Jälleen yksisarviset tulevat muistuttamaan meitä unelmien tärkeydestä.

Se, mitä yksisarvisista tiedän, niin he auttavat meitä toteuttamaan hyvinkin suuria unelmia. Siinä yksisarviset ovatkin mahtavia auttajia. He auttavat meitä pyydettäessä toteuttamaan sydämemme ja sielumme suurimmat ja villeimmätkin unelmamme. Niin suuria, ettemme ihmismielellämme aina kykene unelmoimaan ja kuvittelemaan niin isosti.

Me ihmiset tuppaamme usein sortumaan siihen, että unelmoimme pienesti. Niinpä yksisarviset tulivat jälleen luokseni muistuttamaan unelmistamme:

Teillä ihmisillä on hassu tapa pienentää itseänne ja vähätellä unelmianne.

Teidät on luotu toteuttamaan unelmianne. Jokainen unelma on tärkeä ja arvokas. Unelmanne suvaitsevat tulla elämäänne ilmestyäkseen konkreettisella tavalla tietoisuuteenne.

Teillä on kyky luoda ja unelmoida. Sallikaa itsenne avautua mielikuvituksen mahtavalle voimalle. Kuvittele. Kuvittele suuresti.

Luomistyönvälineet on annettu teille. Käyttäkään niitä rakkaat Maan lapset.

Kääntäkää katseenne sydämeenne, sinne sydämenne keskustaan. Sydämenne maaperään on kylvetty ne unelmienne siemenet, jotka ovat valmiita itämään ja kasvamaan luomisen loisteessanne.

Unelmoikaa, ravitkaa sieluanne ja sydäntänne virkistävällä ja huuhtelevalla luomistyönne valolla. Valolla, joka on rakkauden syvin olemus. Rakkaudessa olette luovia ja unelmanne käyvät toteen.

Luomisenlahja on synnyin oikeutenne, ettehän koskaan unohda sitä. Luovuuden sykkivässä voimassa ja luomisen tulessa kasvatte yhdessä unelmanne kanssa. Kasvuaika on upeaa. Siinä missä unelmanne ovat ensin hentoinen ajatus, ohikiitävä tähdenlento, ovat ne paljon enemmän kuin osaatte arvatakaan.

Hennot ajatukset ja ideat, jotka hetken viipyivät, ovat suuria tiennäyttäjiä. Matkanne ensimmäiset askeleet kertovat teille, mitä sisimmässänne todella tahdotte. Luottakaa johdatukseenne, sillä se ei koskaan astu harhaan.

Unelmanne ovat kuin tähdenlento iltataivaalla, sydämenne kuiskiessa teille viisauttaan, sallitte unelmienne taimien kasvaa. Kasvunihme, kun unelmanne kasvavat, ovat ponnistelujenne tulosta. Silloin olette tehneet itsenne kansa sopimuksen toteuttaa nuo unelmanne.

Päätöksenhetki on voimallinen. Koko universumi, maailmankaikkeus ja teidän auttajanne juhlivat tuona hetkenä. Olette tehneet viisaan päätöksen. Vakaasti olette päättäneet ryhtyä unelmien toteuttajiksi, unelmienne mahdollistajiksi, eikä silloin mikään eikä kukaan voi uskoanne ja päätöstänne enää horjuttaa. Olette valmiita. Olette rohkeita.

Unelmien toteuttaminen kysyy teiltä ensimmäisenä rohkeutta ja kykyä pitkäjänteisyyteen. Sisäinen palonne antaa teille tarvittavan voiman ja rohkeuden, jota matkallanne tarvitsette.

Rakkaus siivittää unelmat lentoon ja me siunaamme polkuanne. Kulkekaa rohkeasti valitsemallanne tiellä eteenpäin. Askeleenne varmistuvat matkallenne ja huomaatte, miten kiitollisuus ja onnen tunteenne kasvavat sitä mukaan, kun sallitte itsenne vapautua yhä enemmän unelmallenne.

Toiveenne ja unelmanne kuullaan aina. Rakkaudessa unelmanne ja toiveenne toteutuvat. Kaikki on mahdollista, kun rakkaus on kanssanne. Rakkaus on avartava luomisen tietoisuuttanne.

Menkää ja luokaa unelmanne todeksi.

Yksisarviset

Korttipakka: Doreen Virtue: Magical unicorns. Kortti: Wish upon a star: Make a wish and expect the very best.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Ornamentti vanhasta kirjasta

Ornamentti vanhasta kirjasta. Vanhoista kirjoista voi tehdä vaikka mitä. Aiemmissa postauksissa näytimme sinulle, miten vanhan kirjan sivuista voi valmistaa paperipillejä himmeliä varten. Jatkamme vanhojen kirjojen

Lue lisää »
Luova Valo

Rakkaus – kaiken täyttävä malja

Rakkaus on kaiken täyttävä malja. Nyt ovat pakkaset paukkuneet kunnolla. Rapsakka keli, silti kävelybaanalle tekee mieli. Maisema on niin henkeä salpaavan kaunista. Huurteiset puut… kimmeltävä

Lue lisää »