Hei sinä ihana rakas. Tämä on kutsu sinulle tulla mukaan kanssamme Gayatri meditaatioon.

Heitin tuossa ilmoille muutama päivä sitten ajatuksen gayatri mantrasta.

Jos me kaikki toistaisimme gaytri mantraa joka päivä kuukauden ajan, niin kuvitelkaapas mitä voisimme tällä rakkaudellisella teolla saavuttaa ja saada aikaiseksi maailmassamme?

Kuvittele, jos mahdollisimman moni osallistuisi tähän tempaukseen, niin mitä voisimmekaan valollamme ja rakkaudellamme luoda maailmaan? Saatko ajatuksesta kiinni?

Ajatus gayrti mantran mantraamisesta ei jättänyt minua rauhaan. Tiedän, että mikään tällainen ajatus ei sattumalta pälkähdä mieleeni. Tiedän, että voin ainakin itse tehdä maailmamme hyväksi jotain.

Me kaikki voimme tehdä ja saada hyvää aikaiseksi, jos vain otamme itseämme niskasta kiinni. Tämä tempaus kysyy kurinalaisuutta ja sitoutumista tehtävään. Tunti joka ikinen päivä kuukauden ajan, on pitkä sitoumus.

Aikaahan meille nyt suorastaan tarjottimella tarjotaan. Aikaa hiljentymiseen. Mitä ihmiskuntana siihen vastaamme?

Tällaisissa tilanteissa me kaikki tiedämme, kuinka egomme yrittää livistää ja etsiä pakotietä tehtävästä keinolla millä hyvänsä. Egollemme tällaiset tempaukset ovat juuri sitä mitä ego eniten kavahtaa.

Egomme suorastaan huutaa; ” Auta armias jos tuo ihminen vaikka valaistuisi. Löytäisi Jumalan tai elämää suuremman rakkauden. ”  Onko tuttua?

 

Mikä on gaytri mantra?

Gaytri on sanskriitinkielisistä mantroista vanhin ja yksi tärkeimmistä mantroista. Gaytri on hyvin voimallinen mantra ja siitä huokuu Jumalallinen feminiinisyys. Gaytri on hindulainen Jumalar. ( Jumaluuden feminiininen aspekti ).

 

Miksi osallistua?

Näethän rakas, missä tilanteessa olemme maailmanlaajuisesti. Jokainen meistä voi auttaa ja palvella maailmaa tykönään. Jokainen voi lähettää valoa ja rakkautta maailmaan rajattomasti rajattomasta rakkauden lähteestään jokaisena hetkenä.

Tämä tapahtuma ei maksa sinulle mitään. Et tarvitse rahaa eikä sinun tarvitse matkustaa pisteestä A pisteeseen B harjoittaaksesi tätä.

Aikaa, sitoutumista ja kurinalaisuutta tämä kyllä sinulta vaatii. Sinun on raivattava arjestasi tilaa tämän harjoituksen tekemiseen.

Tunti on pitkä aika istua paikallaan ja mantrata, mutta tiedostathan, että meidän ihmisten elämässä tunti menee monesti turhempaankin asiaan. Tunti mene lopulta nopeasti. Tulet sen huomaamaan harjoituksen myötä.

Maailma tarvitsee nyt valoa, rakkautta ja lempeyttä enemmän kuin koskaan. Meidän on ihmiskuntana opittava elämää ykseydessä. Tämä aika tarjoaa meille oivia mahdollisuuksia kääntyä sisimpäämme ja tutkia omaan syvintä olemustamme.

Samalla meille tarjoutuu mahdollisuuksia avata sydämiämme vieläkin enemmän vastaanottamaan ja lähettämään valoa ja rakkautta. Meidän jokaisen panostusta ja sisäisillä tasoilla tehtävää valotyötä tarvitaan juuri nyt.

Tämä aika koskettaa ja havahduttaa eniten tavallisia ihmisiä. Heitä herätellään ja ravistellaan hereille egon unesta. Itsekkyydestä. Pinnallisuudesta. Ahneudesta. Aika tarjoaa mahdollisuuden muutokseen niin yksilötasolla kuin globaalisti.

Hartaasti toivon, että mahdollisimman moni tarttuu tähän onkeen, jotta maailmamme muuttuu paremmaksi. Rakkaudelliseksi.

Siksi me kutsumme sinut mukaan tähän arvokkaaseen valotyöhön kanssamme. Me täällä, minä ja mieheni olemme sitoutuneet tähän. Me olemme vakaasti päättäneet tehdä tämän matkan yhdessä.

Joka päivä tästä päivästä lähtien istumme alas mantraamaan Gaytri mantraa. Joka päivä kello 18.00 – 19.00 toistamme rakkaudella Gaytria.

Jos tunnet kutsun sydämessäsi, tule mukaan. Matkamme alkaa tänään ja se kestää 14. 4. 2020 asti.

 

Miten ja missä voin osallistua?

Jokainen voi osallistua tapahtumaan kotonaan juuri siellä missä oletkin. Ainut tehtäväsi on järjestää joka päivä tunnin verran aikaa Gaytrille.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Jos tunnet ja kuulet kutsun sydämessäsi, tervetuloa kanssamme valon ja rakkauden palvelutyöhön.

 

Milloin?

Me aloitamme tänään 17.3. 2020 kello 18.00 – 19.00.

Joka päivä samaan aikaan kuukauden ajan meditoimme toistaen gaytri mantraa. Jatkamme aina 14.4. 2020 asti, jolloin on meditaatiomme viimeinen päivä. Tavoitteenamme on kuukauden mittainen gaytri meditaatio tempaus.

Ellet pääse aloittamaan kanssamme tänään, voit aloittaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kunhan sitoudut mantraamaan kuukauden ajan.

 

Kenelle tämä on tarkoitettu?

Sinulle, joka…

 • Haluat auttaa ja kehittää itseäsi.
 • Tahdot kasvattaa valotasoasi tai ylläpitää sitä.
 • Olet sitoutunut ja kurinalainen.
 • Haluat luoda hyvää maailmaan.
 • Haluat auttaa maailmaan ja sen eläviä olentoja näinä muutoksen aikoina.
 • Rakastat ja välität.

 

Kenelle tämä ei sovi?

Sinulle, joka….

 • Et välitä omasta hyvinvoinnistasi.
 • Olet itsekäs
 • Et ole kiinnostunut itsesi kehittämisestä. Et halua muuttua etkä muuttaa itsessäsi mitään.
 • Et välitä lähimmäisistäsi ja muista ihmisistä.
 • Jolle muiden hyvinvointi on yhdentekevää.
 • Et osaa rakastaa pyyteettömästi.

 

Ohjeet Gaytri meditaatioon

Mantraamme gaytri mantraa joka päivä 1 h ajan kuukauden ajan. Toistamme mantraa joka päivä samaan kellonaikaan. Matkamme alkaa tänään 17. 3. 2020 klo 18.00 -19.00. 

Varaamme tunnin ja 10 min rauhallista aikaa. Istumme risti-istunnassa tai tuolilla. Suljemme silmämme. Keskitymme hetkeksi hengitykseemme ja viemme huomiomme jalkapohjiimme ja / tai juurishakraamme.

Maadoittamme itsemme. Kasvatamme upeat valojuuret Äiti maahan jalkapohjistamme ja juurishakrastamme. Varaamme tähän 5 min aikaa.

Kello 18. 00 aloitamme Gaytri mantran toistamisen. Voimme toistaa mantraa ääneen niin halutessamme tai hiljaa mielessämme.

Lopetamme mantraamisen 19.00, jonka jälkeen varaamme 5 min maadoittumiseen. Tarkistamme valon juuremme ja vedämme maan maadoittavaa energiaa itsemme.

Gaytri on hyvin voimallinen mantra, joten itsensä maadoittaminen kannattaa tehdä huolella. Jos tunnet, että sinua huimaan tai pyörryttää, on se yleensä merkki heikosta maadoituksesta.

Jos tunnet, että juurien visualisoiminen eivät riitä maadoittamaan sinua, maadoittavina asioina toimivat ainakin kahvi, suklaa, ruoka, kävely metsässä, käsien laittaminen multaan yms.

Aina voi kutsua myös Arkkienkeli Sandalfonia ja maadoituksen enkeleitä tai maalohikäärmeitä auttamaan maadoittumisessa.

Kiitos. Kiitos. Kiitos.

 

Ihanaa hiljentymisen matkaa, oivalluksia, valoa ja rakkautta meille kaikille.

 

Lisää tietoa Gaytri mantrasta esim. täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Rakkaus on vastaus kaikkeen

Tuskin kerkesin kunnolla pakkaa sekoittamaan, kun kortti jo singahti suoraan syliini. Rakkaus. Rakkaus, josta on niin moneksi. Meidän ihmisten maailmassa rakkaus usein esineellistetään ja fyysistetään

Lue lisää »