Ihmisenä rakennamme todellisen itsen ympärille rooleja ja naamioita koko elämämme ajan. Kuin varkain, huomaamattamme olemme tulleet luoneeksi minuuden harhan.

Tämä egon rakennustyö alkaa ensimmäisestä hengenvedostamme syntymämme hetkellä täällä kaksinaisuuden maailmassa. Teemme kovan työn rakentaessamme näitä peittäviä kulisseja. Ja niin todellinen Itse jää useimmillla meillä pimentoon ja tietoisuutemme varjoon.

Laskemme niin suuren painoarvon minuuteen, siihen kuka olemme, mitä olemme, mitä teemme, minkälaisia olemme persoonana ja siinä, minkälaisena toiset meidät näkevät. Näillä naamioilla ja maskeilla me sitten haemme hyväksyntää, arvostusta, ihailua ja suosiota itsemme ulkopuolelta.

Ketä oikeasti luulemme huijaavamme? 

Vain itseämme, niin kauan, kun emme suostu katsomaan valoon ja rakkauteen.

Myöntämällä tosiasian. että olemme eläneet kaiken aikaa unessa. Unessa mielemme väritti kauniin, mutta niin epätodellisen sadun ympärillemme.

Uni tarjoaa kyllä viihdettä, huveja ja draamankaaria, mutta kovin vähän hengenravintoa.

Pidämme näitä kulisseja yllä uskomalla niihin totena. Pidämme sitä totuutena meistä itsestä.

Kertaakaan emme kyseenalaistaneet, vaan sallimme mielen luoda rajoittavia uskomuksia ja virheellisiä ohjelmointeja. Ulkoistimme voimamme ja tahtomme itsemme ulkopuolelle sallien muiden muovata meitä kuin muovailuvahaa. Uskoimme kaiken. Sokeasti.

Annoimme sisällämme loistavan valomme himmetä. Jokainen naamio, maski, rooli ja uskomus himmensivät ja pienensivät valoamme.

Jokainen vääristynyt uskomus ja emootioissa rypeminen tekivät meille hallaa. Tahtomme, voimamme ja valomme hiipuivat. Me itse annoimme sen tapahtua. Uskoimme, että voimme luoda yksin ilman Jumalaa.  

Valo on edelleen sinussa. Siellä se on, vaikka pienen pienenä. Koska nouset ja lennät valosi lähteelle tullaksesi siksi joka Olet?

Rakas, oivallathan, että egon luoma mielikuva ei ole totuus sinusta itsestä.

Näemme  kaiken tämän vaivan aivan turhan takia.

Kukaan meistä ei ole minä, mieli eikä ego. Me itse loimme henkilöminän ympärille kaiken, joka on himmentänyt valoamme ja kykyämme luoda jumalallisesta lähtökohdin.

Kaksinaisuudessa mielen peilien läpi näemme itsemme kehollisena olentona, ihmisenä. Olemme henkilö, jolla on tietty nimi, asuinpaikka, koulutus, työ, luonteenpiirteet ja ominaisuudet. 

Näemme paljon vaivaa ollaksemme joku, egon luoma kuvajainen. Oletko tullut ajatelleeksi, että se luomus jonka kulisseja olet koko elämäsi pitänyt yllä, onkin vain harhaa ja egosi uskottelema satu?

Me emme ole pelkkä keho. Sielu asuttaa tätä näennäistä kehoamme, kuitenkin olemme Henki. Henki meissä ei ole sidottu mihinkään aikaan eikä paikkaan. Henkenä olemme kykenevä liikkumaan vapaasti kaikkialla eri ulottuvuuksissa ja tietoisuustasoilla.

Miten voisimmekaan olla vain keho, joka ihmiseksi syntyi, sai nimen ja sosiaaliturvatunnuksen? Sinun on aika oivaltaa, että olet Henki.

Tiedostatko viimein, että se minkä eteen olet elämäsi tehnyt töitä, onkin ollut roolien, naamioiden ja egon kulissien ylläpitämistä? Unohdit Jumalallisen alkuperäsi, todellisen Olemuksesi. Unohdit sen kuka oikeasti Olet.  

Jos emme ole keho, henkilö emmekä nimi, niin mitä sitten Olemme?

Olemme Valoa. Olemme Rakkautta. Olemme loputon tietoisuus, ääretön tyhjyys, rauha ja hiljaisuus. Olemme Kaikki. Sulautuneena Lähteeseen.  

On vain Yksi. Me kaikki olemme tuo Yksi Ykseys. Ego näkee vain erillisyyttä siinä missä Henki näkee Ykseyden ja Rakkauden.

Perhonenkin on ensin vain toukka, joka kääriytyy koteloonsa, tullakseen eräänä päivänä ulos kauniine siipineen. Transformaatio on tapahtunut. Hän on se joka On. Tietoinen, läsnäoleva, sulautunut yhteen Häneen joka ON.

Me voimme astua ulos mielen ylläpitämästä minuuden harhasta, yhdistymällä ja sulautumalla todellisen Itsen tietoisuuteen.

Perhosenlailla mekin voimme lentää vapauteen, Ykseyteen ja rakkauteen, yhdistymällä todellisen Itsen tietoisuuteen.

Valinta on sinun.

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Huovutuskokeilu

Reikäjuusto vai lettu? Vai sittenkin ihan oikea huovutustyö? Kun idea yllättäen tupsahtaa mieleen, on hetki päästävä kokeilemaan ja testaamaan idean toimivuutta käytännön tasolla. Tämä on

Lue lisää »
Luova Valo

Rakkaus – kaiken täyttävä malja

Rakkaus on kaiken täyttävä malja. Nyt ovat pakkaset paukkuneet kunnolla. Rapsakka keli, silti kävelybaanalle tekee mieli. Maisema on niin henkeä salpaavan kaunista. Huurteiset puut… kimmeltävä

Lue lisää »