Mistä olet kiinnostunut? Mikä vetää sinua puoleesi?

Kaikilla meillä on luontainen taipumus tekemiseen, joka vetää meitä puoleensa. Monesti harrastuneisuus meitä kiinnostavaan asiaan ja tekemiseen, on jo merkki sielumme tehtävästä.

Meillä kaikilla on annettavaa.

Se, mikä meitä kiinnostaa, olemme valmiita viettämään aikaa asian parissa. Ajaudumme yleensä jo lapsina kohti sitä tai niitä asioita, jotka meitä luontaisesti kiinnostavat. Meitä kiinnostavat asiat ovat niitä, joita meidän kuuluukin elämässämme tehdä ja toteuttaa.

Vietämme kaiken vapaa-aikamme hankkien lisää tietoa aihepiiristä. Kiinnostuksemme kasvaa kuin nälkä syödessä. Halumme oppia ja kehittyä kasvattavat taitojamme, kehitymme lahjakkaiksi lajissamme.

Tällöin mikään maailman mahti ei voisi kiinnostustamme pienentää tai saada meitä lopettamaan.

Jokaisella meillä on taitoa, osaamista ja lahjakkuutta, jota voimme jakaa toisillemme. Taitomme, lahjamme ja viisautemme on tarkoitettu jaettavaksi, yhteiseksi hyväksi meille kaikille.

Tutkimalla elämäämme voimme nähdä ne asiat, joiden parissa aikamme kuluu. Jos meidän on vaikea hahmottaa ja tunnistaa sitä, voimme aina kysyä läheisiltämme.

Mihin aikani kuluu? Mitkä ovat vahvuuksiani? Mitkä asiat kiinnostavat minua?

Joskus voi käydä niinkin, että saatamme olla liian lähellä nähdäksemme itse lahjamme. Lahjamme ja taitomme ovat niin olennainen osa ja taipumus meissä, ettemme osaa yhdistää sitä sielumme suunnitelmaan ja muiden palvelemiseen.

Olkoonkin asia, lahjamme ja taitomme kuinka pieni tahansa meistä itsestä, sillä on arvokas ja merkittävä paikka muiden auttamisessa / palvelemisessa.

Lapsenomainen uteliaisuus ja leikkimielisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia, kun tahdomme kehittää taitoamme.

Emme saa koskaan väheksyä itseämme tai taitojamme. Ne ovat osa sielumme suunnitelmaa ja kasvua ihmisyydessä.

Hetkelliset epäonnistumisetkaan eivät voi meitä musertaa, minkä sisimmässämme kyllä tiedämme silloin, kun olemme oikean asian äärellä.

Mikään ei voi uskoamme ja luottamustamme horjuttaa. Usko on vahvaa ja voimme suunnistaa luottavaisena lahjamme kanssa ihmisten tietoisuuteen.

Olipa kiinnostuksenkohteemme mikä tahansa, on se iloa, riemua ja onnellisuutta tuottavaa. Kehitämme taitoamme uppoutumalla, paneutumalla ja vihkiytymällä aihepiiriin niin, että saatamme unohtaa ajantajun. Aika kuluu meille tärkeän asian äärellä.

Luotamme sisäiseen johdatukseen ja sydämen viisauteen. Olemme valmiita palvelemaan taitomme ja lahjamme avulla muita.

Uteliaisuus, kiinnostunut suhtautuminen ja halu oppia uutta ohjaavat askeleitamme. Meitä ohjataan jo lapsena luontaisesti sen tai niiden asioiden pariin, jotka ovat merkityksellisiä meille itselle että muulle maailmalle.

Meillä kaikilla on oma paikkamme, oma tehtävämme täällä.

Seuratkaamme jokaista eteen avautuvaa merkkiä ja tiedonjyvästä. Ne kertovat taidoista, lahjoista ja viisaudesta, joita meillä on.

Meidän on luotettava merkkeihin, opastukseen ja johdatukseen jota saamme. Luotettava itsemme ja elämän korkeampaan johdatukseen, siihen, että Korkein ohjaa meitä kaiken aikaa oikeaan suuntaan.

Jos lahjamme, taitomme ja viisautemme on meille itselle tärkeää, sitä se on myös muille. Luottamalla vahvistamme uskoamme ja tahtoamme saavuttaa ne unelmat, jotka ovat hyppysissämme valmiina toteutettaviksi.

Taidot ja lahjat ovat unelmia. Ne toteutuvat, mikäli me itse uskomme niihin. Meidän tulee tehdä työmme. Kukaan toinen ei voi niitä puolestamme tehdä.

Opitaan uutta. Kehitetään itseämme. Vahvistetaan uskoamme ja luottamustamme.

Jokainen on unelmansa ansainnut. Me kaikki olemme arvokkaita ansaitaksemme unelmien toteutumisen ja unelmien mukaisen elämän.

Osaamista, taitoja tai lahjoja ei ole annettu meille vain siksi, että panttasimme niitä pitämällä kynttilää vakan alla. Ne ovat meillä syystä, jotta tuomme ne esille.

Samalla tulemme jakaneeksi iloa ja riemua, mitä itsekin lahjastamme ja taidostamme saamme.

Jaettu ilo lisääntyy, muistakaapa se.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 15

Mitä on rakkaus? Rakkaus on sitä, että pyyteettömästi rakastaa toista, ilman pelkoja ja ehtoja, ilman vaihtokauppaa ja kaupankäyntiä. Rakkaus on sitä, että avaa itsensä toiselle,

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Sydämellistä solmeilua

Sydämellistä solmeilua moppari kierrenarulla.  Olihan se vielä yksi sydän solmeiltava, kaveriksi toiselle. Sydämen ei ole hyvä olla yksin. Kaksin aina kauniimpaa. Niinhän se tosielämässäkin menee.

Lue lisää »