Luovu täydellisyydestä ja hyväksynnän hakemisesta

Luovu täydellisyydestä ja hyväksynnän hakemisesta itsesi ulkopuolelta. Se on vapauttava kokemus.

Enkelit antoivat erinomaisen aiheen. Asiaa voi tarkastella suurennuslasin kanssa pintaa syvemmältä. Kaivautua voi niin syvälle kuin kanttia riittää.

Kovin usein haemme hyväksyntää itsemme ulkopuolelta.

Somessa näkee valitettavan paljon täydellisyyden tavoitteluhakuisuutta ja hyväksynnän hakemista itsensä ulkopuolelta. Sometus toimii tässä hyvänä esimerkkinä.

Haemme hyväksyntää itsellemme ja toiminnallemme ostamalla tai lahjomalla mainosten ja arpajaisten kautta. ” Tuu tykkäämään tästä julkaistusta, sivusta tai tilistä ”.

Ostamme ja lahjomme seuraajia ja tykkääjiä, jotta profiilimme näyttäisi egon silmissä hyvältä.  

Onko ihmisarvo sitä, että montako seuraajaa meidän face- ja instatilillä on?

Ei tietenkään. Sometuksen motiivit ovat pielessä, jos ajattelemme ja tuijotamme tilastoja ja seuraajamääriä.

Kyllähän me kaikki tiedämme, etteivät ne tykkäämiset ja seuraajien määrät kerro ihmisen tai yrityksen hyvyydestä ja paremmuudesta mitään.

Sinulla voi olla tuhansia seuraajia, ja silti ihmisenä voit olla jotain ihan muuta kuin some kanavien kiiltokuvapinta. Kaiken kiiltokuvapinnan alla voi asua ihminen, joka on ilkeä, itsekäs, rakkaudeton, kohdellen muita epäoikeudenmukaisesti yms.

Rahalla toki saa yhtä toista, mutta yksi asia on varmaa. Rakkautta ei rahalla voi ostaa.

Olemmeko näin epävarmoja itsestämme, että meidän on ostettava seuraajamme, lukijamme ja sen, että meistä tykätään ja pidetään ihmisenä?

Kenen peliä tämä on? Kuka tai mikä meissä kiillottaa naamioitaan?

Ego tietenkin. Some tilit tihkuvat tätä. Somessa on helppo olla ilkeä, ja luikkia tiehensä jos joku tili tai naama ei miellytä egoasi.

Ego sinussa hakee täydellistä kroppaa, kauneutta, julkisuutta, mitä se sinulla onkin. Ego meissä ei koskaan tule olemaan tyytyväinen. Egon nälkä on loputon, ellemme tule tietoiseksi sen toimintakuvioista.

Meidän ei koskaan, ei koskaan tule hakea hyväksyntää itsemme ulkopuolelta. Meistä jokainen on täysin hyväksytty, arvokas ja rakastettua juuri sellaisena kuin on. Just nyt.

Korkein Itse, henki meissä on aina täydellinen. Korkein meissä rakastaa ja hyväksyy jokaisen. Aivan jokaisen. Vain ego tekee pesäeroa ihmisten välille, luokittaa, pisteyttää ja laittaa ihmiset paremmuusjärjestykseen.

Egon toiminnassamme emme koskaan tule olemaan täydellisiä. Joten nyt voimme puhkaista täydellisyyden kuplan ympäriltämme.

Voimme samalla kertaa luopua hyväksynnän hakemisesta itsemme ulkopuolelta. Me emme tarvitse muiden hyväksyntää sille mitä olemme ja teemme.

On vapauttavaa luopua täydellisyyden tavoittelusta ja hyväksynnän hakemiselta.

Kukaan ei ole täydellinen. Jokainen on matkalla. Olet kehittymässä. Olet kasvun matkalla.

Täydellisyyden tavoittelu ei ole normaali ominaisuus ihmisyydessä. Olet keskeneräinen. Hyväksy keskeneräisyytesi, tietäen, että matkan varrella sinä kasvat ihmisyydessä.

On luonnollista olla keskeneräinen.

Ei sinua ole robotiksi tehty, joka tekee aina vaan enemmän ja tehokkaammin. Se on mahdotonta.

Ole lempeä itsellesi. Sinä riität sellaisena kuin olet. Vain mielesi on luonut täydellisyyden tavoittelun hallitakseen sinua pelkojesi kautta.

Onko taustalla pelko, joka ajaa sinua täydellisyyden tavoitteluun ja hyväksynnän hakemiseen itsesi ulkopuolelta?

Rakas, sinä riität. Sinä olet rakastettu juuri tuollaisena.

Ellei joku ympärilläsi hyväksy ja rakasta sinua, tarvitseeko sinun viettää aikaasi ihmisten kanssa, jotka vähättelevät ja mitätöivät sinua ja sitä, mitä teet?

Sinä olet Jumalan kuva. Sinä olet rakkaus ja ansaitset hyvää. Sinä ansaitset ympärillesi ihmiset, jotka kohtelevat sinua rakastettavasti, kunnioittavat tarpeitasi ja tilaasi. Ihmiset, jotka rakastavat sinua.

Heitä hyvästit ihmisille, jotka osoittavat sinulle muuta kuin rakkaudellista toimintaa. Jos joku aina vain lähettää sinulle lannistavia ajatuksia ja kommentteja, ei rakas, et sinä tarvitse heitä.

Ihmiset, jotka kohtelevat muita kaltoin, eivät osaa rakastaa itseäänkään. Tämä ei ole sinua tukevaa ja kohottavaa.

Tiedosta, että sinä todellakin olet Jumalan kuva. Luota itseesi vieläkin vahvemmin.

Tee rakkaudellinen teko itseäsi kohtaan luopumalla liiallisesta yliyrittämisestä ja täydellisyyden tavoittelusta. Liika kriittisyys, yliyrittäminen ja täydellisyys tukkivat virtauksen. Estät luonnollisen virtauksen kulun yrittämällä liikaa.

Kukaan ei pysty mahdottomaan. Muistuta itsellesi, että se mitä teet on tarpeeksi ja riittävää.

Luovu täydellisyyden tavoittelusta ja hyväksynnän hakemisesta itsesi ulkopuolelta. Olet rakastettava ja arvokas juuri näin.

Sinun ei pidä koskaan hakea hyväksyntää itsesi ulkopuolelta. Sinun ei myöskään pidä ostaa muiden hyväksyntää, sitä, että muut ulkopuolellasi tykkäisivät ja pitäisivät sinusta.

Mieli toimii näin. Mieli pyrkii ostamaan ja lahjomaan, jotta sinusta tykättäisiin enemmän. Mieli hakee hyväksyntää ulkopuolelta muilta ihmisiltä.

Ei rakas, tällainen tie vie kauas pois sydämesi lähteestä. Ole tarkkana mille annat hyväksyntäsi.

Luojan luomuksena olet tärkeä, arvokas ja täysin rakastettu juuri niin kuin olet.

Jos nyt sattuu olemaan joku, joka ei sinusta ja tekemisistäsi pidä. Älä välitä heistä. He eivät osaa rakastaa. Kävele pois ihmisten luota, jotka vievät energiaasi.

Keskity hyvään, kauneuteen sisälläsi. Sitähän sinä olet.

Kaikki on hyvin. Kaikki on kaunista.

Jatka eteenpäin luottaen vahvemmin itseesi ja taitoihisi. Ole lempeä tarkastellessasi tekemääsi ja tekemisiäsi töitä. Taitosi ja osaamisesi ovat sisällä tasolla, että voi luottaa työnjälkeesi ja luopua itsekriittisyydestä.

Anna työsi puhua.

Rakkautta viikkoosi rakas.

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Makramee tasseli

Makramee sulkien ja lehtien lisäksi langanlopuista voi solmia kauniita tasseleita. Suuren makramee seinävaatteen teosta jäi juuri sen verran lankaa, että sain tasselin tehtyä. Perustasselin päälle

Lue lisää »