Näe kaikki rakkauden silmin

Näe kaikki rakkauden silmin, on rakkauden enkeleiden sanoman ydin.  Näkisimmepä asiat ja kohtaamamme ihmiset aina rakkauden silmin. Minkälaisessa maailmassa silloin eläisimmekään?

Olemme rakkauden enkeleitä ja tahdomme kertoa teille rakkaudesta.

Rakkaat, jokaisen kohtaamanne ihmisen, asian, tilanteen ja tapahtuman voi nähdä rakkauden silmin. Mikä tahansa tilanne onkaan, voitte valita joko rakkauden tai pelon.

Jokainen ihminen on heijastus Itsestäsi.

Nähkää toisenne, tilanteet ja asiat aina rakkauden silmin. Rakkaus on varmin tie kasvattaa valoanne ja rakkauttanne itseänne kohtaan.

Rakkaus rakastaa kaikkea ja kaikkia. Rakkaus näkee ja kuulee sydämellä. Avatkaa sydämenne rakkaudelle. Olkaa rakkaus.

Rakkaus on se asia, jota jokainen teistä jollain muotoa etsii. Vaikka ette pystyisi sitä sanoittamaan, rakkaus on etsintänne kohde.

Miksi näin?

Te koitte erkaantuvanne Jumalasta. Te itse tahdoitte sitä. Halusitte kokea, mitä on luoda ilman Jumalaa. Niinpä koette, että jäätte ilman Jumalan rakkautta. Podette syyllisyyttä erillisyydestä Jumalastanne.

Rakkautta te tosiasiassa etsitte. Jokainen. Rakkauden kaipuunne ja nälkänne ovat sitä, mitä eniten elämäänne halajatte. Etsitte rakkautta, kukka milläkin tavalla. Vain rakkaus voi tarjota teille vapauden ja täyttymyksen.

Tahdotte rakastaa, olla rakastettuja. Kuinka paljon kykenet antamaan rakkautta itsellesi?

Entä, osaatko vastaanottaa rakkautta yhtä pyyteettömästi kuin lähetät sitä?

Pyyteetön rakkaus on kohteetonta. Rakkaus ON. Siinä ei ole kyse emootioista eli tunteesta.

Vain ihmiskäsityksenne tunteellistaa rakkauden. Okei, onhan se on sitäkin. Pyyteetön rakkaus on rakkautta. SE ON RAKKAUTTA. Se vain ON, ilman tunnetta.

Pyyteetön rakkaus on rakkauden korkein muoto. Myötätuntoinen rakkaus avaa sydäntänne. Nähkää myötätunto itseänne kohtaan, niin näette sitä myös toisianne kohtaan.

Kaikki on vain heijastusta itsestänne. Se, minkä näette toisessa, löydätte itsestänne.

Jos näet rakkautta toisessa, olet sitä itse.

Kaikki ei niin kiva, minkä näette toisissanne, on sinussa itseässäsi. Myötätuntoinen suhtautuminen niin itseen kuin toisiinkin, avaa sydäntänne yhä myötätuntoisempaan rakkauteen ja pyyteettömyyteen kaikkea, kaikki kohtaan. Olette Yksi.

Onko rakkaudella oikeasti rajoja?

Vain mielellenne on. Korkein Itse rakastaa aina pyyteettömästi jokaista. Hän tietää, että jokainen on Itse, sinua Itseäsi.

Mielenne syöttämät rakkauden tunteet voivat sotkea ja kärjistää suhteitanne. Mielenne antaa toiselle rakkautta enemmän kuin toiselle.

Se on egomieli, joka näkee toisenne eriarvoisina. Toiselle se antaa enemmän rakkautta ja toinen saa vähemmän.

Se ei ole totta rakkaat.

Rakkaus On. Se vain on Rakkautta Itseään. Yhtäkään Luojan luomaa olentoa Hän ei voisi rakastaa vähemmän. Luojallenne, Jumalallanne olette kaikki yhtä rakastettuja.

Ettehän mene siihen egon ansaan, että laskette rakkautenne arvon egostanne käsin?

Vai ego laittaa toisenne, ns. muut paremmuusjärjestykseen. Siten egossanne rakastatte jota kuta toista vähemmän kuin toista.

Rakkaat, egonne se vain on. Egonne höpinät eivät ole koskaan totta. Valitkaa aina rakkaus.

Tulipa eteenne mitä tahansa, rakkaus on vastaus kaikkeen. Vaikka elämänpolullenne ilmaantuisi haastava ihminen, asia tai kiperä tilanne, nähkää se rakkauden silmin.

Jokainen kohtaamanne ihminen ja tilanne ovat itsenne heijastumaa. Olette vetäneet ne luoksenne. Kaikki on itsenne heijastumaa ja itseenne palaa.

Korkein Itse tietää ja näkee tilanteiden ja asioiden Korkeamman merkityksen. Olkaa rakkautta.

Näet itsesi toisessa. Oikeasti ketään toista ei ole. On vain Yksi, joka on Rakkaus.

Nähkää näennäiset vaikeudetkin ja elämänne haasteet rakkauden silmin. Rakkaus vastaa rakkauteen. Rakkaudella on kyky parantaa ja muuntaa. Rakkauden avulla asiat nähdään laajemmasta kokonaisuudesta.

Nähkää aina rakkautta itsessänne, silloin näette ja koette rakkautta myös toisissanne.

Mitä rakkaus tahtoo sinulle kertoa?

Miten voisit rakastaa itseäsi vieläkin enemmän?

Ole rakkaus, joksi sinut luotiin. Sydämesi maaperässä rakkautta vaali. Pyyteettömyytesi lähde on rakkautesi keskus. Avaa sydämesi loistamaan täydesti rakkauden tulessa lempeästi leiskuen.

Rakkautesi virtaa rajattomasta sydämesi lähteestä. Rakkautta on aina riittävästi.

Rakasta ja tule rakastetuksi.

Muista pyytää apuamme. Jos sinulla on sydämen murheita ja haavoja. Me voimme sulattaa niitä, voidella ja silotella rakkaudella. Tai jos sisäinen lapsesi kaipaa hoivaa ja huolenpitoa, voimme hyväillä ja tuudittaa lastasi.

Pyydä apuamme, kun tahdot avata sydäntäsi vieläkin enemmän antamaan ja vastaanottamaan rakkautta. Autamme sinua aina.

Toivotamme sinulle rakkaudentekoja viikkoosi. Näe rakkaus kaikissa ja kaikessa. Anna anteeksi rakkaudella.

Rakkaudella täytämme nyt sydämesi. Lähetämme sinulle kauniita ajatuksia. Hellästi hoivaamme sisäistä lastasi.

Olkoon rakkaus aina mukanasi.

Sinua rajattomalla rakkaudella rakastaen,

Rakkauden enkelit

 

PSSSSSTTT…

Arkkienkeli Samuel muistuttaa sinua vielä ruusukvartsin hyödyistä. Ruusukvartsi on ihana ja lempeä sydänchakran kivi. Ruusukvartsi hoitaa sydäntä ja rakkauden asioita. Jos ruusukvartsi puhuttelee sinua, kipaisepa hakemassa ruusukvartsi ja anna sen hoitaa sydäntäsi.

Ruusukvartsia voi käyttää asiassa kuin asiassa tuomaan rakkauden Korkeampaa näkemystä ja energiaa. Rakkaus on se energia, jonka tulisi olla kaiken toimintamme lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Hetki luovuudelle

Kynäteline havunveulasista

Muovituotteille voidaan sanoa nyt heipat tämän ekologisemman vaihtoehdon myötä. Tällä kertaa hyppysistämme valmistui korkeampi työ, kynäteline havunneulasista. Neulastyömme siis jatkuvat. Kuten kaikessa muussakin tekemisessä ja

Lue lisää »