Muutos sallii elämän soljumisen

Tämän viikon valoviesti jatkaa siitä mihin viime viikolla jäimme.  Tähtisiemenet, tähtialkuperää olevia kehotettiin rohkeasti tulemaan esiin viisautensa ja taitojensa kanssa, avautumalla omalle tehtävälleen.

Oikeastaan…

Kaikkihan me olemme ihmiskuntana muutoksen tiellä. Muutos sallii elämän soljumisen vapaana takertumatta mihinkään mielen moskaan, antamatta kenenkään vaikuttaa päätöksiisi ja sydämesi kutsumukseen. Siihen, mitä elämältäsi tahdot.

Elämme muutoksen ajassa. Muutoksen energiat pyyhkivät lävitsemme. Jokainen on tässä prosessissa mukana. Olkoonpa tietoinen taikka ei häneen vaikuttavista tekijöistä.  

Muutosta ei tarvitse pelätä eikä liioin vastustella. Se tapahtuu, minkä on tapahduttava.  Kokonaisuuden kannalta yhteinen etu menee yksilön edun edelle. Aina.

Ihmismieli, ego meissä tuppaa usein vastustamaan uutta. Kaikki mikä muuttaa elämämme jollain tavalla, on egomielestämme pelottavaa ja arveluttavaa.

Muutos on tarpeen. Se on tarpeen juuri tässä hetkessä. Meiltä kaikilta kysytään kanttia, rohkeutta ja uskoa luottaa muutoksen tuomaan raikkauteen.

Meitä kannustetaan ottamaan muutos vastaan. Moniko meistä kuuntelee sitä, moniko jättää sen huomiotta?

Voimme venyttää päätöksen tekoa, välttyä kohtaamasta kipeitä tilanteita ja tapahtumia tai ottamasta kaipaamaamme muutosta vastaan, perustelemalla järjellä jokaisen valintamme ja tekemättä jättämisemme.

On helppoa urautua, jämähtää ja sammaloitua niin tuttuun ja turvalliseen elämään. Elämään, joka päällisin puolin vaikuttaa ihan kivalta, siedettävältä ja melko tyydyttävältä.

Tiedän. Se on helppoa ja varsin salakavalaa. Se tapahtuu usein vähitellen, kuin huomaamatta. Arki pyörii usein samaa rataa, saman kaavanmukaisesti.

Meidän on rohjettava katsoa sisimpämme, tunnistaaksemme muutostarpeen. Useimmat meistä kyllä tunnistaa muutostarpeen sisällään. Voittaako sydän, järki vai ego?

Jossain vaiheessa alamme kysymään; Tässäkö tämä oli? Ns. elämä. Tätäkö se on?

Jos jatkamme kyselyämme ja pohdintaamme syvemmälle, saatamme huomata, millä osa-alueella muutosta kaivataan ja miksi.

Elämää suuremmat kysymykset ovat tärkeitä. Ne kertovat meille missä mennään ja mikä on suuntamme sieluina ja henkenä kohti pyhää tehtäväämme.

Elämä vie helposti mukanaan. Elämänpyörteisiin on helppo jämähtää. Seisahtaneessa ja jämähtäneessä tilanteessa energian virtaus pysähtyy.

Katso rakas tarkkaan elämääsi, millä elämänosa-alueella virtauksesi on seisahtunut?

Jämähtänyt energia, tilanne tai asia ei ajan kanssa parane. Se on kyllä tuttua ja turvallista egosi kannalta.

Mielen laaksoissa voit vaeltaa sen kummemmin murehtimatta ja välttymästä kohtaamasta eteesi tulevia haasteista ja tarjottuja tilaisuuksia, jos elämäsi ja tilanteesi on jo pitkään jatkunut sama.

Oletko huomaamattasi ajanut itsesi tuttuun ja turvalliseen aihioon, joka on kyllä ihan okei, mutta ei tarjoa sinulle ilonlähteitä, elämän säkenöivää, spontaania yllätyksellisyyttä?

Olet saattanut torjua itseltäsi monen monta hienoa tilaisuutta ja onnenpotkua, vaeltaen ja sammaloituen tuttuuden ja turvallisuuden laaksoihin.

Pysähtyneisyys ja seisahtuneisuus voi järkiperäisesti tuntua oikealta valinnalta. Onko se sitä kuitenkaan Henkesi tasolla?

Usein teemme elämässämme valintoja järjen ääntä kuunnellen, vaikka sydämemme tahtoisi muuta.

Onko sinulla tuossa tilanteessa kylliksi rohkeutta tehdä hyppy kohti tuntematonta ja kulkea suuntaan, jota sydämesi sinulle kuiskuttaa?

Annamme turhankin helposti mielen vaeltaa tekosyissä etsien tuttua ja turvallista, samaa vanhaa. Tuttu ja turvallinen eivät välttämättä ole sinua kasvattavaa, kehittävää eikä auta sinua nousemaan kukoistuksesi huipulle.

Uskallatko heittäytyä elämäsi virtaan silloin, kun sinulta kysytään muuntautumiskykyä?

Elämä tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia. Sinun tehtäväsi on valita niistä ne, jotka puhuttelevat sydäntäsi.

Muutos tuo mukanaan uutta virtausta saaden pysähtyneet energiat liikkeelle. Ota muutoksen tuoma mahdollisuus kiitollisuudella vastaan.

Muutos tarjoaa sinulle tilaisuuden tarkastella elämääsi ja sen eri vaihtoehtoja. Antaudu muutokselle. Muutos on hyväksi.

Mikä saisi rauhattoman sydämesi rauhoittumaan?

Minkälainen tekeminen saisi sydämesi ja sisimpäsi, lapsen lailla ilon kiljahduksia aikaiseksi? Mitä se olisi?

Kuuntele itseäsi. Kuuntele sydäntäsi. Mistä sinä oikeasti haaveilet?

Kuunteletko sydäntäsi? Mitä sydämesi tahtoisi tehdä?

Vapaana virtaava energia on kuin raikas tuulahdus tai virtaava joki, joka soljuu kauniisti eteenpäin.

Olisiko sinun aika ryhtyä tekemään sydämesi kutsumusta?

Heitä apurattaat pois. Hyppää seikkailuun, joka tanssittaa sinut elämänaalloilla sinne minne sydämesi tahtoo.

Olisitko valmis rakastumaan itseesi syvemmin? Rakastaisitko ihan kaikkea sinussa?

Silloin, kun muutos kolkuttaa ovellesi, toivota se tervetulleeksi ja toimi. On aika toimia ja laittaa elämäsi uuteen uskoon.

Ole rakkaus ja anna muutoksen tulla elämääsi.

Olet saattanut tuntea muutoksen tarvetta jo jonkin aikaa. Tunne kertoo, että jotain olisi syytä tehdä. Luota tuntemuksiisi. Tiedät mitä tehdä.

Vahvistusta askeleisiisi ja suuntaasi voit aina kysyä enkeleiltäsi, auttajiltasi Valomaailmasta.

Muutos tulee sydämestäsi. On sinusta kiinni, tahdotko muutoksen tapahtua vai annatko tutun ja turvallisen tuudittaa sinut vanhaan.

Muutoksen kynnyksellä, toimi ja ota askeleita. Luota muutoksen voimaan. Muutos tuo raikkautta laittaen energiat virtaamaan.

Elämän on tarkoitus olla hauskaa, soljuvaa ja virtaavaa. Kaikki tunteet ovat sallittuja. Anna tunteiden virrata ja soljua lävitsesi kiinnittymättä.

Tunne elämän sulo ja makeus. Tunne suolan hetkellinen kirpaisu.

Kaikki on elämänrytmiä, joka virtaa ja tanssii aalloilla. Elämäntanssia, alati muuttuvaa ja rytmikästä. Tahdit ja tunnelmat vaihtelevat. Sitähän elämä on.

Rakas, tanssi elämäsi pyörteissä alati muutoksen virrassa. Seuraa sydäntäsi, sydämesi tahdittaen matkaasi elämäntanssina.

Ota muutos vastaan. Pystyt kyllä. Uskosi ja voimasi avulla rohkenet ottaa askeleesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Jumalallinen aikataulu

Jumalallinen aikataulu tarkoittaa sitä, että asiat tapahtuvat ajallaan, palaset loksahtelevat oikeisiin uomiinsa juuri oikealla hetkellä. Voidaan puhua myös johdatuksesta ja siitä, että valomaailma on välittänyt

Lue lisää »
Hetki luovuudelle

Virkataan joulukoristeita

Mitäpä jos täksi jouluksi virkattaisiin kuusipuun koristeet itse? Mikäli mielii jouluksi valmista, aikaisin on laitettava koukku viuhumaan. Virkataan joulukoristeita. Nyt on aika laittaa joulukoristeet uuteen

Lue lisää »