Kuuntele sydäntäsi. Vahvasti omassa voimassa.

Oletko antanut omaa voimaasi asiaan, joka ei ole ollut linjassa sydämesi kanssa?

Tänä aikana on tärkeää oppia tunnistamaan oman sydämensä viestit. Mikä puhuttelee sinun sydäntäsi ja mikä ei?

Tiedät sydämessäsi, mikä on sinulle oikeaa tekemistä. Sydämesi kertoo myös selkeästi sen, mikä ei ole ominta tekemistäsi. Kuuntele rakas sydäntäsi. Sydämesi on uskomattoman viisas.

Ethän anna minkään etkä kenenkään viedä voimaasi?

On tärkeää, että tunnistat sinua kuluttavat ja omaa voimaasi vievät asiat. Kaikkeen ei tarvitse eikä pidä lupautua. Sinulla on voima valita, mitä haluat. Jokaiseen ulkoa tulevaan pyyntöön sinun ei ole pakko suostua.

Kuuntele sydäntäsi. Sydämesi tietää mikä on sinun tiesi, sinun korkeinta parastasi.

Kaikki, mikä tuntuu sydämessäsi omimmalta jutultasi, iloa ja onnea tuottavalta, on sinun juttusi. Uskalla näyttää sydämesi ja antautua yhä enemmän näkemään sydämesi loistokkuus.

Katso, mitkä asiat vievät voimaasi. Onko siellä asioita, joiden on aika mennä? Päästä irti asioista ja ihmisistä, jotka eivät enää palvele parastasi.

Sinun on tärkeää oppia erottelemaan jyvät akanoista. Tässä sydämesi on se kompassi, joka ohjaa ja näyttää sinulle tietä. Sydämesi valo ohjaa sinua, kun sallit sen ohjata.

Kiinnitä huomiota myös suojaukseesi. Oletko unohtanut maadoittaa ja suojata itsesi? Pieni pyyntö enkeleiden suuntaa, ja sinulla on suojaus matkassasi.

Katso ja valitse tarkkaan, mille annat voimaasi. Olet ollut nyt herkillä. Sinua on ravisteltu hereille, puhdistettu ja koodattu. Tämä energiatykitys on voinut tuntua sinusta voimalliselta ja loppuun puristetulta.

Olet pärjännyt hienosti. Tietäisitpä ja näkisitpä itsesi enkelin silmin, huomaisit suuren harppauksen valosi määrässä.

Puhdistumisen aika on tasaantumassa, ja olet latautumassa uuteen taajuuteen, jonka integroituminen fyysiseen kehoosi vie hetken aikaa. Kehosi tottuu kyllä uuteen taajuuteen.

Sinun on kiinnitettävä nyt erityistä huomiota maadoitukseesi, energioidesi ja olemuksesi suojaukseen. Uudistunut ja puhdistunut olemuksesi saattaa houkutella energioita, jotka eivät ole hyväksesi. Ota enkelit matkaasi ja pyydä meitä suojaamaan ja maadoittamaan sinut.

Tiedä, että olet aina turvassa. Oma enkelisi kulkee rinnallasi. Hän on lähin auttajasi, jonka puoleen voit aina kääntyä.

Voit kutsua takaisin kaiken menettämäsi voiman, jonka olet joskus itsesi ulkopuolelle luovuttanut. Toiset ihmiset ovat saattaneet tieten tahtoen, tietoisesti tai tietämättään viedä voimaasi. Energiasi ovat päässeet valumaan, jos olet antanut sen tapahtua. Tätä on varmasti tapahtunut jossain määrin jokaiselle.

Nyt, kun planeettanne energiat toden teolla alkavat kohisten nousta, on äärimmäisen tärkeää jokaisen pysyä omassa voimassaan. Seisoa vahvana ja rohkeana omassa voimassaan.

Olkaa kuuliaisia vain oman sydämenne totuuksille ja viisaudelle, jota sydämenne teille kertoo. Tehkää vain niitä asioita, jotka ovat linjassa sekä sydämenne että Korkeimman Itsenne kanssa. Tämä on varmin tie pysyä omassa valossa, omaan luomisvoiman lähteeseen ankkuroituneena.

Olette linjautumassa vahvemmin oman sielunne ja sydämenne viisauteen. Muutoskoodit ovat alkaneet avautua ja ne tekevät työnsä teissä jokaisessa, jokaisen korkeimmaksi parhaaksi.

Toisilla siihen voi mennä enemmän aikaa kuin toisilla. Tämä ei ole nopeuskilpailu eikä sadan metrin pikapyrähdys, vaan useimmille teille ” hiljaa hyvää tulee ”, on parempi lähestymiskulma.

Koodien aktivoituessa teidän tähänastinen elämänkatsomuksenne muuttuu. Alattekin nähdä asiat ympärillänne aivan uudesta perspektiivistä. Saatatte ehkä olla hämmentyneitä, kunnes korkein olemuksenne tulee vahvemmin näkyväksi teille itsellenne. Siinä missä egonne pyristelee ja haraa vastaan, taipuu pikku hiljaa uuden olemuksenne tieltä.

Olkaa rauhassa ja rakkaudessa. Kuunnelkaa sydämenne ohjausta. Valitkaa vain parasta itsellenne. Ottakaa oma voimanne takaisin itsellenne. Nämä ovat ohjeemme teille.

Rakkautta.

Korttipakka: Rebecca Campbell: Work your light. Kortti: Protection: Call back your power. Cut the cords. Soul retrieval.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Makrameesulka kohosolmuilla

Solmeilu on vienyt mennessään. Vaikka virkkaustakin on toki tapahtunut, hurahtaminen makramee solmeiluun on tainnut väistämättä tapahtua. Tätä kohosolmuilla tehtävää makrameesulkaa puurenkaaseen tehtynä, olen pitkään ihastellut

Lue lisää »