Kultaiset jalanjäljet

Olemme matkalla kultaiseen aikaan. Jätämme kultaisia jalanjälkiä. Olemuksemme säteilee valoa, joka koskettaa ja avaa. Herättelee. Valo ravistelee nukkuvat hereille.

Ravistelu on hyväksi. Unihiekat silmiltä on jokaisen pyyhittävä pois, muuten totuus ei paljastu.

Yhä tärkeämmäksi ydinasiaksi muodostuu se, että kuuntelemme ainoastaan omaa sydäntämme ja sen suomaa ohjausta.

On opittava asettamaan terveet rajat, jotta emme kuluta voimavarojamme turhien asioiden suorittamiseen tai juoksemalla mielen viidakoissa.

Henkisen kasvun kynnyksellä on opittava seisomaan rohkeana omassa valossa, voimassa ja viisaudessa. Muuten tuulet huojuttavat ja purtesi keikkuu tuuliajolla.

Valon on sallittava loistaa. Oma ääni, viisauden ja tietämyksen ilmaiseminen ja jakaminen ovat henkisen kasvun peruspilareita. Vaikutamme siellä missä olemme.

Jokainen, joka on tullut tuomaan tähän aikaan uutta tietoa, säteilee uudenajan valoa ja jättää kultaisia jalanjälkiä. Teot, joita teemme. Sanat, jotka lausumme tai kirjoitamme. Luovuus joka kanavoituu kauttamme moninaisin tavoin.

Kultaisen ajan viisauden, rakkauden ja ykseyden mukaan elämisen voi aloittaa jo nyt. Ole esimerkki muille.

Kultaisen ajan tuulahduksia tuovat Arcturuksen lohikäärmeet. He muistuttavat meitä avautumaan kultaisenajan tietämykselle, joka tavalla taikka toiselle on yhä muistissamme.

Arcturuksen lohikäärmeet näkevät valomme ja toivovat, että sallimme valomme loistaa koko komeudessaan. Kunnollista syytä valomme ja rakkautemme pihtailuun ei ole olemassa. Joten, nyt kaikki loistamaan.

On ensiarvoisen tärkeää, että salit valosi loistaa kirkkaana, puhtaana ja laajana kaikkialle. Valosi on värähtelyn nostaja planeetallanne.

Kuvittele, että jätät jälkeesi kultaisia jalanjälkiä, kaikkialle missä liikut.

Kultainen aika, rakkaus, veljeys ja sisaruus, ykseyden aika on tietoisuutesi kentässä. Olet opastava valontuoja. Valosi värähtely tuo uutta tietämystä ja viisautta.

Valosi sisältää kosmisia värähtelyjä, allekirjoituksen, joka on valosi laatu. Se voi olla näkymätön ihmissilmälle, mutta energiataajuudella sen kokevat kaikki läheisyydessäsi olevat.

Kosminen äänitaajuutesi, allekirjoituksesi sisältää koodeja, jotka aktivoituvat edistymisesi myötä. Kun kasvat ja kehityt, toisetkin saavat säteilystäsi aktivaatiota omaan elämäänsä.

Jokainen loistaa omaa ainutlaatuista valoaan.

Näkisittepä itsenne, niin kuin me näemme teidät. Olet kauniita. Täynnä valoa. Muistakaa tämä ihmisyytenne pyörteissä, koska se tuppaa monesti teiltä unohtumaan.

Kultaisen ajan energia nousee, tuoden sinua lähemmäksi veljeyden ja ykseyden piiriin. Yhdessä luotte muutoksen, joka näyttää suuntaviivat rakkauden aikakauteen.

Tietämyksesi ja viisautesi on tarkoitettu jaettavaksi. Valosi ja tietämyksesi säteilevät ja koskettavat. Ne, ketkä resonoivat sanomasi kanssa, tulevat kosketuksi sydämessään.

Antaudu vastaanottamaan sydämesi viisauden lähteestä ikiaikaista, muinaisten tähtiesi-vanhempiesi sanomaa. Kaikki on sinussa. Avaudu ja ota vastaan.

Sinä osaat. Olet kykenevä levittämään valoasi ja tuomaan uudistuksen energiaa ja viisautta juuri siellä missä olet.

Teet työtä, joka on tarkoitettu sinulle. Olet rohkea suunnannäyttäjä. Toimit esimerkkinä muille.

Jatka kultaisten askeliesi ottamista. Luota valoosi ja jatka maailmankaikkeuden, tähtien ja universumien iankaikkisen viisauden jakamista.

Kuljemme rinnallasi ja pudistamme polkuasi. Edessä avautuu kaunis kultainen Maa.

Rauhaa ja rakkautta. Valosi säteilköön kirkkaana ohjaten eksyvät takaisin kotiin.

Arcturuksen lohikäärmeet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Valinta johtaa seuraukseen

Mitä me oikeastaan valitsemme? Tiedämmekö valintamme hetkellä mitä olemme valitsemassa? On vai yksi valinta jonka teemme. Ja tuo valinta on rakkaus. Tiedäthän… Me teemme päivän

Lue lisää »
Luova Valo

Arvojen tärkeydestä

Havahduin meditaatiossa siihen, miksi arvot ovat niin tärkeitä. Mistä lienee päähäni pälkähtänyt,  ilmeisen tärkeää se oli. Huomasin pohtineeni omia arvojani, ja miksi ne ovat tärkeitä

Lue lisää »