Miksi emme saa unelmiamme toteutettua?

Miksi emme saa unelmiamme toteutettua?

Emme voi tietää unelmiemme ennustettavuutta, sitä, kuinka hyvin ne toteutuvat. Epäilemme itseämme ja pelkäämme lähteä toteuttamaan sydämemme salattuja toiveita, koska emme voi tietää mihin se meidät vie.

Halumme kontrolloida toimii esteenä. Se on kuin käsijarru, joka estää meitä etenemästä.

Onnistummeko edes?

Pelkäämme epäonnistumista ja kaikkea muuta odottamatonta ja arvaamatonta, mitä tiellemme saattaa tupsahtaa.

Olemme ja elämme liikaa mielentasolla. Mielemme kautta tahdomme määrittää ja hallita sitä mihin suuntaan olemme menossa ja mitä meille mahdollisesti tapahtuu. Yritämme hallita, kontrolloida asioita ja niiden kulkua toivotun laista lopputulosta kohti.

Mielemme rakentaa eri vaihtoehtoisia malleja ja skenaarioita. Lopulta mielemme syöttää meille päätelmän, ettei unelmamme ole mahdollinen.

” Miksi edes yrittää. Et kuitenkaan onnistu ” Tässä vain yksi mielemme loppupäätelmistä.

Saatamme välillä langeta mielen ansaan, mielemme syöttämään valheelliseen kuvaan itsestämme. Vaikka hetkellisesti lankeaisimmekin, voimme myöntää sen itsellemme ja olla armollisia. Olemmehan ihmisiä.

Saamamme kasvatus ja yhteiskunta ovat saattaneet tehdä meille hallaa niiltä osin, ettemme saa, voi tai koe itseämme oikeutetuksi toteuttaaksemme unelmiamme ja ollaksemme unelmiemme arvoisia.

Meiltä odotetaan niin paljon. Yhteiskunta. Ihmiset ympärillämme. Kaikilla on sanansa sanottava siihen, mitä meidän kuuluisi elämässämme tehdä ja kuinka elämäämme elää.

Ulkoa tuleva painostus tuntuu pakottavan meitä tiettyyn suuntaan. Siinä painostuksen aallokossa tulemme helposti voimattomiksi ja antaneeksi periksi. Oletusarvot siitä, mikä on kunnon ja kuuliaisen kansalaisen sopivaa tehdä, ja mitkä haaveilut on syytä heittää syrjään.

Näin meitä on ohjelmoitu ulkopuolelta toimimaan tietyllä tavalla.

Moniko meistä on siirtänyt haaveensa ja unelmansa syrjään, odottamaan aikaa parempaa, sitten kun –elämää?

Hautaamme nuoruuden unelmamme ja toiveet työelämän kiireisiin ja paineeseen, siihen oletusarvoon, että se on ainoa oikea tapa elää. Haluamme olla tuottavia ja ahkeria, vaikka sitten oman terveytemme ja hyvinvointimme kustannuksella.

Unelmat, haaveet ja toiveet unohdetaan tai sysätään eläkeikään. Uskottelemme itsellemme, että sitten kun olen eläkkeellä, minulla on aikaa tehdä sitä tätä ja tuota. Voin sanoa, ei. Sitä aikaa ei tule olemaan silloinkaan, jos sitä ei ole NYT.

Mielemme koneisto raksuttaa meille lakkaamatta tekosyitä, joilla jätämme unelmiemme ja paremman elämän toiveet ja haaveet toteuttamatta. Oman mielemme luomat tekosyyt koituvat syyksi siihen, miksi emme saa unelmiamme toteutettua.

Tuttu ja turvallinen -tekosyy estää meitä ottamasta toiminnan askeleita kohti unelmaamme ja parempaan elämää. Tai kenties olemme niin voimattomia ja saamattomia ollessamme pitkään sammaloituneina samaan, tuttuun ja turvalliseen arkeemme, ettemme enää tunnista miksi ja mikä oli tehtävämme.

Olemme laiskoja riuhtaistaksemme itseämme irti sohvasta, ottaaksemme ensimmäisen haparoivan askeleen unelmaamme kohti. Tai olemme ulkoistaneet vastuuta itsemme ulkopuolelle, että joku tulee ja kertoo meille mitä meidän tulee tehdä.

Suurin syy sille, miksi emme saa sitä mitä halajamme, on alitajunnan uskomukset. Alitajunta ohjaa toimintaamme. Kaikki blokkaavat tekijät, joita alitajuntamme sisältää, estää meitä saamasta haluamaamme.

Jos tahdomme elämäämme enemmän rakkautta tai vaikkapa vaurautta, alitajuntamme uskomukset estävät meitä saamasta noista asioita elämämme. Vaikka kuinka yritämme vetää rakkautta tai vaurautta puoleemme, emme sitä saavuta.

Kaikki mahtavat manifestointiyrityksemme epäonnistuvat. Ne epäonnistuvat, koska kaksi vastakkaista voimaa ei voi olla samanaikaisesti vaikuttamassa. Se, joka on vahvempi, blokkaa pois toisen.

Eli uskomukset rakkautemme tai vaurautemme tiellä blokkaavat pois sen hyvän, mitä yritämme tietoisesti vetää puoleemme.

Jotta voimme vetää puoleemme toivottua tulosta, kulkea kohti unelmaamme ja vetää kaikkea hyvää elämäämme, on meidän otettava itseämme niskasta kiinni ja alettava työstämään alitajuntamme uskomuksia.

Yksin tämä prosessi ei ehkä onnistu. Meidän on otettava mukaan enkelit, Valonauttajamme, Jumalamme.

Tietoinen mieli on ehkä 10 %, ehkä jopa 20 % . Eli suurin osa tapahtuu näkymättömillä tasoilla, alitajuntamme syövereissä. Tässäpä pähkäiltävää meille kaikille.

Unelmien suhteen emme saa ulkoistaa vastuuta niistä itsemme ulkopuolelle. Unelmat ja niiden toteutustavat ovat meidän hyppysissämme. Vain me itse voimme toteuttaa unelmamme.

Ja nyt loppuu tekosyiden kertominen itsellemme. Eiköhän aletaan elämään itsemme näköistä elämää, jossa toiveiden ja unelmien toteuttamisesta tulee osaa luontoamme. Kunnioittakaamme ja arvostakaamme itseämme niin paljon, että vaalimme unelmiamme.

Olemme keskeneräisiä ja oppimassa ihmisyyttä. Olemme matkalla. Olemme oppimatkalla, kasvamassa ja kehittymässä.

Kun tiedostamme tämän kaiken, egomme nurjan puolen ja hyväksymme tämän kaiken osana ihmisyyttämme, voimme nostaa itsemme mielemme ahdingosta ja alkaa toteuttamaan askel kerrallaan unelmaamme. Pienikin askel päivässä johtaa kohti unelman toteutumista.

Meidän on muistettava, että todellinen luontomme on jumalallinen. Koska olemme jumalallisia olentoja Maan päällä, kykenemme ja pystymme luomaan vaikka mitä, jos vain tahdomme.

Tehkäämme unelmiemme suhteen tietoinen päätös. Ottakaamme pikkiriikkisiäkin toiminnan askeleita. Jokainen askel vie meitä kohti unelmamme. Ennen pitkää huomaamme saavuttaneemme sen. Unelmasta tulikin totta.

Aikaa ja sitoutumista se kyllä meiltä edellyttää.

Kun me olemme tosissamme, kuunnellen sydämemme toiveita, niin eikös me olla varmoja päätöksestämme, siitä mitä tahdomme? Pidämme huolen, tehden kaikkemme, että sydämemme todelliset unelmat ja toiveet tulee tehdyksi.

Meillä jokaisella on voima sisällämme toteuttaa unelmamme ja haaveemme. Uskokaamme itseemme ja luottakaamme siihen, että kaikki järjestyy.

Sallitaan kaikki hyvä, onnistumiset ja menestys toisillemme. Näin tulemme varmistaneeksi kaiken hyvän myös itsellemme. Kaikki hyvä, minkä suomme toiselle, sen suomme itsellemme.

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Sydän korvakorut

Nyt kelpaa laittaa sydämet killumaan korviin. Sydän korvakorut syntyvät nopeasti virkkaamalla. Tarvitaan vain hieman lankaa, korvakorukoukut ja pätkä ketjua. Säihkettä korviin anchorin metallic langalla. Miksipä

Lue lisää »
Luova Valo

Kristalligridi

Kristalligridi  eli kristallimandala tuo selkeyttä ja kirkkautta mieleen. Kristallit ovat kyllä ihania. Aina on mukava touhuta kristallien kanssa. Kivet eli puolijalokivet eli kristallit ovat tyypillistä

Lue lisää »