Näiden viikkojen aikana sinulla on ollut mahdollisuus hiljentyä itsesi äärelle.

Se, oletko ollut siihen halukas tai et, on joko siunattua aikaa sinulle tai sitten egosi tilaisuus uhriutua ja rypeä ahdingossa.

Valinta on aina sinun. Jokaisena hetkenä sinä olet se, joka tekee valinnan. Valitsetko rakkauden vai annatko pelon hallita elämääsi?

Ego on se osa sinua, joka pistää kampoihin.

Egon pyörteisiin ja illuusioon on helppo upota ymmärtämättä ja edes pysähtymättä, miksi toimit aina saman kaavan mukaisesti. Asiat, tilanteet ja tapahtumat pyörivät edessäsi jatkuvasti, josta ei näytä olevan ulospääsyä.

Tämä maailmanlaajuinen tilanne heitettiin eteenne, jotta kääntyisitte sisäänpäin. Jatkuva oravanpyörä ja maallisten asioiden perässä juokseminen ei tee onnelliseksi.

Etsitte rakkautta. Janoatte rakkautta, ja kuitenkaan, ette ole valmiita sitä vastaanottamaan.

Teillä on ollut hyvää aikaa hiljentyä, tutkia sisimpäänne ja kuunnella kehonne viestejä. Ne, jotka ovat ajan käyttäneet viisaasti, ovat tehneet oivalluksia ja oppineet todellisen Itsen luonteesta jotain suurenmoista.

Ne, ketkä eivät ole vaivautuneet käyttämään aikaansa itsensä äärellä, jatkavat samaa loputonta oravanpyöräänsä, jota ego heille tarjoaa. Kierre on loputon. Se on katkaistava.

Elämänne haasteet, ikävät ja pelonsekaiset tunteenne näette ensin kehossanne. Kehonne on uskomattoman viisas.

Kuullaksesi kehosi hienoviritteisiä viestejä, sinun on hiljennyttävä ja pysähdyttävä itsesi äärelle. Kuuntele hiljaisuutta. Kuuntele kehoasi.

Intuitiivisuus löytyy ensimmäisenä kehosi tuntemuksista. Osaatko kuunnella? Mitä kehosi sinulle kertoo?

Usein, ette usko ettekä luota kehonne sanomaan. Usein sivuutatte ja järkeilette kokemuksenne. Tietäkää, että se on ego, joka uskottelee teille kuvitelleensa intuition viestit ja kehotuntemuksenne, joita koette.

Sinun on käännyttävä aina sisäänpäin, jotta voit löytää ja saada vastaukset. Itsesi ulkopuolelta et tule löytämään. Löydät ulkoa vain sen, minkä egosi sinulle heittää.

Vastaukset ja muutoksenvoima lähtevät sisältäsi. Siksi sinun on käännyttävä hiljaisuuteen itsesi kanssa.

Ikävät tuntemukset ja kokemukset ovat suurimpia opettajiasi. Ihmisinä opitte vasta sitten, kun elämä laittaa teidät polvilleen. Vasta sitten te heräätte kysymään ja ihmettelemään, miksi tämä tapahtui minulle?

Kokemuksenne ja tuntemuksenne ovat itsenne luomia. Näette ulkona sen, mikä on sisällänne. Sisäisiä ja kehollisia tuntemuksia ja kokemuksiasi ei pidä sivuuttaa eikä vähätellä. Ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden pysähtyä ja tehdä korjausliikkeet.

Sinä olet se, joka tekee joka hetki valinnan. Jos valitset egosi suunnitelmat, tilanteet, tapahtumat ja kokemukset tuodaan eteesi aina uudestaan ja uudestaan, kunnes opit tekemään toisenlaisen valinnan. Valinnan, joka on sydänlähtöinen.

Pelkojen, keskeneräisyyden, haavoittuvuuden, negatiivisten tunteiden ja olotilojen kohtaamista ei pidä pelätä. Liian usein te ihmiset ohitatte nämä olotilat. Sivuutatte ja sullotte ne sisimpäänne komeroihin, joissa asiat kolistelevat kaapeissaan kuin luurangon konsanaan.

Pelkäätte kohdata pimeytenne. Pelkäätte kohdata törkyänne, minkä olette sisimpäänne sulkeneet. Tällä toiminnalla saatte lisää sitä, mitä pelkäätte. Tapahtumat ja tilanteet tuodaan yhä uudestaan eteenne, jotta todella tekisitte niiden eteen jotain.

Välttely, asioiden ja tunteiden tukahduttaminen pitää sinut jumissa, pitäen sinut vanhassa ja jämähtäneessä energiassa.

Etkö tahdo muutosta?

Pysähdy ja kuuntele. Mikä estää sinua toteuttamasta itseäsi parhaassa versiossa itsestäsi?

Kuka elämäsi laivaa todella ohjaa?

Kysy rakas itseltäsi näitä kysymyksiä. Uskalla katsoa sisimpääsi ja kohdata kaikki minkä olet itseltäsi piilottanut.

Tässä ajassa on tärkeää kohdata kaikki, mikä on Korkeamman Itsesi tiellä. Egon elämän pauloissa eläminen, luo lisää egon mielihyvää tuottavaa muistoa ja draamaa.

Uskalla murtaa kierre, niin löydät Itsestäsi sen, joka Olet.

Usein, kun välttelet kohtaamasta jotain itsellesi kipeää asiaa tai tilannetta, vedät sitä entistäkin vahvemmin itseesi. Kohtaa se, mikä sinua pelottaa. Kohtaa pimeytesi, epätäydellisyytesi, keskeneräisyytesi ja vikasi.

Ole kuitenkin lempeä itsellesi tässä prosessissa. Tapahtumista itsesi sättiminen ei myöskään ole rakkaudellinen teko itseäsi kohtaan, vaan sekin on egoa.

Keho on viisas ja se kertoo sinulle aina sen, mitä sinun on hyvä tietää. Opettele kuuntelemaan kehoasi. Se on ensimmäinen askel intuitioosi.

Tunteet ovat tunteita, myös ne negatiiviset. Kohtaa ne sellaisina kuin ne eteesi tulevat. Anna niiden tulla ja mennä, kiintymättä mihinkään. Voit vain tarkkailla, vierestä katsoa.

Näillä sanoilla kannustamme sinua luottamaan tuntemuksiisi ja olotilaasi, joita saat. Kohtaa ne rohkeana.

Mitä vähemmän tavaraa sinulla on mielesi kaapeissa, sen kevyempää ja mutkattomampaa elämäsi on. Ego tarjoaa draamankaaria ja näytelmiä.

Se, mitä voit päättää, on olla lähtemättä kuvitelmiin mukaan. Tee työsi sisimpäsi kanssa. Avaa rakkaudenovi ja tule kotiin.

Kaikki on hyvin. Rakkaus on kaikki mitä tarvitset.

Hiljaisuus tuo vastaukset.

 

Korttipakka: Rebecca Champbell: Work your light. Kortti: Trust the niggle: What is the niggling fealing trying to tell you?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Apua aina saatavilla

Apua ja tukea on aina saatavilla. Meidän on osattava pyytää sitä. Me suomalaiset tuppaamme olemaan tunnollista väkeä. Liiallisen tunnollisuuden puuskassa ja selviytymisen halussa tahdomme näyttää

Lue lisää »
Luova Valo

Oivaltava tietoisuus nro 21

Muiden mielipiteiden kuunteleminen kannattaa lopettaa. Ne pohjautuvat enemmän hänen egoonsa kuin sinun todelliseen luontoosi. Sinä olet paljon enemmän kuin yksikään mielipide.        

Lue lisää »