Kundaliinia ja tunteiden läikähtelyä

Kundaliinia ja tunteiden läikähtelyä maya astrologian haastelaadulla. Ah, oih, räks ja poks. Melkoista siis menossa.

Luonto on nyt parhaimmassa puvussaan.

Voi tätä väri-ilottelua mitä luonto meille tarjoaa. Luovalle ihmiselle syksyn värien loistokkuus saa sydämen läikähtämään, iloitsemaan, tuntemaan sielutasoa myöten jotain niin suurta, jota sanoiksi on turha pukea.

Kosketuksesta.

Liikutuksesta väräjän…

Mukaan mahtuu niin unettomia öitä, tunteiden kirjoa ja kundaliinia. Itsetuntemuksen syville lähteille taas kerran matkaan.

Tunteet ovat kuin virtaava joki. Ne tulevat. Ne menevät. Tunteiden on hyvä antaa virrata läpi.

Välillä ne soljuvat kauniisti hempeilyssä ja rakkauden aalloissa. Herkkänä… niin vahvana. Välillä tunteissa mennään vuolaasti kuohut pärskyen, ristiaallokossa poukkoillen.

Nainen on tunteiden vuoristorata. Tunteet ovat naisen tapa ilmaista itseään. Naisen on tunnettava, jotta hän voi syttyä, ja roihuta niin kuin tahtoo.

Sytytä liekkisi nainen. Anna tunteiden tulla ja mylviä. Anna roihusi lakaista pois pimeät varjosi.  Pois. Kaikki pois, uudesti syntyvän naiseuden tieltä.

Pyhä nainen, loimua ja liekehdi. Anna tunteiden puhdistaa ja luoda sinut uudestaan. Aina. Aina vain. Avaudu salaiselle lähteelle sisälläsi, joka avaa sinussa portit taivaisiin.

Avaudu luovalle voimallesi. Liekehdi ja täyty valosta.

Kylve ja nauti alastomuutesi sulossa. Tuoksuvana. Niin avoimena ja aistikkaana.

Pyhä nainen hehkuu Luojansa sylissä. Hekumoiden yhdessä he lepäävät. Kietoutuvat toisiinsa ja nauttivat.

Kaunista on rakkaus Luojansa kämmenellä. Sydämessä soi sävel joka kuiskii kaipauksia… rakkaudenosoituksia ja helliä katseita.

Niin rakastan kundaliinienergiaa… sen elävöittävää voimaa. Siinä on kaikki. Aivan kaikki.

Mitä ihminen enää tarvitsee, kun kundaliinienergia virtaa vuolaana, tuntevana, alati elävänä ja kukoistava virtana pitkin kehoasi?

Mies ja nainen tasapainossa. Tietoisuutta ja valoa, joka valloittaa solusi. Valossa ja rakkaudessa ne sykkivät elämää.

Liikutun kauneudesta, joka koskettaa sielutasoa myöten.

Ah ja oih… Kundaliinienergiaa ja tunteiden läikähtelyä.

On se melkoista. Onneksi pian laatu vaihtuu maya astrologisella kartalla, joten toivottavasti luvassa seesteisempi jakso.

 

 

 

 

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Sydänlootus

Niin ihana on rakkaus. Hempeää hehkutusta täältä rakkauden ääreltä. En tiedä, oletteko jo kyllästyneet rakkaushehkutukseeni? Olen tämän kevään aikana saanut kellua ja viihtyä niin äärettömän

Lue lisää »