Näe todellinen arvosi

Olemme jokainen Luojamme kauneimpia timantteja. On aika nähdä kaikkien pölykerrosten läpi, kuinka kaunis timantti olet. Näe todellinen arvosi.

Aivan kuten timantit, mekin timantteina olemme usein särmikkäitä ja kiillottomia. Pinnanalta kuitenkin löydämme kauneimman ja sädehtivimmän valon – Itsen. Itseytemme.

Näe valosi ja kirkkautesi, jotka sinusta sädehtivät. Sisälläsi on valonlähde, joka loistaa, olitpa tietoinen tai et lähteesi voimasta.

Näe arvosi, sillä sitähän sinä Olet. Olet arvokas.

Miksi et antaisi valosi loistaa?

Todellinen Itseytesi on arvokas. Olet sitä aina ollut. Anna viisaudellesi ja taidoillesi se arvo, joka Olet.

Arvostus lähtee sinusta itsestä. Sinun on nähtävä ja koettava itsesi arvokkaana.

Kaikki sinussa on arvokasta. Ei sinun kuulu pienentää, vähätellä ja himmentää valosi suuruutta ja voimaa. Loista. Loista ja salli kauniin valosi tulla yhä kirkkaammaksi.

Sinulla on viisautta ja osaamista sisälläsi. Tuo ne esille. Näe niiden arvo. Näe mahdollisuudet, joita elämä sinulle tarjoaa.

Arvosta itseäsi niin paljon, että toteutat sydämesi unelmia todeksi. Arvosta itseäsi niin, että luot elämääsi rakkautta ja valoa.

Esimerkin voima on mahtava. Sinä kerrot muille sen, miten sinua kohdellaan. Miten kohtelet itseäsi, siten muut kohtelevat sinua.

Arvosta itseäsi olemalla lempeä, salliva, hyväksyvä ja rakkaudellinen ennen kaikkea itseäsi kohtaan. Arvosi lähtee sinusta itsestä.

Kaivaudu pölykerrosten alta esiin. Ei sinua luotu pienentämään itseäsi eikä piiloutumaan. Tule esiin kaikessa loistossasi.

Timantit hioutuvat, kun niitä työstetään, niin myös särmät sinussa pyyhkiytyvät pois, pölykerrosten ja pinttymien alta paljastuu arvokkain aarre, sinä – Itse.

Tunnista arvosi, ja elä se joka hetki todeksi.

Näytä timanttisi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää artikkeleita

Luova Valo

Rakkautta, rakkautta

Rakkautta, rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme. Rakkautta ei voi olla liikaa eikä sen merkitystä voi koskaan korostaa liiaksi. Kun tuossa tunnustelin mistä aiheesta kirjoittaisin tai

Lue lisää »