Henkisyys tähtää itseoivallukseen, Jumaloivallukseen. Valaistumiseen. Mestaruuteen, kun löydämme mestarin sisältämme.

Matka mestaruuteen on tie, jota me kaikki käymme.

Matkalla ollaan. Jokainen etenee itselle sopivaa matkavauhtia. Kiirettä ei ole, eikä pelätä tarvitse. Kaiken ytimessä on rakkaus, joka kannattelee meitä, kuljettaen turvallisesti kotisatamaan.

Vaikka enkelit, yksisarviset, ylösnousseet mestarit ja muut ihanat valonauttajat ovat upeita ja voimallisia auttajia, on kaiken henkisyyden lumossa muistettava, että vastuu elämästämme on aina meillä itsellämme.

Niin ihanaa, kun enkeleiden viestejä on lukea ja vastaanottaa, me itse teemme valinnan ja päätöksen kuuntelemmeko opastusta vai emme.

Emme myöskään voi odottaa tumput suorina, että meidät tullaan pelastamaan tai joku pilven hattaroilla istuvista tekee asiat puolestamme.

Ei. Meidän on tehtävä osamme. Me otamme ensimmäisen askeleen toiminnan suuntaan ja saamme apua seuraavan askeleen kanssa. Enkelit ja muut valonauttajat auttavat meitä kyllä pyydettäessä.

Ihmisinä emme voi ulkoistaa vastuuta ja päätöksentekoa enkeleille ja muille auttajille. Valomaailman väki ei voi tehdä päätöksiä puolestamme ja elää elämäämme. Se on meidän jokaisen tehtävä itse.

Mekin olemme mestareita, kykeneviä toteuttamaan sydämemme lähteestä käsin elämäämme, elämään rakkaudessa ja viisaudessa.

Joten…

meidän ei tarvitse ulkoistaa vastuuta ja päätöksentekoa itsemme ulkopuolelle.

Sydän, Korkein Itse kertoo meille, mitä meidän on tehtävä jokaisena hetkenä.

Henkisyydessäkin omaksumme tekniikoita, jotka kyllä palvelevat aikansa. Omaksumme uskomuksia henkisiltä opettajilta ja muilta valontienkulkijoilta.

Tekniikatkin voivat muodostua meitä rajoittaviksi tekijöiksi. Ne ovat vain tekniikoita, johon mielemme samaistuu. Henkisetkin uskomukset, jotka olemme imeneet ulkopuoleltamme, ovat meitä rajoittavia.

Henkisellä tiellä on monenlaista etappia ja koetinkiveä. Alkuvaiheessa voi tuntua ihanalta vaan lillua enkelipölyissä, ja rakkaudellisissa sfääreissä ja olotiloissa. Se on ihanaa.

On se.

Uudestaan ja uudestaan kiiruhdat innosta puhkuen kurssilta toiselle ja opettajalta toiselle. Sama rumba aina vain alusta.

Kunnes… saavut hetkeen…

Ai, tätäkö se on?

Mitä sen jälkeen, kun new age henkisyys alkaa oksettaa?

Liikaa kuorrutusta, liikaa glitteriä kiiltokuvapinnoilla ja pilvimaailmoissa lillumista.

Alat pikku hiljaa oivaltamaan, että kenties sisimpäsi kaipaa syvemmälle luotaavampaa henkisyyttä.

Jotain, joka pureutuu suoraan asian ytimeen. Jotain, joka antaa egolle kyytiä, tuo syvyyttä, oivalluksia, tietoisuutta olemisen tilasta, siitä mikä ON.

Mitä on OLLA, läsnä Kaikkeudessa.

Jokainen joutuu kyseenalaistamaan uskomuksensa ja kaikki rajoittavat tekijänsä. Nekin uskomukset, joita henkisyydenkin ympärillä on niin paljon.

New age kuorrutettu henkisyys pintaliitoineen ei ole koko totuus henkisyydestä.

Aina voi kaivautua vieläkin syvemmälle. Luoda nahkansa, riisua naamionsa ja kuoria kerta toisensa jälleen kerroksia todellisen itsen ympäriltä, joita olemme omaksuneet henkisyydestäkin.

On opittava kyseenalaistamaan ja kysymään itseltään, onko tämä uskomus totta?

Henkisyys tähtää mestaruuteen, siihen, että löydämme mestarin sisältämme. Tiedostamme oman mestarin sisällämme ja luotamme sen viisauteen.

Kaiken henkisyyden ja enkelipölyjen keskellä meidän on tiedostettava oma mestaruutemme. Toimia kuten mestari toimii.

Helposti ihmisinä korotamme enkelit ja muut valonauttajamme meitä korkeammalle. Tietyssä mielessä näin onkin…

Ei se tarkoita sitä, että meidän on pienennettävä itsemme ihmispoloiksi.

Mekin olemme yhtä arvokkaita. Tasavertaisia.

Kaikki me olemme samasta Lähteestä. Sinä, minä, enkelit ja kaikki muut. Me kaikki olemme Yhtä Luojaamme.

Matka mestaruuteen on tie, jota kulkemalla löydämme mestarin ja viisauden sisältämme. Matka on antoisa eikä takulla ainakaan tylsä. Tuolle matkalle kannattaa lähteä.

Rohkeasti, pää pystyssä kohti syvempää itsetuntemusta ja –oivallusta.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Henkistä extremeä

Kun rakkaus testaa

Sanat rajoittavat

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Yksisarviset kertovat

Me yksisarviset olemme ylös nousseita hevosia. Me kuulumme enkelikuntaan ja olemme osa Luojan valoa, aivan kuten te ihmisetkin. Olette vain unohtaneet sen. Meidän kotimme on

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Huovutetut pääsiäispuput

Pääsiäinen mennä vilahti. Mitä sitten. Tekemiseni eivät aina meni yksiin vuodenaikojen kanssa. Kesällä voi hyvin tehdä joulua ja talvella kesää. Tehdä just niin kuin huvittaa.

Lue lisää »