Mielikuvituksen voima

Mikä sinulle on tärkeää?

Kuvittele, jos kaikki villeimmätkin unelmasi ja toiveesi toteutuisivat. Mitä tuntisit? Mitkä näkisit ja kokisit?

Mielikuvitus on mahtava työväline. Ethän aliarvioi mielikuvituksesi voimaa? Sinä olet mahtava luoja. Osaat ja kykenet luomaan toiveistasi totta.

Lakkaa soimaamasta ja pienentämästä itseäsi. Se ei ole sinun todellisinta olemustasi. Unelmoi ja kuvittele, miten toiveesi ja unelmasi on täytetty.

Näetkö itsesi elämässä tuota elämääsi?

Näe, että kaikki on jo toteutunut. Sinä olet osa tuota unelmaa ja toivettasi. Olet luova ja kykenevä elämään toiveesi todeksi. Luovuusvoima on kytketty mielikuvituksen voimaan.

Muistatko, kun lapsena unelmoit?

Kenties leikit mielikuvituksellisia leikkejäsi? Lapsena teillä on mielikuvitusmaailma luonnollisella tavalla auki. Kun tulette aikuisuuteen, yritätte kovasti olla järkeviä, muiden silmissä kunnon aikuisia.

Mihin katosi lapsen leikkimielisyys ja taianomaisuus?

Vaikka olettekin aikuisia, ei se tarkoita sitä, että teistä tulee ilottomia ja haudan vakavia. Lapsi sisällänne on edelleen se sama lapsi, joka olitte kauan sitten.

Iloitkaa, leikkikää, hassutelkaa ja tehkää luovia leikkejänne. Näin avaatte oven myös meille, astumme mukaan elämäänne auttamaan teitä.  

Te aikuisette olette ihan liian vakavia. Otatte elämänne liian kireästi ja vakavasti. Tiukkapipoisuus pois ja olkaa rennompia ja hauskempia. Huomaatte, että rennompi ja leikkimielinen elämäntyyli tekee teidät onnellisemmaksi.

Ei elämän pidä olla otsa kurtussa elämistä päivästä toiseen. Elämänne kuuluisi olla hauskaa ja onnellista sen kaikilla osa-alueilla.

Me yksisarviset tulemme luoksenne, kun avaatte sisäisen ovenne mielikuvituksen taikamaailmaan. Tulemme luoksenne, kun olette valmiita. Voimme leikkiä yhdessä, nauraa ja ilakoida. Saatte jälleen hymyn huulillenne, ja tunnette sen vapauden, ilon ja riemun, jonka joskus kauan sitten lapsena tunsitte.

Kaiken riemun, huumorin ja leikkimielisyyden lisäksi voimme auttaa teitä suuresti toiveidenne ja unelmienne toteuttamisessa.

Muistakaa, että siinä on suuri ero, onko unelmanne sydämestänne vai egomielen tasolta.

Me autamme suuriakin unelmia toteutuman, kunhan ne tulevat pyyteettömästi ja puhtaasti sydämestänne. Sydämenne kuiskaukset kuullaan ja me tulemme avuksenne pyynnöstänne.

Pitäkää hauskaa ja palauttakaan mieleenne mielikuvituksen voima. Se, minkä kykenette kuvittelemaan, on totta. Se on jo toteutunut.

Mielikuvitus on mahtava työväline. Käyttäkää sitä viisaasti itsenne ja muiden korkeimmaksi parhaaksi. Olette rakkaudenluojia jokainen. Muistakaa tämä jokaisena päivänä arjessanne, silloinkin, kun tuntuu vaikealta ja elämä haastaa.

Rakkaudellinen luominen on sydämen tapa luoda. Rakkaudessa kylvetyt siemenet itävät. Mielikuvituksellanne ja rakkaudellanne saatte taimet kasvamaan ja kukoistamaan. Rakkaudessa luominen takaa teille onnistumisen.

Vain te itse voitte olla unelmienne ja toiveidenne tiellä.

Kuunnelkaa sydämenne hentoja kuiskauksia. Kuiskaukset ja vihjeet voivat olla hentoja. Kuuntelemalla niitä kykenette erottamaan sydämenne äänen egosta. Egomieli ei takaa samaa lopputulosta, eikä koskaan tule yltämään rakkauden taajuudelle.

Rakkaudessa luotu on sielunne ja sydämenne työtä. Se on teidän jumalallinen allekirjoituksenne siitä, että olette kuulleet sydämen toiveet ja tehneet ne todeksi.

Ego saattaa haastaa ja laita teidät kulkemaan tietä, joka ei ole rakkautta nähnyt. Kiinnittäkää huomionne sydämeenne ja tehkää rakkaudella päätökset ja valinnat, jotka koskevat unelmaanne ja elämäänne.

Egoon on helppo kompastua ja ellei ole tarkkana, voi edessä olla loputon suo, joka ei johda mihinkään.

Huomioikaa sydämenne todelliset toiveet ja unelmat. Sallikaa itsenne ideoida ja kuvitella. Ottakaa mielikuvituksenne käyttöön. Sallikaa mielikuvituksen voiman tulla osaksi arkeenne. Saatattekin huomata, että elämästänne tulee antoisampaa, kevyempää ja vapaampaa, kun päästätte irti tarpeestanne hallita kaikkea.

Mielikuvitus on polttoaine luovuudelle. Antakaa sen virrata vapaana kaikkialle ja kaikille.

Rakkaudessa olette siunattuja. Mielikuvituksellista viikkoa sinulle.

Yksisarviset

 

Korttipakka: Doreen Virtue: Magical unicorns. Kortti: Imagine: What would you see, feel, think and hear if your wish came true?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Selkeys seuraa perässä

Jotta voimme nähdä selkeästi sisäisillä silmillämme, meidän on puhdistettava näkökykymme tieltä kaikki sitä sumentavat tekijät. Meidän on katsottava totuudellisesti itseämme, jotta voimme tunnistaa puhdistumista ja

Lue lisää »
Luova Valo

Valonauttajien viesti vko 45

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Ympärilläsi on Valonauttajia, jotka haluavat auttaa sinua. Olemme kaikki Valoa. Tuomme tämän kortin myötä sinulle valoa, rakkautta ja siunausta sieluperheeltäsi.

Lue lisää »