Missä luovuus asuu? Tai… miten luovuus ilmenee? Muutenkin – kuin vain konkreettisena tekemisenä?

Luovat ideat ovat ensin siemeniä, jotka ponnahtavat pintaan. Meidän tehtävä on vaalia ja hoivata näitä siemeniä, jotta ne kasvavat. Kerätä ja poimia ne silloin, kun ne kypsyvät. Kerätä sato, kun luovat taimet ovat valmiita.

Oletko koskaan pysähtynyt pohtimaan, missä luovuus asuu?

Sakraalishakrassa vai kurkussa? Vai… jossain ihan muualla?

Ainakin kohdussa voimme synnytellä luovia ideoita.

Kohtu on siis paljon muutakin kuin paikka, joka on tarkoitettu lapsen tekoa varten. Kohdussa luovia ideoita hoivataan ja kasvatetaan, kunnes ne ovat valmiita poimittaviksi.

Luovuus voi ilmetä myös kundaliinienergian kautta sydämestä ulospurkautuvana luovuutena. Kundaliini ei ole vain seksuaalienergiaa, vaan se on oman kokemukseni mukaan hyvin luovaa ja tietoista energiaa.

Pystyn allekirjoittamaan väittämän, koska itse koen sen näin. Luovuus on parhaimmillaan ehtymätöntä. Loppua eikä alkua näy.

Se on ääretön. Rajaton, alati muuttuva ja uudistuva. Kukoistava luova keidas – lähde, josta riittää jaettavaa ja annettavaa alati.

Pelkoa luovuuden tyrehtymisestä ei ole, kun tietää, kuka on todellinen Luoja. Kuka ohjaa jokaista luovaa liikettä. Kirjaimellisesti pitää kädestä ja on läsnä kaikessa.

Tänään tähtiauttajista arcturuslaiset tulevat jakamaan meille viestinsä luovuudesta;

Luovuuden aakkoset opitaan ensin mielentasolla. Kun tahdotaan tosissaan kehittää luovaa osaamista, on sen tapahduttava tietoisuuteenne korkeammilla tasoilla.

Ensin otatte haparoivia askeleita luovuudessanne – niin kuin vauvat ottavat ensimmäisiä askeleitaan. Kun kehitytte, on teidän heitettävä apurattaat pyöristänne pois.

Ja kun vielä kehitätte osaamistanne, tietoisuutenne laajenee ja oivallatte, että kehittyäksenne teidän on luovuttava mielen ohjauksesta ja kytkeydyttävä Hengen, Pyhään tiedostavaan ohjaukseen.

Oivallat, kuka todella luo. Kuka ON.

Et voi hypätä luovuuden alimmaiselta portaalta suoraan ylimmälle. Sinun on kuljettava koko matka, luovuudessa ja tiedostamisen kentässä saavuttaaksesi pysyvyytesi Henkesi ohjauksessa.

Nauti matkasta. Matka on opettava.

Matka antaa valmiudet kohota siivillesi, matkata mielikuvituksesi ihmemaahan taikamatollasi. Anna taikamattosi viedä ja lennättää sinut avaruuden halki, sinne, jota kutsumme luovuuden tähdeksi.

Luovuuden tähti on oranssi ja sijaitsee  Arcturuksella.

Tämä luovuuden tähti on luovuuden keidas. Voitte sanoa, että se oikea luovuuden yliopisto. Siellä sinulla on mahdollista kehittää osaamistasi ja nousta luovuudessasi todelliseksi Luojaksi.

Sinähän Olet Luoja / Luojatar. Olet luova ja luovuus on leikkiä.

Tiukkapitoisuus luovuudessa ei kuulu todelliseen olemukseesi, vaan se on opittua tietoa ja ohjaavuutta mielen vankiloista.

Näe luova suuruutesi. Olet kykenevä loihtimaan valon atomitaajuuksia sinne, missä tiedostava mieli vielä uinuu.

Luova oranssi tähti on luovan oppimisen keidas – oikea luovuuden tietopankki. Kaikki aikanne suuret tekijät ja taitajat ovat saaneet tietonsa, oppinsa ja luovat frekvenssinsä täältä – oranssilta luovalta tähdeltä.

Voit matkata taikamatollasi koska tahansa tähdelle saamaan oppia, siihen tehtävään, jota kulloinkin tahdot luovuutesi kautta ilmentää.

Maailmassanne on ihmisiä, suuri sieluja, jotka nauttivat tämän oranssin tähden luovuuden saloista. Voitte oppia näiltä luovuuden lähettiläiltä.

Tuntemassanne maailmassa, tietoisuuden kentässä on tapahtumassa uudistumista, joka tulee avaamaan uusia näkökulmia ja edistysaskeleita luovuudessa.

Luovuus tulee kukoistamaan niiden keskuudessa, jotka ovat valmiita jakamaan omastaan, auliisti antamaan tietonsa ja oppimansa yhteiseen hyvään.

Ole avoin ja valmis, kun sinua johdatetaan valjastamaan todelliset lahjasi ja taitosi suurempaan palvelukseen.

Me arcturuslaiset opastamme ja autamme jokaista, joka on valmis ja halukas antamaan itsensä korkeamman Käden palvelukseen.

On tullut aika luoda ja ottaa voima itselle. Anna luovuuden ilmentyä, ilmentää sitä Itseä, joka ON.

Sinua pidetään kädestä ja rinnallasi kuljetaan.

Luova lahja on henkinen lahja. Se on tarkoitettu jaettavaksi. Palvele. Levitä valoasi ja luovuuden siemeniä.

Kun nyt seuraavan kerran olet Itsessä, istut sisäisen pyhättösi keskiössä, ympäröi itsesi oranssinvalon hehkulla ja antaudu luovaan virtaan.

Jumala kanssasi.

Arcturuslaiset

 

Pssstt… nosta luovuuskortti.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Olemisen tila

Todellisuus on luultua yksinkertaisempi

Henkistä extremeä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Some ällötystä ja verhottuja totuuksia

Kesä on akkujen lataamisen aikaa – ainakin itselläni. Ei huvita postailla, vaikka käsityökulisseissa tapahtuukin monenlaista. Some ällötystä ja verhottuja totuuksia on kytenyt pinnan alla, odottaen

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Virkattu pieni unisieppari

Ihana pieni unisieppari virkkaamalla. Intohimoisella virkkaajalla syntyy jos jonkinlaista testikappaletta. Epämääräinen läjä koevirkkauksia, jotka on tullut jemmattua talteen odottamaan sitä päivää, kun keksii niistä jotain.

Lue lisää »