Luovuus on leikkiä ja enkeleitä

Luovuus on leikkiä ja enkeleitä. Se on luovaa leikkiä yhdessä Luojamme kanssa.

Henkisyys vahvistaa luovuuttamme. Luovuuden tukijoukkomme, enkelit ovat pyyntömme päässä, saatavilla aina, kun apua ja tukea tarvitsemme.

Kovin usein me aikuiset miellämme leikkimisen lasten etuoikeuksiin. Lapsilla on kyllä lupa leikkiä, kun meidän aikuisten on osoitettava – ainakin tietyn iän saavutettua, kypsää aikuiselle sopivaa käytöstä.

Kuka teki aikuisesta tylsän?

Sinä itse.

Kyllä me aikuisetkin saamme leikkiä. On sinusta kiinni, sallitko sen tapahtua. Onko uskallusta heittäytyä leikkiin ja leikin riemuihin mukaan?

Mekin olemme kerran olleet lapsia.

Olen varma siitä, että jokainen meistä on lapsen olleessaan tuntenut riemun ja ilon leikkiessämme, tehdessämme jotain kivaa ja mukavaa, joka saa sisäisen lapsemme naurahtamaan ja hyppimään lätäköissä, kiipeilemään puissa yms. mukavaa.

Aikuisesta tällaiset puuhat vaikuttavat turhilta ja merkityksettömiltä. Kuinka usein sait nuhteita ja toruja toteuttaessasi ja ilmaistessasi itseäsi luovin keinoin?

Enkelit rakastavat lapsia, koska he ovat avoimia, luovia ja leikkivät silmät kirkkaina. Lapsille kaikki on mahdollista. Ihmeet ja taikuus, jota aikuiset eivät näe.

Miksi aikuisena unohdamme sisäisen lapsen tarpeet?

Sisäinen lapsi se on aikuisellakin. Sinussa on sekä Pyhä Isä että Pyhä Äiti sekä Pyhä lapsi. Olet siis tätä kaikkea. Miksi et antaisi itsesi leikkiä ja olla luova?

Pystytkö kertomaan mikä tai kuka sinussa kieltää luovuuden ja leikin?

Luovuus on leikkimistä. Sitä, että uskaltaa toteuttaa itseään luovilla tavoilla riippumatta siitä, mitä mieltä muut ympärilläsi ovat siitä.

Aikuinen saa leikkiä, jos niin tahtoo.

Leikkimisellä aikuisen kohdalla tarkoitan esim. luovaa tanssia, piirtämistä, maalaamista, hassuttelua mielettömillä ideoilla, ilman, että tarkkaan ottaen edes tietää mihin lopputulokseen päädytään.

Sisäinen lapsi aikuisessa leikkii ja toteuttaa itseään spontaanisti ilman, että sorrumme turhaan vakavuuteen ja järkeilyyn.

Tarvitseeko meidän aina tietää lopputulosta?

Mieli junailee ja järkeilee. Mieli ohjaa luovuuttamme niin kauan, kun annamme sen ohjata ja rajoittaa meitä.

On vapauttavaa päästää irti turhista rajoitteista, jotka vain tukahduttavat luovuuden ja luovan leikkimisen. Luovuuden kuuluu olla hauskaa, iloa ja riemua tuottavaa.

Henkisyys vahvistaa luovuutta.

Mistäkö tiedän tämän?

Tiedän sen 100% varmuudella. Olen sen vuosien saatossa kokenut ja huomannut, että niin se vain on. Henkisyys tukee ja vahvistaa luovuutta.

Luovuus on ihmeellistä. Koskaan ei voi tietää mitä syntyy, kun aidosti antautuu luovalle virralle sisällään.

Mitä tietoisemmin otat enkelit työkumppaneiksesi, sitä syvemmälle luovuuteesi voit sukeltaa. Henkisyys avaa uusia polkuja ja kehittää luovuuttasi.

Voi tulla oikein luovuuden puuskia.

Maalasin enkeleitä – ja paljon, henkisyyteni alkuvaiheissa. Henkisyys nostaa esiin piilossa olevia taitoja ja lahjoja, jotta näkisimme ne, tulisimme tietoisiksi niistä ja ottaisimme ne käyttöömme.

Pidän henkisyyttä tärkeänä kehittäjänä, innoittajana ja suurena voimavarana luovuudessa. Henkiset työkalut ovat iso apua ja tuki luovuudessa. Olisi silkkaa uppiniskaisuutta ja tyhmyyttä olla valjastammatta niitä käyttöömme.

Luovuus on feminiinistä energiaa. Matkalla luovuuteen saatat löytää itsestäsi sellaisia taitoja, joita et tiennyt itsessäsi olevankaan.

Totta kait ne ovat aina olleet sinussa, et vain ollut niistä aikaisemmin tietoinen niin, että ne olisivat näyttäytyneet sinulle selvemmin.

Meillä usein on piileviä, kätkettyjä kykyjä ja taitoja, jotka me piilotamme, jopa itseltämme. Miettikääpä.

Voimme antautua aidosti täysin pitelemättömästi luovuuteemme, jos sallimme sen tapahtua.

Kaikki on aina meistä itsestämme kiinni. Kuinka valmiita olemme heittäytymään tutkimattomille vesille ja antautumaan luovalle lähteelle sisällämme?

Olemme Luojamme pieniä suuria osasia. Luojamme, Jumala on luovuutemme lähde ja voima.

Tämä voi kuulostaa runolliselta, ehkä jopa etäiseltä, kliseiseltä, kauniilta ajatukselta. Luojako luo kauttamme? Emmekö me itse luo mitään?

Oikeastaan… emme.

Meidän mielemme olettaa luovansa ja tekevänsä, saavansa kaiken tapahtumaan. Se on sitä niin kauan, kunnes tulemme tietoiseksi todellisesta luonnostamme, Hänestä, joka on meissä jokaisessa.

Luomme kyllä ajatuksia – jossain määrin, joita mieli meille heittää. Eivätkä nuo ajatuksetkaan lopulta ole edes meidän omia.

Intuitiivinen luovuus ei aseta rajoja. Mikään ei toimi luovuutesi esteenä, ellet anna mielesi määritellä luovuudellesi rajoja ja raameja. Mielen rajoitukset tukkivat luovuuden.

Luovuus on leikkiä, leikkimistä Luojamme kanssa. Yhdessä. Aina.

Henkisyyteen ja sen mukana tuomaan intuitiiviseen luovuuteen kannattaa panostaa.

Luovuuden enkelit leikkivät kanssamme.

Hehkutan enkeleitä. Muistan aina mainita enkelit tehdessäni luovaa työskentelyä heidän kanssaan. On luonnollista ottaa enkelit mukaan luomistyöhön.

Omituista on olla ottamatta enkeleitä mukaan luovaan työskentelyyn. Tuntuu hassulta, miksi kukaan ei työskentelisi enkeleidensä kanssa.

Luovuuden enkelit leikkivät kanssamme. Enkelit ilakoivat ja riemuitsevat nähdessään luovat hetkemme. Enkelit kannustavat meitä tutustumaan luovuuteen ja luovaan puoleemme itsessämme.

Luovaa työtä tehdessämme, meistä ikään kuin kaivautuu lapsi esiin.

Kutsu luovuuden enkelit avuksesi luovuuteen liittyvissä asioissa.

Luovuus on iso, iso alue. Jos tahdot erityisosaamista, voit kutsua juuri siihen asiaan erikoistuneen enkelin.

Esimerkiksi minä virkkaan paljon, siksi kutsun usein virkkaukseen erikoistuneet enkelit luokseni. Jos sinä tykkäät valokuvauksesta, kutsu valokuvaukseen erikoistuneet enkelit avuksesi.

Jos taas pidät puutarhanhoidosta, voit kutsua enkelit, yksisarviset ja keijut avuksesi. Puutarhaan voi loihtia vaikka yksisarvispaikan, mikäli tahdot kutsua ja vetää yksisarvisia puoleesi. Keijut ovat ihan mahtavia apulaisia puutarhassa.

Olipa aihepiirisisä luovuuden asioissa mikä tahansa, asialle löytyy omat enkelinsä. Aina voi ja onkin hyvä kääntyä lähimmän enkelin puoleen, joka on sinun oma suojelusenkelisi.

Jos et tiedä muita enkeleitä nimeltä etkä heidän erikoisalaansa, asioista jutteleminen ihan omalle suojelusenkelillekin riittää. Lähimpänä enkelinäsi hän tietää tilanteesi ja tietää kenen enkelin apua tarvitset. Suojelusenkelisi välittää pyyntösi eteenpäin, jos tarvitset jonkun toisen enkelin apua.

Tehtäväsi on jutella enkelisi kanssa, pyytää apua, kun sitä tarvitset.

On sallittua leikkiä luovuudella. Annetaan sisäisen lapsemme nauttia ja leikkiä.

On suotavaa kehittää itseään ja omia luovia taitojaan. Henkisyys on yksi työväline, jonka avulla voimme nostattaa luovuutemme uuteen kukoistukseen.

Annetaan luovuuden kukan kukoistaa ja rehottaa niin villisti kuin tahtoo, vapaana mielen rajoitteista.

Muistetaan, että luovuus on leikkiä, iloa ja riemua. Se on hippusen taikaa ja enkeleitä.

Luovuus on just niin hauskaa, hurmiollista ja ihanaa, kun tahdot sen olevan.

Luomisen iloa ihanaiset!

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Yksisarviset kertovat

Me yksisarviset olemme ylös nousseita hevosia. Me kuulumme enkelikuntaan ja olemme osa Luojan valoa, aivan kuten te ihmisetkin. Olette vain unohtaneet sen. Meidän kotimme on

Lue lisää »
Luova Valo

Sattuu, koska välität

Se sattuu, koska välität, sanoivat enkelit. Sydämesi on auki ja olet avoin. Tunnet niin syvältä ja aidosti, että se voi pelottaa nykyihmistä. Jos sinuun ei

Lue lisää »