Luovuusviestejä enkeleiltä

Jippii! Joko olet löytänyt meidän uudet viestikortit? Luovuusviestejä enkeleiltä.

Luovuus on parhaimmillaan ihmiselämää rikastuttava kokemus. Luovuutta voi käyttää työvälineenä ammatissa kuin ammatissa. Ei kait sellaista työtehtävää ole, jossa luovuudelle ei olisi käyttöä.

Yhtälailla intuitio on luontainen ominaisuutemme, osa työkalupakkia, joka on meidän jokaisen käytettävissä, jos ja kun niin tahdomme.

Miksi jättää näin upea työkalu ruostumaan tai lojumaan käyttämättömänä egomielen harhaunien kätköihin?

Katsoin hiljattain ulkomaalaisen dokumentin intuitiosta. Se entisestään vahvisti käsitystäni intuitiivisuudesta ja sen monista käyttömahdollisuuksista.

Me oikeasti käytämme vain murto-osan siitä kapasiteetista, mitä se voisi kaikessa mahtavuudessaan olla.

Varmin tie tuhota intuitiivisuus ja spontaanisuus on kaikenlainen yrittäminen ja pakottaminen, järkeily ponnettomalla yrityksellä valjastaa intuitiota toimimaan silloin, kun se egomielelle sattuu sopimaan.

Aikuisina saatamme sortua tähän turhankin usein, koska meidän kuuluu olla muka ” järkeviä ” aikuisia. Sorrumme, koska emme osaa enää leikkiä ja olla lapsenomaisia.

Leikki ja hauskan pitäminen luovuudessa on tärkeintä. Sisäinen lapsi. Annetaan hänen leikkiä.

Pitääkö aikuisen olla niin hiivatin vakava ja tylsä?

Voiko leikkivää aikuista ottaa edes vakavasti?

Tämä on egon pelko, joka väittää, ettei leikkivää aikuista voi ottaa kovinkaan vakavasti. Sen täytyy olla vähintäänkin hörhö tai muuten vaan omituinen. Näin ego-osa ihmisessä sanoo ja ajattelee.

Kaikki mikä näemme toisessa, löydät itsestä. Toinen toimii peilinäsi, näet hänessä vain itsesi.

Myös jokaisen luovan taitajan on syytä pohtia tätä pintaa syvemmältä. Se, mikä tökkii ja tukkii luovuuttasi, syyt voivat löytyä ajatus- ja asennemaailmastasi, vääristyneistä uskomuksistasi, joita mieli on pullollaan.

Kateus myöskin blokkaa kaiken hyvän virtauksen elämääsi ja estää sinua kehittämästä luovuuttasi ja toteuttamasta unelmiasi.

 

Mitä luovuusviestit ovat?

Luovuusviestit ovat lyhyitä kannustavia tsemppausviestejä. Ne on luotu yhdessä luovuuden enkeleiden ja muiden taivaallisten valonauttajien kanssa.

Ne tarjoavat mahdollisuuden pysähtyä ja tarkastella luovuuttasi. Mihin suuntaan olet menossa luovuuteesi kanssa?

Usein luulemme tietävämme kaiken ja näkevämme kaiken asiasta tai tilanteesta. Hyvin usein se on vain pieni raapaisu pinnasta, jonka näemme ja tiedostamme. Meiltä puuttuu laajempi perspektiivi.

Luovuusviestit voivat auttaa sinua oivaltamaan jotain syvällisempää.

Käytitpä luovuuttasi miten tahansa, olkoonpa luovuudenlaji mikä tahansa, viestit voivat auttaa sinua huomioimaan ja katsomaan luovuutesi tilaa, kehittämään sitä ja toivon mukaan kasvamaan luovuudessasi täyteen kukoistukseen.

Enkelit ovat mainioita tsemppareita ihan missä tahansa asiassa, myös luovuudessa. Luovuuden enkelit ja spesialistienkelit ovat valmiita auttamaan ja kannustamaan sinua.

Spesialistienkelillä tarkoitan esim. maalausenkeliä, jos harrastat tai teet ammatiksesi intuitiivista maalausta, virkkausenkelit, askarteluenkelit, intuitiivisen kirjoittamiseen erikoistuneet enkelit jne.

Koko joukkoa taivaallisia valonauttajia odottaa, että saavat auttaa ja työskennellä kanssasi. Mitä siis odotat? Kutsu heitä, ota apu vastaan ja toimi.

Me toivomme, että viestit auttavat sinua kehittymään luovissa taidoissasi ja kasvattamaan luottamustasi niihin luovuuden lahjoihin, jotka ovat sinulle ominaisia ja saavat luovuutesi puhkeamaan kukoistukseen.

Enkelit eivät voi tehdä kaikkea puolestasi, sinun on tehtävä osasi. Kun luet saamasi viestin, käännä katseesi sisäänpäin, tunnustele ja tarkkaile mitä se sinun kohdallasi tarkoittaa.

Muista rakas, ulkoa et löydä vastauksia kysymyksiisi ja haasteisiisi, vastaukset ovat kääntymisesi päässä sisälläsi.

 

Kuinka käytän luovuusviestejä?

Ennen kuin klikkaat luovuusviestiin…

Hiljenny. Hengittele muutaman kerran rauhallisesti.

Lempeästi suuntaa huomiosi sisäänpäin. Sydämeesi.

Kutsu enkelisi ja / tai valonauttajasi paikalle.

Kerro enkeleille asiasi koskien luovuuttasi. Ole selkeä kysymyksessäsi.

Kun olet valmis, klikkaa luovuusviesti.

Lue saamasi viesti. Tunnustele. Kuulostele. Mitä viesti kertoo sinulle?

Kiitä enkeleiltäsi.

 

Toivotamme sivustoamme lukeville ihania hetkiä luovuuden parissa. Kehittäkään taitojanne, jalostakaa niitä ja jakakaa osaamistanne. Ja eiköstä niin, että valonystävät ja rakkaus mukana kaikessa mitä teemme?

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Intuitiivisuus luovuudessa

Luovuus asuu feminiinisyydessä

Rajoittavatko uskomukset luovuuttasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

On vain Yksi

Sisältäsi löydät ikuisen valon lähteen. Valon, joka on suunnattoman kirkas. Rajoittunut mielesi ei kykene näkemään loistoasi. Lopeta yrittäminen, sillä se ei toimi. Mitä tulet löytämään

Lue lisää »
Luova Valo

Ilon voimaa

Naura. Iloitse. Leiki. Antaumuksella kohti iloa. Ilon voimaa. Muistatko milloin viimeksi nauroit makeasti? Ilo on luovaa, kuplivaa, hyvin korkeaa ja kohottavaa energiaa. Olethan tarkkaavainen tunnistaaksesi

Lue lisää »