Luottamuksen äärellä

Luottamuksen äärellä ja äärelle.

Luotammeko itseemme silloin, kun sydämemme ohjaa meitä? Luotammeko saamamme ohjaukseen, jotta toimisimme sen mukaisesti?

Se on varmaa, että luottamustamme koetellaan niin ihmissuhteissa, milloin itseämme tai sydämemme toiveitakin kohtaan.

Ellei meillä ole luottamusta itseämme kohtaan, saatamme vähätellä ja mitätöidä itseämme ja taitojamme. Pienennämme itseämme ja tekeydymme näkymättömiksi.

Meidän on ensin opittava luottamaan itseemme vahvemmin, jotta osaamme luottaa ns. muihin ympärillämme.

Intuitio, sydämen ääni jää heikoksi, ellemme tunnista sitä tai luota sen sanomaan.

Ajaudumme helposti luottamuspulassamme tuuliajolle, jossa purtemme seilaa elämänmerellä sinne tänne aallokoissa poukkoillen.

Kuka ohjaa purttasi, ellei sinulla ei kylliksi luottamusta, uskoa ja rohkeutta tarttua ruoriin, toimia kapteenina, ohjaten elämänpurttasi sielusi johdatuksessa?

Luota Korkeimpaan, sielusi ohjaukseen silloinkin, kun mielesi heittää varjoja ja epäilyksiä eteesi. Liiallinen ylimiettiminen asioiden suhteen tai epäilykset ja huolet voivat harhauttaa sinua.

Sinun on hyvä tunnistaa voimasi ja intuitiosi opastukset kaikkien näiden epäilyksien varjopuolien takaa.

Turhan itsensä sabotoiminen ja pienentäminen vievät sinua pois keskuksestasi.

Luottamalla sisäiseen voimaasi ja ääneesi, luot vahvan perustan luottamukselle näkymättömään maailmaan. Maailmaan, joka on yhtä todellinen kuin tämä tuntemasi maailma.

Mikään ei ole irrallaan tai erossa sinusta. Sinä olet kaikki. Aivan kaikki on jo sinussa.

Luota sydämesi lähteen johdatukseen, opastukseen, jota saat korkeimmaltasi. Sinua johdatetaan luottamaan enemmän itseesi ja sisäiseen viisauteesi.

Sinulla on osaamista, joka odottaa avautumista täyteen loistoonsa. Olethan valmis tuomaan osaamistasi esille?  Osaamistasi tarvitaan.

Tee se itsesi takia.

Kaiken minkä teet itsellesi, sen teet toiselle. Kaikki hyvä alkaa itsensä kohtaamisella ja hyväksymällä itsesi. Kaikki ominaisuudet ja taidot ovat sinussa tarkoituksella.

Mielen heittäessä varjoja ja epäilyksiä, voit tunnistaa ne ja antaa niiden mennä menojaan ilman, että kiinnityt niihin.

Voit tiedostaa huolesi, murheesi ja epäilyksesi ilman, että annat voimaa niille heikentää uskoasi ja luottamustasi.

Kulje sinä vain rohkeana katse kirkkaana päämäärääsi kohti. Luota, että asiat järjestyvät ja tuovat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Asioilla on taipumus järjestyä.

Luota silloinkin, kun huolet, murheet taikka pelot kalvavat. Ole kärsivällinen pitäen visiotasi kirkkaana yllä.

Sinun ei pidä miettiä sitä, miten joku asia saavutetaan tai miten siihen päästään. Uskalla luottaa. Riittää, että tiedät ensimmäisen askeleesi. Askeleiden edetessä asiat hahmottuvat ja kirkastuvat.

Sinähän tiedät sydämesi laulavan, laulavan sielusi sävelmää. Miksipä jättäisit sen huomiotta?

Ota askel ja luota itseesi.

Rohkeus ja varmuus uskon ja luottamuksen takaa vaikeuksienkin hetkellä, kun luotat Korkeimpaan. Korkein sinussa tietää mikä on sinulle parhaaksi ja muille,

Pieni mieli ei voi sitä käsittää. Pelkän järjen avulla ei voida saavuttaa sitä, minkä sydän tietää oikeaksi.

Sydämesi on niin viisas, että se kertoo sinulle korkeimman vaihtoehdon jokaisessa hetkessä. Avaudu kuuntelemaan tätä kanavaa sisälläsi.

Rakas, heitä turhat epäilykset ja pelot syrjään. Sinä osaat kyllä sydämesi lähteelle ja osaat toimia sen mukaisesti. Usko ja luota.

Sinulla on tahdonlujuutta saavuttaa sydämesi toiveet.

Kanttiasi ja uskosi lujuutta koetellaan silloin, kun luottamuksesi on horjumassa. Luota silloinkin. Korkein johdattaa sinua sydämesi kautta.

Sydämen toiveet tulee ottaa todesta. Siksi sydämen kuunteleminen on tärkeää.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Some ällötystä ja verhottuja totuuksia

Kesä on akkujen lataamisen aikaa – ainakin itselläni. Ei huvita postailla, vaikka käsityökulisseissa tapahtuukin monenlaista. Some ällötystä ja verhottuja totuuksia on kytenyt pinnan alla, odottaen

Lue lisää »