Kun rakkaus testaa – vastaammeko siihen rakkaudella?

Kun rakkaus testaa – vastaammeko siihen rakkaudella?

Kanavoidessani tämän viikon valo-viestiä rakkaudesta, sain itse hyvin erinomaisen testin heti kättelyyn. Rakkaudentesti pamahti eteeni. Se tuli kaiketi yllätyksenä itsellenikin.

Onneksi huomasin heti, että kyseessä oli testi. Sen merkittävyys oli ilmeinen. Erikoista oli se rauha, varmuus ja suoruus siinä tilanteessa, mitä en osannut odottaa. Tarkkailin tilannetta kuin ulkopuolisena.

Rakkauttani testattiin, miten oiva testi. En tiedä läpäisinkö testiä, enkelit sen tietävät.

Yöunet minulla kuitenkin meni, analysoidessani tapahtunutta. Toimin spontaanisti intuitiolla. Mutta… oliko intuitioni ollut tällä kertaa väärässä? Soimasinko itseäni turhaan nostaessani kissan pöydälle?

Siitä olen varma, että mikään ei tapahdu sattumalta. Kaikella on korkeampi merkitys. En myöskään ole vastuussa muiden reaktioista. Jokainen vastaa niistä itse.

Tapani mukaan herään aamuyöstä kolmen hujakoilla. Tiedän, että silloin ihmiskunnan kollektiivinen mieli nukkuu. Meidän sielumme ja valonauttajamme pääsevät aamuyön tunteina kommunikoimaan paremmin kanssamme, kun egomielemme ei ole tiellä. 

Sisimpäni taas kerran sanoitti tekstiä, jonka nyt sinulle naputtelen.

Meitä jokaista testataan elämässämme. Nämä testit voivat liittyä mihin tahansa aiheeseen, mikä kenellekin on kehityksen kannalta tärkeää. Ne kipeimmät oppiläksyt ovat usein suurimpia opettajiamme.

On testejä, jotka ovat pitkäkestoisempia. Niistä kuoritaan kerros kerrokselta kerrostumia pois. Sitten on niitä testejä, jotka tulevat niin yllättäen, ettei niihin kerkeä mitenkään ennakoivasti reagoida.

Nämä äkkiarvaamatta eteemme tulevat testit ovat parhaita, koska silloin egomme ei kerkeä laatia toimintasuunnitelmaa eikä kyhätä tarinaa niiden ympärille.

Jokaisen elämän eteemme tuoman haasteen ja testin edessä voimme reagoida kahdella tapaa, rakkaudella tai pelolla. Voimme valita jokaisessa tilanteessa reagoimmeko rakkausenergialla vai pelkoenergialla.

Näissä testitilanteissa ja haasteissa voimme aina kääntää huomiomme itseemme ja siihen reakoimmeko rakkaudella vai pelolla. Se, kummalla tavalla reagoimme, antaa osviittaa siitä, kumpi isäntä asumustasi hallitsee, sielusi eli korkein minäsi vai egosi.

Testit ovat sitä varten, että opimme läksymme. Puhdistamamme sisimmästämme turhan painolastin, kaiken mikä ei enää palvele meitä. Meidän tulee vapauttaa itsemme kaikesta, mikä on puhtaan rakkauden tiellä.

Testien läpäisemisellä nousemme energioissa korkeammalle, nousemme valonportaita seuraavalle askelmalle. Voimme hengittää vapaammin ja antaa rakkauden laajeta.

Olemme kaikki tulleet tänne oppimaan rakkaudesta. Ihmisyys, elämä fyysisessä kehossa tarjoaa kasvunhetkiä monella saralla.

Tärkein asia, mitä jokainen meistä ihmisyydessä tulee oppimaan tavalla taikka toisella, on rakkaus. Meidän tehtävämme on oppia lisää rakkaudesta.

Me kasvamme rakkaudessa. Rakkaus opettaa.

Ihmisinä miellämme rakkauden fyysiseksi. Rakkauttamme on esineellistetty ja lihallistettu. Me ihmiset, itse asiassa meidän rajoittunut mielemme, käsittää rakkauden hyvin fyysiseksi tapahtumaksi. Se on vain yksi taso rakkaudesta.

En tarkoita rakkaudella näin suppeaa käsitystä. Rakkaus on paljon enemmän. Rakkaus on niin laaja. Se pitää sisällään ihan kaiken.

Rakkaus on universaalia rakkautta. Ykseyttä. Rakkautta itseämme kohtaan. Rakkautta kaikkia kohtaan.

Erillisyydessä rakkaus on aina rajoittunutta. Etsimme rakkautta itsemme ulkopuolelta, sen sijaan, että kääntäisimme katseemme sisimpäämme. Rakkaus on sisällämme.

Vaikka kuinka odotamme ja toivomme, että joku toinen itsemme ulkopuolelta rakastaa meitä ja tekee meidät onnelliseksi rakkaudellaan, emme tule rakkautta löytäneeksi, jos rakkaus itseämme kohtaan puuttuu. Emme saa sitä rakkautta mitä halajamme.

Rakkaus on kaiken aikaa ollut sisällämme. Meidän tulee rakastaa itseämme aidosti, rehellisesti, ehdoitta, jotta voisimme rakastaa yhtä rajattomalla rakkaudella muita. Rakastaa kaikkeutta.

Ihmissuhteet tarjoavat ihanteellisen maaperän ja kasvuolosuhteet rakkaudelle. Meidät on luotu rakkaudesta. Olemme rakkautta, olemme vain unohtaneet sen.

Rakkauden kasvaessa sydämemme laajenevat ja avautuvat täyteen loistoon. Meidän tulee olla hyvin hereillä nähdäksemme milloin rakkauttamme koetellaan arjessamme.

Kun rakkaus testaa meitä, vastaammeko siihen rakkaudella?

Rakkaus murtaa jään ja sydämet sulavat. Totisesti rakkaus on mahtava voima.

Olemme rakkauden arvoisia jokainen. Olkaamme rakkautta. Vastatkaamme elämämme ja arkemme haasteisiin aina rakkaudella.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Rakkaus on kaunis.

 

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Näistä ominaisuuksista tunnistaa tähteläisen

Mistä tunnistaa, olenko tähdistä? Mitä ominaisuuksia tähti-ihmisellä eli tähteläisellä on? Näistä ominaisuuksista tunnistaa tähteläisen. Listasin tähän kirjoitukseen yleisimpien tähtityyppien ominaisuuksia. Listasta voit löytää ominaisuuksia, jotka

Lue lisää »