Mahdollisuus vaikuttaa

Heippatirallaa valontienkulkija ja luovuuden taitaja. Nyt sinulle tarjoutuu erinomainen mahdollisuus vaikuttaa tämän sivuston sisältöön. Vaikuta, vastaa ja voita.

Sitä ennen…

Mitä elämääsi kuuluu? Kuinka voit?

Itse olen pähkäillyt jälleen kerran koko sivustoni jatkoa. Jatkanko vai lopetanko?

Tuntuu siltä, että muutoksen tuulet taas puhaltavat, ja on aika tarkastella tekemäänsä ja mahdollista suuntaa. Mihin ollaan menossa sivuston suhteen ja mihin henkilökohtaisessa elämässä.

Olen tuntenut vastenmielisyyttä kirjoittaa viikkoviestejä valonauttajilta. Tuntuu turhalta ja tarpeettomalta – näin omasta mielestäni.

Koen sen diipadaapa liirumlaarumiksi, joka antaa niin kovin vähän eväitä henkiselle etsijälle. Kauniita ja lohduttavia sanoja kyllä, anti vaan jää laihaksi.

En tiedä, sinä saatat ajatella asiasta toisin. Kertoisitko minulle, ovatko viikkoviestit antaneet jotain konkreettista apua sinulle, vain luetko niitä vain kevyenä viihteenä?

Toisaalta olisi harmi lopettaa nyt, kun olen niin paljon tähän satsannut. Silti, se lohduttaa kovin vähän.

Tiedän, että sivusto on osa näkyväksi tulemista, kasvamista, oman äänensä kuuluville saamista ja syvällisempää itseilmaisua.

Sivustoni tarkoitus on ollut tarjota sinulle lukijana ajattelemisen aihetta, pohdittavaa, itseesi syvällisempää tutustumista, mahdollisuutta tehdä sisäistä työtä ja tutkimusmatkaa syvempään itsetuntemukseen ja itseoivallukseen todellisesta luonnostasi.

Jakaa myös vinkkejä ja eväitä luovuutesi kehittämiseen. Ideoita. Elämyksiä. Herättelyä, ahaa oivalluksia.

Se, kuinka hyvin olen asiassa onnistunut, on sitten toinen juttu. Siispä tarjoilen sinulle mahdollisuutta vaikuttaa ja ilmaista mielipiteesi.

Jatkoa ajatellen se tarkoittaisi sitä, että olet valmis katsomaan sisimpääsi ja tekemään tarvittavan työn eli koulimaan myös egoasi. Sinulla on oltava sisäinen palo kehittää itseäsi luovuudessa ja henkisyydessä.

 

Mitä voin tarjota?

Oman kokemuspohjaisen kokemukseni ja viisauteni siitä, mitä henkisyys oikeasti on. Elettyä elämää on takana sen verran, kokemuksia koettuna ihmisyydestä ja henkisyydestä, että ihan varmasti voin antaa ja tarjota sinulle jotain, joka auttaa sinua matkallasi.

Luovuudessa voin tarjota sinulle itsensä kehittämisen mahdollisuuksia. Haastaa sinua tavoittelemaan unelmiasi, ja nostattamaan luovuutesi uudelle tasolle.

Tiedän mitä luovuus on. Ei ole epäillystäkään siitä, ettenkö voisi tarjota sinulle ideoita ja inspiraatiota omaan luovuuteesi.

Täällä on tietoa, taitoa, osaamista ja viisautta jaettavaksi vaikka kuinka, ken on valmis ja halukas sen vastaanottamaan.

Mutta…

jos et ole valmis…

jos sinua ei kiinnosta…

jos et tahdo…

jos et uskalla…

et halua oppia uutta…

etkä kehittää itseäsi…

jos vain pintaliitoilet henkisyydessäsi ja luovuudessasi…

en voi tarjota sinulle mitään. Et voi oppia minulta mitään.

 

Mutta jos tahdot…

pistän sinut katsomaan sisimpääsi…

tökin egonappulaasi…

 

jos tahdot…

voit todellakin oppia…

kehittää itseäsi…

nauttia luovuutesi hedelmistä…

välttää muutamia karikoita…

oppia tuntemaan todellisen Itsen…

 

Sillä oikeasti tahdon, että…

kehityt taitavaksi luovuudessasi…

onnistut toteuttamaan unelmasi…

etenet henkisyydessäsi…

Tahdotko matkata kanssani vai sanommeko heipat?

Jos vastasit kyllä, ole hyvä ja ilmaise mielipiteesi. Tarjoan sinulle erinomaista mahdollisuutta vaikuttaa sivuston sisältöön kertomalla rohkeasti, mitä toivoisit blogeista ja sivustolta löytävän?

Ideoita, risuja, ruusuja. Kerro, mitä on sydämelläsi.

Varmuudella voin sanoa, että sivustoon on tulossa muutoksia.

Vaihtoehdot ovat seuraavat:

1.  Luovan valon henkinen blogi loppuu tai sivuston sisältö muuttuu jollakin tapaa. Jotain poistuu, jotain tilalle.

2.  Hetki luovuudelle blogi jatkaa jollain muotoa.

3.  Luova valo sivusto lopettaa toiminnan kokonaan.

Mielipiteelläsi on väliä. En voi kehittää sivustoa eteenpäin, ellemme käy vuoropuhelua toistemme kanssa. Vastaa ja vaikuta, niin olet mukana arvonnassa. Aikaa osallistumiseen on ruhtinaallisesti 3.4. 2021 asti.

Voittaja saa valita palkinnon kahdesta vaihtoehdosta:

 1.  Intuitiivinen viesti
 2.  Virkatut joulukoristeet kirja

 

Mukavaa jos rohkenisit ilmaista mielipiteesi meille kaikille. Olemmehan yhtä. Toki voit laittaa minulle viestiä yksityisestikin. rita(at)luovavalo.fi.

Kaunis kiitos jokaiselle lukijalle, joka enkeleiden johdattamana sivustolleni on tiensä löytänyt. Toivon, että kuulen sinusta pian ja matkamme jatkuu.

4 Responses

 1. Löysin vasta tänään blogisi. Toivon että nämä nyt julkaistut tekstit ainakin pysyisivät täällä luettavana, vaikkei uutta tulisikaan. Kiitos teksteistäsi, löydän niistä syvää ymmärrystä helposti omaksuttavassa muodossa. ❤️🙏

  1. Kiitos Minna ja tervetuloa. Mukavaa, että löysit tänne. Kyllä tämä henkinen blogi tulee säilymään.
   Käsityöblogi on nyt lopettamisuhan alla. Katsotaan ja rukoillaan sille jatkuvuutta.

 2. Itse olen vasta vähitellen kiinnostunut henkisyydestä, joten toivottavasti et lopeta blogia. Toivon postauksia, jotka tuovat itselleni ajattelemisen aiheita, sen sijaan viikkoviestit eivät itselleni ole niin tärkeitä. Tahdon oppia lisää itsestäni, ja siihen uskon blogiteksteistäsi olevan paljon hyötyä. Kiitos kun kirjoitat!

  1. Kiitos Hannnnnna. Kiitos suoruudestasi, arvostan sitä todella.Kiitos, että Olet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita