Kultaisenajan muistot ja lahjat

Tervehdys teille kaikki, rakkaat valontienkulkijat ja lohikäärmeitä rakastavat. Iloksenne tulimme ilahduttamaan ja kannustamaan teitä matkallanne.

Tietoisuutenne unessa sinun on tarpeen suunnata katseesi sisääsi. Löydät aivan kaiken sisältäsi. Ulkopuolelta ei ole mitään eikä ketään. 

Tietoisuudestasi nousevat vanhat viisaat muistot. Ne ovat kaikuja kultaisilta ajoilta, jotka olivat unohtuneet tietoisuutesi kätköihin. Tämä muinainen viisaus ja tieto on nousemassa sisälläsi.

Siksi rakas, muista kääntyä sisääsi. Sisältäsi löydät kaiken.

Vanhat, kauan unohdetut muistot eivät ole vain vanhoja tai vanhaa tietoa. Se on yhä ajankohtaista.

Kerromme sinulle, kuinka tämä tieto sisälläsi puskee ylös. Anna sen tapahtua. Löydät taitosi, lahjasi, viisautesi taas uudestaan. Löydät itsesi ja tuot kaiken sen muidenkin ulottuville.

Näe todellinen loistosi.

Herää jälleen muinaiselle tiedolle, jota maailman unessanne nyt kaipaatte. Koette muutoksen yksilötasolla, yhtälailla kollektiivisesti ihmiskuntana.

Kultaisenajan viisaus, tieto ja lahjasi ovat vain kääntymisesi päässä sisälläsi. Autamme sinua valjastamaan lahjasi ja tietosi Korkeampaan palvelukseen, ja muistamaan kuka olet.

Kaikkihan alkaa aina sinusta. Sinusta rakkaamme. Sinä olet valontuoja monelle tässä ajassa. Tehtäväsi, viisautesi ja taitosi esilletuominen ihmismielen tasolta vaikuttaa suurelta, jopa niin niin, että saatat tuntea hitusen pelkoa.

Se on aivan luonnollista. Ihmisentasolla tunnette niin. Pelko vain ei saa estää sinua nousemasta korkeuksiin.

Tarjoamme sinulle rakkauden parantavaa kosketusta, uskoa voimaasi ja sisäiseen opastukseesi. Suuntaa katseesi sisääsi. Löydät rakkauden itseäsi ja muita kohtaan.

Kultaisenajan muistot ja lahjasi ovat sinussa. Missäpä muualla ne olisivat.

Sinä muistat, mitä kultainen aika tarkoitti ja kuinka silloin elettiin. Taito on sinussa. Ammenna voimasi sisältäsi, rohkeutesi ja rakkautesi.

Kuljemme kanssasi auttaen ja tukien. Koska tahansa voit apuamme pyytää ja me ojennamme sinulle kultaisen valtikkasi, joka sinulla kerran oli.

On aika ottaa valtikkasi käteen ja olla ihana, rakas itsesi, joka nousee jokaisen haasteenkin jälkeen omaan suurenmoiseen voimaansa.

Katse sisäänpäin rakkaamme. Löydät taidoillesi ja lahjoillesi monenlaista käyttöä. Nouse mestaruuteen, sillä sitähän sinä Olet. Mestari.

Ota rakkauden kultainen valokylpymme vastaan.  Hengitä kultaista valoa. Näe sama kultainen kajo sydän keskuksessasi ja otsassasi.

Olet valmis tuomaan Atlantiksen kultaista viisautta. Olet rakkaus.

 

Kultaisen Atlantiksen lohikäärmeet

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Luovuusviesti: Tutustu syvemmin itseesi ja kehitä luovia taitojasi. Luovuus on tutkimusmatka itseesi ja luovuuteesi. Sinun tehtäväsi on selvittää, mitä luovuus on sinulle? Mitä annettavaa luovuudella on sinulle että muille. Kehitä ja kehity.

Siinä Luovuuden enkeleiden luovuusviesti voi toimia oppaanasi Klikkaat vain yläpalkista luovuusviesti.

Kristallimalja valomeditaatio: Ääniparantamisen mahdollisuudet ovat laajat. Kristallimaljat, äänimaljat, jopa oma äänesi voi auttaa, hoitaa ja parantaa sinua. Vietä hetki kristallimaljojen äänisointujen ja värähtelyiden seurassa.

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Kristalligridi

Kristalligridi  eli kristallimandala tuo selkeyttä ja kirkkautta mieleen. Kristallit ovat kyllä ihania. Aina on mukava touhuta kristallien kanssa. Kivet eli puolijalokivet eli kristallit ovat tyypillistä

Lue lisää »
Luova Valo

Miksi emme saa unelmiamme toteutettua?

Miksi emme saa unelmiamme toteutettua? Emme voi tietää unelmiemme ennustettavuutta, sitä, kuinka hyvin ne toteutuvat. Epäilemme itseämme ja pelkäämme lähteä toteuttamaan sydämemme salattuja toiveita, koska

Lue lisää »