydän lohikäärmeeltäni maadoittavaa apua sekä suojausta. Etenkin haastavammissa tilanteissa, jos ympärillä on matalampia energioita ja ihmisiä, lohikäärmeeni seisoo rinnallani. 

Minulla on usein lohikäärme mukanani. Hän on oiva suojelija, tuki ja turva.

Vastikään pyysin lohikäärmettäni opettamaan minulle lohikäärmeiden valokieltä. Ja, eipä mennyt aikaakaan, kun sanoja alkoi tietoisuuteni tupsahtaa ja rallattelu oli jo käynnissä.

Varmasti lähitulevaisuudessa tulee valokieliäänitettä taikka video lohikäärmeeni kanssa. Innolla opiskelen eli uudelleen muistan, tätä hiukan oudompaa valokieltä.

On rallateltava ruosteet pinnoilta, jotta muistinystyrät avautuvat ja lohikäärmeiden kieli virtaa sujuvasti.

Jos luit kirjoituksen, sinullakin lienee oma lohikäärmeystävä rinnallasi kulkemassa. Juttele rohkeasti lokikäärmeellesi ja pyydä hänen apuaan.

Tee palvelutyötä planeettamme hyväksi – joka on helppo ja nopea, kun vain pyytää mahtavia lohikäärmeitä apuun vaikka putsailemaan vesistöjä, ilmaa, maaperää kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Keinoja ja työvälineitä henkiseen palvelu- ja auttamistyöhön on vaikka millä mitalla, otetaanpa niitä työkaluja käyttöön.

Lokikäärmeet rakastavat sitä, että heidät huomioidaan.

Kun pyydämme heidän apuaan, on kohteliasta kiittää. Lohikäärmeet nauttivat myös vastaanottaa hoitavaa, parantavaa energiaa. Pyydetään enkeleitä hoitamaan myös lohikäärmeystäviämme. He rakastavat sitä.

Toivottavasti onnistuin kirjoituksellani hälventämään pelkoasi lohikäärmeitä kohtaan niin, että uskallat avata sydäntäsi heille, luottamaan heidän apuunsa ja tukeensa, jota varmasti saat.

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Miellyttää tai ei

Miellyttää tai ei, tässä pientä sulateltavaa egomielelle. Egoa on hyvä ravistella perustuksia myöten. Onko mielistely ja miellyttäminen sama asia? Kuinka sinä ne käsität? Mielistely ja

Lue lisää »
Luova Valo

Matkalla mestaruuteen

Henkisyys tähtää itseoivallukseen, Jumaloivallukseen. Valaistumiseen. Mestaruuteen, kun löydämme mestarin sisältämme. Matka mestaruuteen on tie, jota me kaikki käymme. Matkalla ollaan. Jokainen etenee itselle sopivaa matkavauhtia.

Lue lisää »