Lepoa ja mielekästä tekemistä

Lepoa ja mielekästä tekemistä tasapainoisena kokonaisuutena, takaa meille kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia kaikilla olemisemme tasoilla.eidän on tultava tietoiseksi, kuinka merkityksettömien asioiden ja tehtävien kasaaminen ympärillemme, vie meidät kauas pois sydämemme linjauksesta.

Ellei tekeminen ole linjassa sydämemme kanssa, ne kuluttavat, väsyttävät ja vievät voimamme. Nyhväämme asioiden ja tehtävien parissa, joista puuttuu sydämenpalo, intohimo ja ilo.

Sanomattakin on selvää, että silloin emme voi hyvin. Voimamme ja energiamme hiipuvat turhien asioiden ja velvollisuuksien parissa. Suurin osa noudattamistamme arjen velvollisuuksista, on jonkun muun meille syöttämiä velvollisuuksia.

Jotta jaksaisimme, meidän tulee huolehtia siitä, että järjestämme säännöllisesti aikaa itselle. Meillä on riittävästi aikaa ja tilaa rauhoittua, levätä, ladata ns. akkuja. Joskus lepo on parasta lääkettä mitä voimme itsellemme antaa.

Levon aikana rauhoitumme ja hiljennymme. Saamme kosketuksen sisimpäämme, hyvinkin syville tasoille, mikäli olemme siihen valmiita. Tarjoamme itsellemme tilaisuuden ja mahdollisuuden tarkastella elämäämme ja tekemiämme valintoja. Ellemme ole tyytyväisiä ja onnellisia, voimme päättää tehdä muutoksia.

Valinnat ja päätökset jokainen tekee itse. Kun kuuntelemme sisäistä ohjaustamme ja sydäntämme, tiedämme automaattisesti mitä meidän on kulloinkin tehtävä.

Olemmeko koskaan pysähtyneet miettineeksi, teemmekö elämässämme oikeasti mitään, mikä ravitsee sieluamme, Henkeä meissä?

Vihdoin ja viimein minäkin lähden ansaitulle lepotauolle lepäilemään ja latailemaan akkuja. Lähdenpä tästä zillailemaan.

Postaukset tupsahtavat ajatuksen kautta sitä mukaan, kun ovat tullakseen. Intuitiiviset viikkoviestitkin jatkuvat maanantaisin niin kuin aina ennenkin.

Annan viesteille vielä mahdollisuuden.

Joka kerta, kun istun alas, hiljennyn ja annan viestin tulla kauttani, rakkaus ja valo virtaavat lävitseni ja tunnen, miten itsekin tulen hoidetuksi ja kylvetyksi Valossa. Virtauksessa on rakkautta, valoa ja toivoa, kaikkea hyvää, mitä valomaailman auttajat meille välittävät. Se on hoitavaa, luottamusta ja uskoa valavaa.

Viestien ulkoasu ja rakenne hiukan muuttuivat. Kun tuntee muutoksen tarpeen, on uskallettava toimia. Minusta ei vain enää tuntunut hyvältä laittaa viestinkortin kuvaa postauksen yhteyteen.

Kortitkin ovat vain apuväline. Kaikki tarvittava viisaus on jo sisällämme. Meidän on rohkeasti ammennettava sisäisestä viisautemme lähteestä.

Kirjoitan yleensä me hengessä. Me tulee minulta luontevammin. Kun haluan kohdistaa jotain suoraan sinulle, just sulle, silloin käytän sinä –muotoa.

Minää käytän harvemmin. Olen aina kokenut minä –muodon käyttämisen vaikeaksi. Oivaltaahan sen, että minä on minä eikä muuksi voi muuttua, mieli eli ego.

Nyt kun tiedät tämän, voimme siirtyä tämän viikon viestin pariin:

 

Nyt on tarpeen pysähtyä ja katsoa sisäistä olotilaasi. Ole tarkkana, mitä sinulle tässä hetkessä kerrotaan.

Onko niin, että sisäinen vireystilasi ja voimasi ovat vähissä? Oletko kiinnittänyt liikaa huomioita itsesi ulkopuolelle?  

Liian monta rautaa tulessa vie energiaasi, laskee vireystasoasi ja väsyttää sinut. Vähemmän on enemmän. Luota sisäisiin tuntemuksiisi. Ottamalla aikaa itsellesi, voit palauttaa energiasi ja voimasi.

Tiedäthän rakas, että jos koet olevasi sisältä tyhjiin puristettu, sinulla ei ole energiaa ja voimaa auttaa muitakaan. Väsyneenä voimasi ovat huvenneet.

Korventuneessa maassa mikään ei kasva. Sinun on muistettava säännöllisesti huolehtia omista tarpeistasi ja hyvinvoinnistasi. Jaksamisesi on tärkeää.

Valitse aikasi ja tehtäväsi tarkoin. Uskalla raivata sinua kuluttavat asiat kalenteristasi pois. Tee kerrankin jotain spontaania, joka herättää sisäisen lapsesi ja täyttää sisimpäsi uudistavalla energialla.

Tee sitä mikä vetoaa ja kutsuu sinua juuri nyt. Mitä kehosi viestii sinulle?

Tiedätkö, mikä ravitsee sisintäsi ihan sielutasoa myöten?

Sinun hyvinvointisi ja energiasi ovat juuri nyt tärkeitä. Mikä tuottaa sinulle suurinta nautintoa, iloa ja onnellisuutta nyt?

Rakastatko kirjoittaa? Maalata intuitiivisesti? Vai rakastatko tehdä käsitöitä tai hoitaa puutarhaa?

Onpa sydäntäsi sykähdyttävä asia ja puuha mitä tahansa, suuntaa kulkusi sitä kohti. Vietä aikaa rakkaimman harrastuksesi tai puuhasi parissa. Huomaat, että juuri sitä sinä oletkin kaivannut.

Aika lentää kuin siivillä, mielesi rauhoittuu, kun uppoudut puuhaasi ollen läsnä itsesi kanssa. Rauhantilassa mielesi lepää ja tarjoa sielunravintoa itsellesi.

Voimasi ja energiasi palautuvat. Uudistuneessa sinässä olet valmis jakamaan itsestäsi ja palvelemaan maailmaa.

Katso sisimpääsi ja kuuntele sydäntäsi. Mitä sydämesi sinulle kuiskaa?

Tiedosta sydämesi ääni, sisäinen viisautesi, joka sinunkin sisimmässäsi on. Sinä itse luot elämästäsi sellaisen kuin tahdot. Sinä tahdot kukoistaa, säteillä ja nauttia elämästäsi sen kaikilla aisteilla.

Anna mennä. Kaikki on mahdollista. Toteuta itseäsi tavoilla, jotka oikeasti tuottavat sinulle hyvää oloa luoden tasapainoa.

Huolehdit parhaiten itsestäsi, kun suot lepoa silloin, kun sisimpäsi niin kaipaa. Sinä olet leposi ansainnut. Huomaathan, että lepoa auttaa sinua saamaan syvällisemmän yhteyden kehoosi ja sisäiseen olotilaasi.

Kaikki on rakkautta. Rakkautta itseäsi kohtaan, kun suot levon ja rauhan itsellesi.

Sinulla itselläsi on parantumisen avaimet käsissäsi. Tule tietoiseksi siitä, koska tarvitset hiljentymistä ja palautumista. Voit itse tehdä niin paljon hyvinvointisi ja vireystilasi eteen.

On sinun tehtäväsi huolehtia kehosi ja olemuksesi tarpeista järjestämällä otolliset puitteet hyvinvoinnillesi. Olet kokonaisuus. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Pysähdy ja nauti arjen iloista. Suo itsellesi arjen pieniä iloja ja hemmotteluhetkiä. Pienistä puroista kehittyy vuolaampi virta.

Luota siihen, että olet oikeassa paikassa, tietäen, mikä sinulle kussakin hetkessä on parasta. Suuntavaistoon kannattaa nyt luottaa, muutoin hienoviritteiset opastukset saattavat mennä ohi.

Anna valosi loistaa ja rakasta jokaista kohtaa itsessäsi. Sinä olet rakkaus ja valo. Ota lempeydellä lepohetki vastaan tutkien sielusi maisemia.

On aika nauttia levon tuomasta rauhasta ja seesteisyydestä. Ota ajanjakso kiitollisuudella vastaan. Rauhan ja rakkauden maaperällä kukoistat.

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Makrameesulka kohosolmuilla

Solmeilu on vienyt mennessään. Vaikka virkkaustakin on toki tapahtunut, hurahtaminen makramee solmeiluun on tainnut väistämättä tapahtua. Tätä kohosolmuilla tehtävää makrameesulkaa puurenkaaseen tehtynä, olen pitkään ihastellut

Lue lisää »
Luova Valo

Vastaukset löydät sisältäsi

Etsimme niin kovasti vastauksia itsemme ulkopuolelta. Kulutamme valtavasti aikaa hakemiseen ja etsimiseen, mitä milloinkin. Etsimme emmekä löydä. Koska uskallat kääntää katseesi sisimpääsi? Vastaukset löydät sisältäsi.

Lue lisää »