Lempeys Itse on armoa ja rakkautta Jumalallisen Äidin. Löydämme armollisuuden ja rakkauden sisältämme. Meidän tulee muistaa käyttää niitä lempeydellä itseemme.

Me itse tarvitsemme lempeyttä eniten. Ihmisinä olemme usein kaikkein armottomia ja rakkaudettomia juuri itseämme kohtaan.

Meillä on joka hetki mahdollisuus valita. Tahdommeko vapautua osasta taakastamme ja murheistamme luovuttamalla ne Jumalalliselle Äidille?

Se on suotavaa, sillä kukaan meistä ei jaksa kantaa taakkaa yksin harteillaan.

Lempeys tulee kysymykseen tässäkin, että osaamme olla lempeitä itsellemme silloinkin, kun kipuilemme ja asiat tökkivät. Lempeää asennetta ja suhtautumista tarvitaan. Elämää ei tarvitse ottaa niin vakavasti.

Jumalallinen Äiti on aina valmis keventämään sydäntämme ja sulattamaan murheemme. Voimme sallia sen itsellemme, antaa sen tapahtua.

Meidän ei tarvitse, eikä pidäkään jaksaa ja selviytyä matkamme myllerryksistä yksin. Kukaan meistä ei siihen pysty. Tarvitsemme toinen toisiamme. Tarvitsemme Jumalallista armoa ja rakkautta.

Olipa murheemme, huolemme tai kipuilumme mitä tahansa, voimme kääntyä Jumalallisen Äidin puoleen. Jumalallinen Äiti hoivaa jokaista lastaan. Me kaikki olemme Hänen lapsiaan.

Naisten välinen sisaruus mahdollistaa jakamisen puhumalla huolista ja murheista. Voimme jakaa toinen toisillemme kokemamme, elämänviisauttamme. Sisaruus yhdistää meitä.

Kaikenlainen keskinäinen kilpailu ja itsensä korottaminen toisen yläpuolelle on turhaa. Ne eivät kuulu Jumalattarelle eivätkä Jumalallisen Äidin ominaisuuksiin.

Yhdessä Jumalallisen Äidin armossa voimme kasvaa kirkkauteen ja loistoon, joka me olemme. Jokainen nainen ilmentää Jumallisen Äidin ominaisuuksia ja aspekteja. Jokainen nainen omaa Jumalatar ominaisuudet, ja on Äiti. Jopa lapseton nainen.

Jumalallisen Äidin, Jumalattaren ominaisuudet ovat myös jokaisessa miehessä. Feminiinisyys ja maskuliinisuus ovat pyhässä liitossa yhdessä, tasapainoisena kokonaisuutena.

Meidän naisten on todellakin korkea aika luottaa pyhään naiseuteemme, Jumalattareen meissä. Jokainen ilmentää Jumalallisen Äidin ominaisuuksia itselle sopivalla tavalla. Me olemme Hän.

Kyky empaattisuuteen, lempeyteen, hoivaan ja rakkauteen ovat meidän naisten ominaisuuksia. Jumalatar, Äiti meissä ilmentää itseään kauttamme ihanimmalla tavalla.

Jumalatar meissä, sinussa tahtoo tulla esiin, ja astua omaan todelliseen voimaan, viisauteen ja rakkauteen.

Armon, anteeksiannon ja rakkauden vastaanottaminen itselle ovat kaikkein vaikeinta. Me kuitenkin tarvitsemme sen vapauttaaksemme itsemme turhasta taakasta ja kärsimyksestä. Vapautamme itsemme vanhasta ja aikansa eläneestä.

Voimme sallia itsellemme rakkauden, armon ja anteeksiannon. Olemme sen arvoisia. Sinä olet sen ansainnut.

Huolet, murheet, kasautuneet vaikeudet ja ahdingot pienenevät, kun olemme valmiita luovuttamaan osan Korkeimmalle, Jumalallisen Äidin lempeään hoivaan.

Hänen lempeä rakkautensa sulattaa murheita ja murtuneita sydämiä. Hän käärii sisäisen lapsemme pumpulin pehmeyteen, rakastavaan otteeseen. Niinhän Äidit tekevät.

Äiti rakastaa lapsiaan ehdoitta. Olemme rakkauden arvoisia. Jokainen.

Voimme tuntea Äidin sylin, kuinka Hän asettaa kätensä ympärillemme, halaa meitä vuodattaen rakkauttaan meille.

Ota vastaan rakas lapseni. Rakastan sinua yli kaiken. Olet kallein.

Meidän on aina hyvä muistaa kohdatessamme muita ihmisiä, että jokaisella on elämänmatkalla saatuja kolhuja, nirhamia ja sydämen haavoja. Ymmärtämällä tämän tosiasian ja kyvyllä asettua toisen saappaisiin, voisimme vähentää turhia yhteenottoja ja konflikteja.

Voimme pyyhkiä kyyneleemme ja luottaa siihen, että yhdessä voitamme kaikki haasteet. Tarvitsemme armoa, jotta voimme antaa anteeksi ja päästää irti.

Rakkaus parantaa haavamme, olkoon ne kuinka kipeitä tahansa.

Tuntekaamme, kuinka Jumalallinen Äiti armossaan laskeutuu olemuksemme. Voimme luovuttaa Hänelle kaiken, mikä on tuonut meille surua, murhetta, kipua, tuskaa tai häpeää. Annamme niiden mennä valoon ja rakkauteen puhdistettaviksi.

Meillä on aina mahdollisuus vapautua turhasta, itse aiheuttamastamme kärsimyksestä. Valitsemalla vapautumisen, luovutamme osan taakasta Korkeimmalle ja voimme jatkaa kevyemmin askelin.

Valinta on sinun.

Tunnista Jumalallinen Äiti itsessäsi, sillä sinussa Hän on. Sinä olet Jumalatar, joksi olet syntynyt. Vastaanota rakkaus ja armo. Ole lempeys Itse.

Jumalallisen Äidin siunauksia sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Muistatko vielä Kalevala -peiton?

Muistatko vielä Kalevalapeitto villityksen muutaman vuoden takaa? Kyseessähän oli yksi Suomi 100 vuotta tempauksista. Se, miksi Kalevala peittoprojektista tuli niin suosittu monen mielestä, on varmaan

Lue lisää »
Luova Valo

Ytimessä on rakkaus

Kaiken ytimessä on rakkaus mielen kuperkeikoista huolimatta. Mieli heittää usein kuperkeikkaa. Mieli heilahtelee ja kelluu kuin korkki ulapalla heitellen sinua sinne tänne. Mielen luomukset eivät

Lue lisää »