Vuosi on vaihtunut ja somekanavat pursuavat kaiken maailman vuosikanavointeja ja ennustuksia tulevalle vuodelle. Valtamedia levittää pelkoa. Ketä uskot? Kenelle annat voimasi?

Kyseenalaista ihan kaikki. Kyseenalaista kaikki näkemäsi ja kuulemasi maailmasi unessa. Suodata kaikki omien suodattimiesi läpi. Kyseenlaistamisen oppiläksyä olemme saaneet opiskella eteemme heitettyjen unikuvien muodossa.

Tätähän me ihmiskuntana olemme parin viimevuoden aikana saaneet opiskella, että herätä pitäisi.

Herää pahvi, kirjoituksessamme tästä jo vinkkasimme. Lue myös Pikalaastaria metsästämässä ja naamiohuveja. Mielen vääristyneet ohjelmoinnit on tarpeen puhdistaa ja oikoa mutkat suoriksi. Mielen illuusiot ovat monet, ja erottelukyky nousee arvoon suureen.

Ihmiskuntana olemme tottuneet etsimään ja hakemaan vastauksia itsemme ulkopuolelta. Että joku ulkopuoleltamme kertoo meille, mitä meidän tulee tehdä ja kuinka elämäämme elää. Olemme antaneet oman voiman ulkopuolellemme ja orjuuttaneet itsemme valtaapitävien alle.

Elämme ajanjaksoa, joka laittaa ihmiskunnan heräämään. Kaapit ovat rytisseet ja ovet natisseet liitoksistaan parin kuluvan vuoden aikana. Eikä meno ole laantumaan päin. Vauhti sen kun kiihtyy.

Pesukone pesee likapyykkiä, linkoaa ja mankeloi. Prässi puristaa ja paine on kova. Karkuun puhdistavia tuulia ei voi enää juosta. Sisälleen on uskallettava kurkistaa ja kohdata oma pimeytensä.

On herättävä. On tehtävä tarvittavat muutokset, mitä se kunkin ihmisolennon kohdalla tarkoittaa.

Kysytään rohkeutta, jotta uskallamme porautua läpi pimeyden. Meidän on aika havahtua ja poistaa laput silmiltämme.

Emme voi enää ummistaa silmiämme ja jättää ennusmerkkejä huomiotta. Emme voi sepittää tarinoita egomielellemme, sokeasti hyväksyä ja uskoa mitä meille kerrotaan tai jätetään kertomatta.

Miksi jatkaisimme valheiden kuuntelemista ja uskoisimme sepitettyjä tarinoita?

Käymme läpi puhdistavaa jaksoa, joka on tarpeen. Vanhaa ei voi kantaa mukana ja viedä sitä uuteen. Kaikki vanha on riisuttava.

Siirtymävaihe pistää meidät kyseenalaistamaan ulkoa tulevan ohjauksen, koettelee ja punnitsee uskoamme ja luottamustamme omaan viisauteemme.

Herää. On sen aika. On aika herätä ja ottaa voima takaisin itselle. Meitä on jo parin vuoden ajan herätelty, ja silti osa jatkaa uppiniskaisesti nukkumistaan.  

Rakas, ethän pitkitä heräämistäsi totuuteen enää yhtään pitempään?

Poista laput silmistäsi ja käännä huomiosi sisimpääsi. Kuuntele sisintäsi, sydämesi viisautta ja luota siihen. Aina.  

Tuleva vuosi jatkaa kulkuaan ja eteemme tuodaan koetinkiviä. Meitä vähän kuin testataan siinä, uskomme sokeaa tarinankertojaa vai kuuntelemme sisäistä ohjaustamme? Valitsemmeko rakkauden vai pelon?

Kyseenlaistammeko tarinaa vai otammeko ohjat omiin käsiimme?

Jokainen meistä käy pesun, linkouksen ja mankeloinnin läpi.Kaikki eivät ehkä kestä.

Puristus ja paine muutokselle ja sisimpänsä kohtaamiselle on niin kova, että osa ihmisistä luopuu leikistä. He luovuttavat ja valitsevat poistumisen ennemmin kuin kohtaisivat oman pimeytensä.

Pimeys on tarpeen kohdata ja puhdistaa, jotta valomme kasvaa. Valomme ja totuustietoisuuden kasvaessa, meihin ei voi enää vaikuttaa.

Pelko ruokkii lisää pelkoa ja käsittelemätön pimeys sisällämme toimii kasvualustana tälle. Siksi, oma pimeytemme on kohdattava ja tehtävä tilit selviksi.

Sietokyky, kestävyys ja usko voivat olla koetuksella. Kyseenalaistamisen läksyä me tässä myös opiskelemme. Koetinkivien tupsahdellessa eteemme, yhä useampi sortuu matkalla kompuroiden, ja lankeaa ansaan.

Herätkää ihmiset. Herätkää!

Mehän kestämme – eikö vain?

Me siskot ja veljet, valonsoturit – me kestämme. Seisomme rohkeasti eturintamassa valon ja rakkauden miekkojemme kanssa.

Teemme valon työtämme kukin tahoillamme – yhdessä ja erikseen. Teemme sen, mitä tulimme tekemään.

Valo voittaa pimeyden. Valo voittaa. Muuta vaihtoehtoa ei ole.

Kestäkäämme vielä hetki. Tämä koetinkivi saattaa kestää muutaman vuoden.

Ihmiskunnassa on aina toivoa. Ihmiskunta saattaa yllättää. Mitä useampi meistä herää ja havahtuu tälle näytelmälle, se jouduttaa prosessia. Saattaisimme välttyä koettelemuksilta ja edetä uuteen aikaan joutuisin askelin.

Ole se valo ja rakkaus, joka oikeasti olet. Ole muutos. Valitse rakkaus.

Mehän kestämme. Kertaakaan horjumatta, seisomme ylväänä joukkona valojoukkomme kanssa. Seisomme rintarinnan toisiamme tukien ja auttaen. Emme ole yksin tässä taistossa.

Yhdessä siskot ja veljet, annamme valomme loistaa ja mission toteutua. Mission, jota tulimme innokkaina toteuttamaan.

Yhdessä heilutamme valon ja rakkauden lippua. Kannamme valon soihtuja sisällämme.

Tulkoon valkeus ja kirkkaus. Pyyhkiköön valo kirkkaudellaan planeetan pintaa, sipaisten rakkaudella ja toivon siemenillä sydämiä.

Kuljemme yhdessä kohti uutta kultaista aikaa.

Rakkaani, siskoni ja veljeni,

Minulla oli tarve tulla kannustamaan ja valamaan sinuun uskoa ja toivoa.

En tiedä koska tulen tänne seuraavan kerran. Olen yksinkertaistanut elämääni huomattavasti. Olen poistunut tietyistä kanavista, sillä ne eivät ole hyväksi.

Nyt on oikeasti valittava asiat, jotka resonoivat omassa sydämessä, ja luovuttava niistä, jotka eivät tee hyvää.

Rakkaani valoni,

Pidä lippusi korkealla ja salli valosi kirkkauden säteillä yhä voimakkaammin. Tee sisäistä työtäsi ja jatka harjoituksiesi tekemistä, jotka tukevat ja edistävät hyvinvointiasi.

Vaikutat valollasi ja sanomallasi siellä missä olet.

Kyseenlaista ihan kaikki. Kuuntele vain sisäistä johdatustasi, sydämesi ääntä. Jätä kaikki turha pois, mikä ei palvele parastasi. Yksinkertaista elämääsi. Palaa juurillesi.

Voimahalit sinulle rakkaani siskoni ja veljeni. Valoa, rakkautta ja Jumalan siunausta.

Muista aina, että Jumala rakastaa sinua niin äärettömän paljon – tapahtuipa maailman unessa mitä tahansa.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Herää pahvi

Pikalaastaria metsästämässä ja naamiohuveja

New age hetteikössä

Henkistä extremeä

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Saippuaa ihan itse

Nyt on tämäkin päivä nähty. Piti hurahtaman saippuan valmistukseen. Saippuaa ihan itse. Siinä ei pari kiloa saippuamassaa kauaa kalahtanut, kun innostuneena totesin, että tämähän on

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

2 x virkattu sydän

Sydänystävää voi ilahduttaa vaikka itse virkatulla sydämellä. Teimme 2 x virkattua sydänkoristetta löyhästi shappy chic tyylillä.  Sydänkoristeen voi ripustaa kaapinoveen, ovenripaan tai seinälle. Koristelussa voi

Lue lisää »