Luovuus asuu feminiinisyydessä

Luovuus asuu feminiinisyydessä.

Pyhää feminiinisyyttä, naiseuden voimaa on pitkään vuosisatojen ja -tuhansien aikana painettu ja poljettu alas. Herkkää ja silti niin vahvaa, omassa voimassa olevaa naista on pidetty uhkana.

Nainen, joka on yhtä aikaa herkkä ja vahva, on sitä mitä on, tekee mitä tahtoo, on vielä tänäkin päivänä monille uhka. Tällaista täysin omassa voimassaan olevaa naista on vaikea hallita ja kahlita mitenkään.

Hän on oikukas ja tulinen, lempeä ja kesyttämätön, intohimoinen ja alati muuttuva.

Tietenkin sellainen otus on uhka, jopa kanssasisarilleen. Uskallapa olla muuta kuin mitä muut ja yhteiskunta odottavat sinun olevan, kulkien omia villejä polkujasi, niin löydät itsesi pian omituisten otusten kerhosta.

Olen usein pohtinut sitä, miksi meidän naisten keskuudessa on niin paljon kateutta ja kyräilyä. Ajatusmaailmaani moinen toiminta tuntuu kummalliselta.

Asia on nimittäin niin, että juuri meidän naisten tulisi pitää yhtä. Meidän naisten, siskojen tuli pitää yhtä, vetää samaa köyttä, mielellään samaan suuntaan.

Feminiinienergia on nousussa ja siinä me naiset olemme avainasemassa. Meidän on pidettävä yhtä, mikäli maailma, sen asenteet ja toimintakulttuuri muuttuisivat. Meidän sisarten on toimittava yhdessä. Kannustaminen, toistemme tsemppaaminen, kaiken hyvän ja rakkauden tarkoittaminen toiselle sisarellemme on niin tärkeää.

Ei siinä ole sijaa kateudelle, kyräilylle, selkään puukottamiselle ja mustasukkaisuudelle. Meidän on opittava toivomaan ja lähettämään rakkaudellisia ajatuksia ja tekoja toisillemme. Kaikki hyvää ja kaunista tarkoittavat sanat ja teot, mitä toisillemme suolle, sen me itse myös saamme korjata.

Jos keskitämme kaiken energiamme ja voimamme toisten sisariemme kadehtimiseen ja pahansuopuuteen, sen me tulemme itse vetämään puoleemme. Ellemme tahdo hyvää ja kaunista toiselle, sen kaiken hyvän me riistämme itse itseltämme.

Me emme menetä mitään siinä, että suomme toiselle sisarelle onnistumisen, menestymisen vaurauden ja rakkauden. Mitä enemmän näitä asioita suot toiselle, sen sinäkin saat.

Rakkaat naiset, tämä on hyvin yksikertaista, kun sen oivaltaa. Ellet toivo hyvää toiselle, sen hyvän myös itse menetät.

Kannustan sinua  rohkeasti olemaan omannäköisesi. Elä sinun näköistäsi elämää, elämää, joka kertoo sinun tarinaasi. Toteuta niitä intohimojasi, jotka resonoivat kanssasi. Nyt on sen aika, kun jokaisen naisen on otettava menetetty voimansa takaisin itselle.   

Naisilla on luontainen kyky luoda uutta, luoda elämää. Elämän voima, elämän luova syklisyys asuu naisessa. Nainen muuttuu alati kuin virtaava joki.

Ideoiden kylväminen hedelmälliseen maaperään, huolellinen hoivaaminen ja kasvattaminen ovat luontaista meille naisille.

Naisina meidän on tunnistettava luova lähde sisällämme. Luovan hedelmällisen valon voima, joka saa meidät kukoistamaan ja nousemaan jälleen omaan todelliseen voimamme ja kukoistukseemme. Emme voi antaa enää kenenkään ulkopuolelta sanella ja polkea, miten meidän on naisina elämäämme elettävä luovina luojattarina.

 

Mistä tunnistat, onko sinussa luovaa feminiinisyyttä?

 • Olet empaattinen. Tunnet empatiaa, myötätuntoa muita elämänmuotoja kohtaan oli kyseessä ihminen, eläin ja luonto. Osaat asettua toisen saappaisiin. Luovuudessa se tarkoittaa myös sitä, että osaat kannustaa ja rohkaista muita. Osaat jakaa tietämystäsi ja ideoitasi muille.
 • Olet herkkä. Sinulla on herkät tuntosarvet, joilla aistit ympäröivää maailmaa. Koska olet herkkä, olet myös luova. Herkkyyden voima on sinulle tuttu työväline.
 • Olet luova. Sinulla on luovia taitoja. Harrastat käsitöiden tekemistä, askartelua, kirjoittamista, maalaamista, tanssimista tai laulamista, mitä vain, mikä on sinulle ominaisinta.
 • Olet intohimoinen. Sisälläsi palaa tuli, intohimon liekki, kun toteutat luovuuttasi. Olet myös omistautunut asiallesi, paneudut ja uppoudut täysin tekemiseesi, niin että unohdat ajantajun.
 • Sydämesi on auki. Osaat rakastaa itseäsi ja muita. Rakkaus virtaa kauttasi myös luovuuteen. Rakkaudella tehdyt työt kantavat hedelmää.
 • Olet intuitiivinen. Saat johdatusta ja opastusta, jonka kanavoit maailmaan ihmisten iloksi luovuutesi avulla. Koska olet intuitiivinen, olet myös herkkä ja luova. Ollaksesi luova, sinulla on oltava nämä kolme ominaisuutta, jotka kuuluvat olennaisina osina luovuuteen. Jos yhden ominaisuuden jättää pois, voiko kahta olla ilman yhtä?
 • Sinulla on kauneudentajua. Näet kauneutta kaikissa ja kaikkialla. Koska kauneus on sisälläsi, se automaattisesti heijastuu elämässäsi myös ulkoisiin asioihin. Sinä olet itse kauneus. Kutsut kauneutta luoksesi niillä sisäsyntyisillä kauneuden avaimilla, jotka löydät sisältäsi.
 • Olet idearikas. Ideat vain pulppuavat sinusta. Ideasi virtaavat ehtymättömästä lähteestä, joka virtaa alati vuolaana virtauksena. Luovuuden virtaus on sinulle luontevaa ja runsasta.
 • Rakastat luovuuttasi. Rakastat sitä mitä teet. Koet suurta tyydytystä, iloa ja onnellisuutta.
 • Rakastat värejä. Värit ovat tunteita, joiden kautta ilmaiset itseäsi ja luovuuttasi.
 • Luovana, Jumallisena Luojattarena luovuus on sinulle niin ominaista, ettet pystyisi elämään ilman luovuutta. Luovuus on sinun lahjasi maailmalle, ja sinä tiedät sen.
 • Osaat näyttää rohkeana ja häpeilemättä haavoittuvuuteesi. Jos tirautat kyyneleitä silloin, kun sydäntäsi koskettaa jokin sinulle tärkeä ja merkityksellinen asia, niin kyllä rakas, sinussa asuu kukoistava naiseus ja pyhä feminiinisyys. On rikkautta uskaltaa näyttää tunteensa. Kaikki eivät siihen pysty, sillä se vaatii rohkeutta näyttää sisimpänsä muille.

 

Tässä esimerkkinä vain muutamia seikkoja, Löydät varmasti itse lisää.


Mieti hetki...

 • Missä sydämesi on? Siellä missä on sydämesi, siellä on intohimosi. Intohimosi lähde on sisälläsi. Mitä se sinulle kertoo?
 • Mikä tekee sinusta voimallisen Luojattaren?
 • Miten intohimosi näkyy luovuudessasi? Kuinka ilmennät sitä?   
 • Miten voisit ilmentää luovuuttasi vieläkin kauniimmin ja tehokkaammin arkesi keskellä?                                                                                                                                          

Turha vaatimattomuus, arvottomuus ja vähättely saavat nyt jäädä. On aika antaa kauniiden taitojen, osaamisen ja lahjakkuuden näkyä ja kuulua.

Meissä jokaisessa asuu luova valo. Valo, joka on niin äärettömän kaunista. Valo, joka ilmentää juuri sinun ainutlaatuisia luovuuden taitoja, joita sinä rakas ystäväni kannat sisälläsi.

Sallikaamme pyhän naiseuden asettua taloksi sisäiseen temppeliimme. Annetaan sen kukoistaa, loistaa täydessä kirkkaudessa ja palaa luomistyön tulessa.

Toivotan sinulle kauniita avautumisen hetkiä luovuutesi ja pyhän naiseutesi parissa.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Mitä luovuus on?

Jokainen on pohjimmiltaan luova.

                                                                                              

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Luontainen taipumus

Mistä olet kiinnostunut? Mikä vetää sinua puoleesi? Kaikilla meillä on luontainen taipumus tekemiseen, joka vetää meitä puoleensa. Monesti harrastuneisuus meitä kiinnostavaan asiaan ja tekemiseen, on

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Huovutettu tohtorinhattu

Kukapa olisi uskonut, että jonain päivä saa ( joutuu ) tehdä tällaista. Huovutettu tohtorinhattu! Aikamoisen haasteen eteen meidät kyllä heitettiin. Haaste otettiin vastaan innostuneena ja

Lue lisää »